• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 تا سوال در مورد کامپیوترم

forums

Registered User
لایک‌ها
243
سلام بر دوستان و مدیریت فوق العاده عالی انجمن خونه

بنده کامپیوتر دارم رم 512 و گرافیک 128 مشخصه کاملا امکانات پایین و افتضاح

این سیستم سال 80 خریداری کردیم حدود 12 سال پیش از اولین سیستما هست

میگم به جایی ک ارتقا بدم رم و گرافیکش یه لپ تاپ رم 4 و گرافیک 2 بگیرم اما فعلا همین سیستم خوبه تا بعد

حالا با این رم 512 و گرافیک 128 چه ویندوزی روش نصب کنم که برای انترنتم لود صفحاتم سریع بیاره؟؟؟

و دوم چه انتی ویروسی نصب کنم ک براش سبک باشه حجم نگیره و خوب کار کنه؟؟

دغدغه من همین دوتاست خدا کنه جوابی توپی بدین

ممنون

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
داداشم جوری پرسیدی چه سیستم عاملی که آدم میمونه چی بگه،بجز xp که نمیتونی چیزی نصب کنی البته تو بروز ها عرض میکنم،این بهترین سیستم عامل واسه کامپیوترت هست،آنتی ویروس هم بنظر من نود از همش بهتره ولی چون گفتی سبک باید یه چی نصب کنی که طبیعتا یکم پایین تر از نود باشه،مثل کسپراسکای،یا نورتون،آنتی ویروس نود به هر چی که یکمم مشکوک بزنه گیر میده،به همین خاطر یکم سیستمت رو سنگین تر میکنه،در ضمن اسکنش هم زمان بره،ولی نورتون و کسپر بهترین گزینه ها هستن،هر کدوم رو تهیه کردی نصب کن،اگه فقط دغدغه اینترنت داری میتونی یه فایروال پرقدرت نصب کنی.

forums

Registered User
لایک‌ها
243
داداشم جوری پرسیدی چه سیستم عاملی که آدم میمونه چی بگه،بجز xp که نمیتونی چیزی نصب کنی البته تو بروز ها عرض میکنم،این بهترین سیستم عامل واسه کامپیوترت هست،آنتی ویروس هم بنظر من نود از همش بهتره ولی چون گفتی سبک باید یه چی نصب کنی که طبیعتا یکم پایین تر از نود باشه،مثل کسپراسکای،یا نورتون،آنتی ویروس نود به هر چی که یکمم مشکوک بزنه گیر میده،به همین خاطر یکم سیستمت رو سنگین تر میکنه،در ضمن اسکنش هم زمان بره،ولی نورتون و کسپر بهترین گزینه ها هستن،هر کدوم رو تهیه کردی نصب کن،اگه فقط دغدغه اینترنت داری میتونی یه فایروال پرقدرت نصب کنی.
تشکر از پاسخگویی همتون

فایروال پرقدرت چیه؟؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
من سوالتونو نگرفتم،منظورتون کار فایرواله یا اسم فایر وال قدرتمند،در هر صورت فایروال دیواره آتشین که یه گزینه مناسب هستش برای جلوگیری از نفوذ هر گونه مخرب از دنیای مجازی به کامپیوتر شما،آنتی ویروس هایی که من یا دوستان گفتیم فایروال دارن ولی نه به پیشرفتگی فایروال های مجزا،حالا اگه منظورتون اسمش بود گزینه های مناسب و واقعا قدرتمند:zonealarm firewall pro/outpostfirewallpro این دو گزینه هایی بودن که من تجربه استفاده از اونارو داشتم و هر دو عالی بودن،حالا خود مختارید.

sen4tor

Registered User
لایک‌ها
21

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام بر دوستان و مدیریت فوق العاده عالی انجمن خونه

بنده کامپیوتر دارم رم 512 و گرافیک 128 مشخصه کاملا امکانات پایین و افتضاح

این سیستم سال 80 خریداری کردیم حدود 12 سال پیش از اولین سیستما هست

میگم به جایی ک ارتقا بدم رم و گرافیکش یه لپ تاپ رم 4 و گرافیک 2 بگیرم اما فعلا همین سیستم خوبه تا بعد

حالا با این رم 512 و گرافیک 128 چه ویندوزی روش نصب کنم که برای انترنتم لود صفحاتم سریع بیاره؟؟؟

و دوم چه انتی ویروسی نصب کنم ک براش سبک باشه حجم نگیره و خوب کار کنه؟؟

دغدغه من همین دوتاست خدا کنه جوابی توپی بدین

ممنون
انجمن خونه دیگه کجاست!؟ :D
Windows XP و NOD32 نصب کن هر دو سبکن

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
من جات بودم سرویس پک 1 یا 2 رو نصب میکردم...ویندوز دستکاری نشده...انتی ویروسم نصب نمیکردم.. در عوض ماهی یه بار ویندوز عوض میکردم...البته اگه با پورتای یو اس بی زیاد کار نداری!
من رو سیستم خودم هیچی نصب نمیکنم...همه چی رو دستی میکشم! تو اینترنت بیشتر ادوار میگیری..

بالا