• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2 دلار سود بعد 2 روز

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
سایت کلیکی که معرفی میکنم یکی از آپگرید هاش 4 دلار برای 2 روز هست. هر روز هم 3 دلار میده.
یعنی بعد 2 روز 2 دلار سود میکنید.
برداشت: دستی واریز میشه.
اینم برداشت اولم که امروز واریز شد:
8wcwn2t2ldqsl06mtbce.jpg

دومی رو هم چن دقیقه پیش درخواست دادم.
لینک ثبت نام:
http://internationalptc.com/?ref=shenchal

lassarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دادا.
مطمئنی سایت اسکم نی؟
باید حتما توش پول بزاری و سود کنی؟ اگه همینطوری بدون سرمایه هم میشه به ما بگو الان عضو بشیم

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
سلام. بدون سرمایه روزانه میشه در حد چند سنت.
واسه منو که پرداخت کرد.(البته من ریسک کردم و ریختم. فکر میکردم واریز نمیکنه که امروز شانسی سر زدم دیدم واریز کرد)
اگه برداشت دومم واریز کرد حتما اینجا میگم.

lassarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
زیرمجموعه تون شدم. حالا ما که سرمایه نداریم باید چیکار کنیم تا به درامدی مث شما برسیم؟ امکانش هست ما رو یه کمک کنید ما هم طی اولین پرداختی ک شد پولتونو بهتون برگدونیم؟ میدونم تو این فضا اعتماد کمی سخته. ولی باور کنید شدید به پول نیاز دارم. قضاوت با خودتون

Last edited:

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
متاسفانه خیر. نمیتونم پول بدم...

lassarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما خودتون با 2 دلار سرمایه شروع کردید؟2-3 روز پیش دیگه؟منظورم پول زیادی نیست عزیز . 2دلار به حساب پرفکتم تا رو این سایت کار کنم به محض دریافت پول اونو به حسابتون انتقال میدم....وگرنه حداقل باید50روز کارکنم تا 1دلار دستم بیاد. اینطور که خودتون هم میگید 2 روزه پول برمیگرده. من هیچی تو حساب پرفتکتم نیس وگرنه مزاحمتون نمیشدم

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
شما خودتون با 2 دلار سرمایه شروع کردید؟2-3 روز پیش دیگه؟منظورم پول زیادی نیست عزیز . 2دلار به حساب پرفکتم تا رو این سایت کار کنم به محض دریافت پول اونو به حسابتون انتقال میدم....وگرنه حداقل باید50روز کارکنم تا 1دلار دستم بیاد. اینطور که خودتون هم میگید 2 روزه پول برمیگرده. من هیچی تو حساب پرفتکتم نیس وگرنه مزاحمتون نمیشدم
دوست عزیز، شرمنده. تو دنیای واقعی نمیشه به دیگران اعتماد کرد چه برسه به دنیای مجازی.
در ضمن تو پست بالاترم گفتم. من ریسک کردم واریز کردم.
برای آپگرید تو این سایت باید 4 دلار داشت.

lassarat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باشه هر جور میلتونه...ولی من آدمی نیستم که بخوام بخاطر چن دلار قصه سر هم ببافم. واقعا نیاز داشتم
یا علی

بالا