• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

2/3 هاردم پریده چطور می تونم سیف ریکاوری کنمش؟!!

amione

Registered User
لایک‌ها
30
یه هارد سیگیت 320 دارم که 4 پارتیشن شده (بود) الان فقط درایو c (ویندوز 32 بیتیم) بالا میاد تو درایو d ویندوز 64 بیتی داشتم و e و f اطلاعاتم بود فقط همین قد بگم که از آخرین سفرم 30 گیگ عکس با فرمت .cr2 دارم، هر کاری کردم نشد تو manage , disk management هم الان هر سه تا درایو رو یکی می بینه و دسترسی ویندوز هم نمی ده و کلن ناشناخته است(مثه وقتی که هارد نو می خرید)، بدون اینکه فرمتش کنم یه پارتیشن جدید ایجاد کردم که کل فضای این سه پارتیشن رو گرفته، با همه این ها بازم درایو رو باز نمی کنه و میگه برای اجرا بایست فرمت بشه!!!
می دونم حتی اگه فرمت بشه هم می شه ریکاوری کرد اما راهی نیست که اطلاعات برگرده با همون دسته بندی و فلدر ها!؟
از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره، هم اطلاعات ریز دارد با حجم 1 تا 30 مگ هم ویدئو و ... با حجم چند صد مگ!؟
حجم تقریبی 200 گیگ هست که می شه گفت کل فضای این سه تا درایو رو پر کرده.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
قدم اول ) هیچ زمانی رو اون قسمتی که پریده فایل نریزید یا پارتیشن بندی نکنید چون اون اطلاعات خراب میشه .. برنامه Recovery خوب هم زیاد هست Active@ Recovery ، Recover My Files ، GETDATA Back ولی بازم دارم میگم اگر در جایی که اون فایلها هستند چیزی کپی کردید دیگه نمیشه بازیابی کرد ( فایلها هنگام بازیابی خراب ریکاور میشن ) ..

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلام
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم، همین الآن IDMمم هنگ کرد، ریست کردم لپ تاپو، یعنی دکمه پاور رو نگه داشتم تا خاموش شد، بعد که اومد بالا فقط 50 گیگ درایو c از 750 گیگ کل هاردم مونده، هیچکارش نکردم هنوز! تو Disk managment هم 647 گیگ فضای خالی زده، چیکار کنم؟ توروخدا یه راه حل قطعی بگید اطلاعاتم سالم برگرده.. دعاتون می کنم..

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
سلام
منم دقیقاً همین مشکل رو دارم، همین الآن IDMمم هنگ کرد، ریست کردم لپ تاپو، یعنی دکمه پاور رو نگه داشتم تا خاموش شد، بعد که اومد بالا فقط 50 گیگ درایو c از 750 گیگ کل هاردم مونده، هیچکارش نکردم هنوز! تو Disk managment هم 647 گیگ فضای خالی زده، چیکار کنم؟ توروخدا یه راه حل قطعی بگید اطلاعاتم سالم برگرده.. دعاتون می کنم..
از یکی از این دو برنامه استفاده کن Active Partition Recovery Enterprise یا Partition Recovery. به هیچ عنوان روی هاردت چیزی کپی نکن. فقط یکی از این دو برنامه رو نصب و Partition ها رو بازیابی کن.

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
از یکی از این دو برنامه استفاده کن Active Partition Recovery Enterprise یا Partition Recovery. به هیچ عنوان روی هاردت چیزی کپی نکن. فقط یکی از این دو برنامه رو نصب و Partition ها رو بازیابی کن.

خب من پارسال یه بار ریکاوری کردم منتها درایوم فرمت شده بود، با برنامه Get data back اون موقع تست کردم، اول اومد اسکن کرد، بعد آدرس خواست که فایل های بازیابی شده رو پیست کنه، من اشتباه کردم و تو همون درایو پیست کردم و بد ریکاوری شد. الآن شما منظورتونه من همین کار رو بکنم با این تفاوت که تو یه هارد دیگه پیست کنم؟ یا منظورتون کار دیگست؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
تو نت سرچ کن برنامه های خیلی خوبی هست. من تونستم فلشم رو به راحتی صد در صد ریکاوری کنم..

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
خب من پارسال یه بار ریکاوری کردم منتها درایوم فرمت شده بود، با برنامه Get data back اون موقع تست کردم، اول اومد اسکن کرد، بعد آدرس خواست که فایل های بازیابی شده رو پیست کنه، من اشتباه کردم و تو همون درایو پیست کردم و بد ریکاوری شد. الآن شما منظورتونه من همین کار رو بکنم با این تفاوت که تو یه هارد دیگه پیست کنم؟ یا منظورتون کار دیگست؟
بله. منظورم همین.

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
از active partition recovery نسخه ی تحت بوت استفاده کن اطلاعات جامع تر رو دوستان دادند.

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
سلامی مجدد و تشکر فراوون از راهنمایی های همتون
من active partition recovery تحت بوت رو که پیدا نکردم، تحت ویندوز هم رو که اجرا کردم موقع کپی فایل های ریکاوری شده قبلش آلرت داد که هارد اکسترنالی که وصل کردی و اطلاعاتت روش میخواد کپی بشه قبلش فرمت میشه و اطلاعات روی اون قرار میگیره و من 300 گیگ روش اطلاعات داشتم که نمیشد جایی خالی کرد و پاک میشد، در نتیجه رفتم سراغ get data back و 500 گیگ درایو فیلمام رو برگردوند ولی پیغام داد یکی از سکتور های اون درایو برنامه هام مشکل داره و برنامه هام رو برنگردوند، خیلی هم واسم جالب بود؛ get data back تنها برنامه ای بود که کمتر از 30 ثانیه اسکن کرد و 500 گیگ فیلم رو نشون داد و واسم سالم برگردوند، درصورتی که مابقی برنامه ها 2ساعت کارشون بود اسکن کنن. واسه اون درایو برنامه هام هم رو آووردم به o & o partition recovery که همه برنامه هام رو سالم برگردوند. یه سوال فقط داشتم، الآن 650 گیگ از 690 گیگ هارد خود لپ تاپم رو بصورت unallocated نشون داده،
1) با چه برنامه ای پارتیشن بسازم که مشکی پیش نیاد؟
2) چون خود هارد یهویی پریده کار خاصی هست که به صلاح باشه و باید قبل ساختن پارتیش انجامش بدم؟
3) این اطلاعاتی رو که ریکاوری کردم و الآن رو هارد اکسترنالمه رو میخوام برگردونم رو لپ تاپم، مشکلی که پیش نمیاد؟

پیشاپیش بازم ممنون از کمک همه.

eeeeeeehsan

Registered User
لایک‌ها
89
دوستان من بلاتکلیف پا در هوا موندم، یه بله بگید حله من سریع پارتیشن رو میسازم!!

mosi-cowboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان من بلاتکلیف پا در هوا موندم، یه بله بگید حله من سریع پارتیشن رو میسازم!!

سلام من از این اتفاقا زیاد واسم افتاده!
اول با Acronis Disk director بوتیبل وقتی واردش شدی سمت چپ اگه اشتباه نکنم یه گزینه Express drive recovery هست اونو بزن یه خورده طول میکشه اگه درایو هاتو آورد که بذار برگردونه!
بعد برو ببین احیانا اطلاعاتت نیست!؟
2- اگه نبود active partition recovery رو نصب کن نیازی به بوتیبل بودن نداره بزن فول سرچ کنه بعدش یه هارد دیگه بزنو اطلاعاتتو ریکاوری کن!

بالا