2تا سوال راجب ديتابيس

شروع موضوع توسط ghese ‏31 آگوست 2004 در انجمن PHP

  1. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    من 2تا سوال داشتم
    1:چه جوري ميشه يك فايل رو در ديتابس قرار داد؟مثلا يك فايل ععكس يا يك فايل زيپ( فايل باينري به همون فايل هايي مثل عكسو از اين جور چيزا مي گن؟؟؟)

    2:فرض كنيد ما توي جدولمون 20 تا فيلد داريم حالا من مي خوام يك پرس و جوي select انجام بدم به اين صورت كه 10 تا از مقادير رو توي يك صفحه نشون بده 10 تاي ديگه رو يك لينك "بعدي" داشته باشم كه توي يك صفحه ديگه نشون بده(درست منظورمو گفتم؟؟؟)
    ممنون
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. oxygenws

    oxygenws کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
  4. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ممنون اميد جون
    غلط املائي نگير ديگه :D
    راجب سوال اول چشم مي رم ببينم چيزي ياد مي گيرم يا نه
    اما سوال دومم رو فكر كنم استباه فهميدي
    ببين منظور من اين بود كه ما يك تعدادي ركورد توي جدولمون داريم حالا مي دوني من مي خوام همه اينا رو select كنم و توي يك صفحه نشون بدم خوب اگه بخوام توي يك صفحه نشون بدم زياد جالب نيست وقتي تعداد زياد باشه
    حالا من مي خوام مثلا 10 تا رو توي يك صفحه نشون بده وايه نشون دادن 10تاي بعدي يك لينك داشته باشم كه وقتي كاربر روش كليك مي كنه 10 تاي بعدي رو نشون بده و اين كار تا زماني كه تمام ركورد ها نشون داده بشن ادامه پيدا كنه ؟؟؟؟
    ممنون
     
  5. oxygenws

    oxygenws کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
  6. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  7. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    ممنون
    افتاد الان اساسي :D
    ميلاد از بابت لينك ممنون
    راجب سوال اولم خودمم نمي دونم اما الان مي رم مستندات mysql رو دانلود مي كنم حتما بايد توش همه چيز رو توضيح داده باشه ديگه
    بعد اگه گوش شيطون كر دور از جون فهميدم ميام اينجا مي نويسم
    شما هم اگه فهميدي يك ندايي بده
    اميد كه اصلا معروف به جواب هاي كوتاه فقط سر نخ و نشون مي ده (خيلي عذاب آور نه؟):D
    باي
     
  8. oxygenws

    oxygenws کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    :)) جدی؟؟ ‌:))
     
  9. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    مگه ما با هم شوخي هم داريم :D
    راست مي گم
    من تو مجيد آنلاين هم ديدم بچه ها مي گن اميد فقط يك خط جواب كوتاه مي ده :D
    باورت نمي شه؟؟؟ خوب بايد دشه :D
    :lol: :lol: :lol: :lol:
     
  10. mani_monaj

    mani_monaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    در باره سوال اولت خواستم جوابت رو كامل بدم :
    ببين من مدت زيادي دارم رو يه سيستم كامل مديريت سايت هاي با استفاده از php و mysql كار مي كنم . تا حالا چند روش استفاده كردم كه بهترينش رو برات توضيح مي دم :blush:

    ببين روي سرور ها معمولا سعي ميشه بار اطلاعاتي رو از رو mysql يا كلا DB Server بردارن تا سيستم هاي ديناميك و مديريت محتوا سريعتر كار كنه . براي همين معمولا از قرار دادن فايل ها مستقيما توي DB خودداري مي كنن و عوضش وقتي كاربر يا ادمين فايل ها رو upload كرد (البته با استفاده از php) فايل رو توي دايركتوري سايت كپي مي كنن و آدرس relative يا absoloute فايل رو مي ذارن توي يه فيلد ديتابيس ... البته بايد يه سري قراردادها گذاشت و رعايت كرد .

    اصلا مي توني آدرس فايل رو هم تو ديتابيس نذاري ولي قرارداد كني كه مثلا اگه unique id ركورد من هست 10 اون وقت اسم فايله هم هست 10 ولي اين روش براي عكس ها فقط جواب ميده چون فايل ها رو بايد بدون پسوند رو سرور قرار بدي يا پسوندشون رو ثابت در نظر بگيري ...

    اگر آدرس فايل رو مي خواي تو ديتابيس قرار بدي و مي ترسي كاربرا بتونن اسم فايل ها رو حدس بزنن و اون ها رو download كنن مي توني اول اسم فايل ها يه رشته random اضافه كني مثلا با فرمان زير :

    کد:
    md5(uniqid(rand(), true))
    اميدوارم گنگ نگفته باشم
     
  11. ghese

    ghese کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 جولای 2004
    نوشته ها:
    77
    تشکر شده:
    0
    جوون دستت درد نكنه مثل اينكه اين راه خيلي بهتره
    ولي يك سوال حالا من آدرس فايل رو مي گذارم تو جدول
    حالا چطوري به كاربر اجازه دانلود بدم؟؟؟
    بايد يك پرسو جوي سلكت بنويسم بعدن آدرس فايل رو اگه بزارم تو تابع هدر دانلود مي شه؟؟؟
    اين روش مطمئن هست؟؟؟ اصلا درست هست؟؟؟
     
  12. mani_monaj

    mani_monaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آگوست 2004
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ببين

    آدرس فايل رو با Select از DB بخون بعد قراردادي كه كرده بودي رو فايل اعمال كن ( مثلا مسير دايركتوري ها) بعد مي خواي اول يه صفحه لينك بذار بعد يه صفحه براي Download . درباره Header زياد مطمئن نيستم :blush:
     
  13. oxygenws

    oxygenws کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون