• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2وبکم باهم کار میکنه؟؟؟

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
2 وبکم دارم یکیش slicon و یکیش a4tech pk-335 می خواهم باهم کار کنه اگر بشه دو اتاق را باهم ببینم عالی حالا باهم هم اگر نشه جدا جدا هر کس تجربه ای داره راهنمایی کنه پیشا پیش از توجه شما سپاس گذارم.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اره باید بشه
شما هر کدوم رو از طریق یو لس بیش وصل کن خودش تو مای کامپیوتر باید درایو بسازه که میتونی 2 تاش رو باز کنی و ببینی

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی ممنون
احتیاج به فایل اموزش یا لینک آموزشی در مورد نرم افزار های زیر دارم میخام یکم پیشرفته تر برخورد کنم.لطفا یاری کنید .
h264webcam
WebcamXP
webcam manitor
بازم سپاس گذاری برای توجه دوستان

Last edited:

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
خیلی ممنون
احتیاج به فایل اموزش یا لینک آموزشی در مورد نرم افزار های زیر دارم میخام یکم پیشرفته تر برخورد کنم.لطفا یاری کنید .
h264webcam
WebcamXP
webcam manitor
بازم سپاس گذاری برای توجه دوستان

این فیلم رو خود سایت Webcam Monitor گذاشته:

اینجا رو هم یه نگاه بندازید:

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
Hop عالی بود مرسی

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
گفتم تجربه ام را بگم شاید بدرد کسی بخوره 2تا نرم افزار را امتحان کردم اولیwebcamxpکه دوسن داشتم باهاش کار کنم چون ظاهرش قشنگتر بود ولی با این که حجمش هم کمتر بود ولی هم هنگ داشت همه وبکمها را نمیشناسه انگار من یک وبکمsiliconدرپیتی داشتم که جواب نداشت ولی نرم افزار دومی webcam zonetrigger عالی به محض نثب با یکم وررفتند قلق کار هم دست ادم می یاد وبکمها را هم راحت کار میکنه.راستی یک وبکمa4tech PK-335E دارم عجب وبکمی اصلا دوربین کیفیت و زاویه دیدش علی تو سایتش نوشته66درجه را میگیره که کمتر مدلی همچین کیفیت را داره در ضمن سیم میکروفونش با usb جدا است که من از صداش استفاده نکردم و با افزایش طول 3متری راحت کار میکنه ولی مدل جدیدترش PK-836Fمیکروفن باusb یکی است (مثل این اسپیکرهای کوچک) و با یک افزایش طول3متری جواب نمی داد فکر کنم برای میکروفونش باشه برق کم بیاره چون همه پورتهایusbمشغول است).اگر خاستید با webcam zonetrigger کار کنید عالی است در ضمن هر دو نرم افزار تو کینک2012 موجود است در ضمن حک این cd را گیر اوردید به من بگید.چون حک 2011 را یک جا دیدم ولی 2012 را می خوام.

بالا