• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 درصد سود در اولین سایت سهام ایرانی

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
Newsletter_02.jpg

سایت ایران سود با بهره گیری از متد جدید در خدمت هموطنان گرامی میباشد، شما در این وب سایت کاملا فارسی با خرید سهام از سود حداقل 20 درصدی برخوردار خواهید شد. وب سایت بصورت اتوماتیک میزان سود شما از فروش های بعدی را محاسبه کرده و به حساب شما واریز خواهد کرد، بدیهی است شما نیازی به انجام فعالیت خاص جهت برداشت سود خود را نخواهید داشت.

نهایت سودآوری
شما میتوانید با خرید سهام از سایت ایران سود در سود فروش سهام بعدی با ما مشارکت کنید، از هر خرید خود حداقل 20 درصد سود کسب خواهید کرد.

زیرمجموعه گیری
با معرفی ما به دیگران از کمیسیون زیر مجموعه گیری نیر بهره مند شده و درآمد خود را به حداکثر برسانید. از هر زیرمجموعه خود حداقل 5% سود کسب خواهید کرد.

پرداخت به بانکهای ایرانی
شما میتوانید سود حاصل از فعالیت خود را به هر یک از بانکهای ایرانی واریز نمایید، تمامی درخواست های برداشت در کمتر از 2 روز کاری انجام خواهند شد.

قیمت هر سهام 2500 ریال میباشد که بعد از خرید نفر بعدی 20% سود به آن تعلق خواهد گرفت، حداکثر 100 سهام به صورت همزمان میتوانید خرید کنید، حداکثر تعداد سهامی که میتوانید داشته باشید 2000 سهم میباشد
لینک عضویت
من خودم تعداد 20 عدد سهم برای تست خرید کردم، اگه واقعی باشه دوباره حتما خواهم خرید
انجمنی هم برای پشتیبانی داره که مشکلات یوزرها توی اون بررسی میشه
لینک عضویت

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان با سودی که سایت بهم پرداخت کرد دوباره سهام خریدم توی یک ساعته گذشته تعداد سهام های من 2 برابر شد!!!
یا والا اشتباهی توی محاسبات هستش یا اینکه من نمیدونم چی شده، الان حدود 20 تا سهام دارم که سودشون پرداخت نشده
یعنی ترکوندم یا ترکیدم؟؟؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
یه موردی رو هم بگم هزار تومان مبلغی نیست 4 تا سهام بخرید جمعا" میشه 1000 تومان
بعدش ببینید چی میشه!!!

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
واریز اولین درخواست برداشت بدون کسر بعد از نیم ساعت

فایل های ضمیمه

• va.GIF
    va.GIF
    5.6 KB · نمایش ها: 46

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
برداشت دوم به مبلغ 2 هزار تومان
کل برداشت ها 3 هزار تومان
کل واریزی 2 هزار تومان

چند تا هم سهم دارم که هنوز سود بهشون تعلق نگرفته
دوستانی که زیرمجموعه شدن لطفا برداشت بزنن در صورتیکه سودشون واریز شد همین جا اعلام کنند تا سایر دوستان هم در صورتیکه خواستند اقدام به سرمایه گذاری کنند
فقط ثبت نام با لینک عضویت من یادتون نره

فایل های ضمیمه

• 12.JPG
    12.JPG
    6.9 KB · نمایش ها: 15

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
عجججججب
خوب اینکه دقیقا همون پونزیه :general208:
مقداری از پول سرمایه گذار بعدی را به عنوان سود به سرمایه گذار قبلی میده و همینطور جلو میره تا یه جا جمع کنه و بره
اونوقت چجوری دامنه ir داره ، یعنی کسی نیست جلوی اینو بگیره
ویرایش:حالا که سایتو باز کردم دیدم خود مدیرشم فهمیده که اگه یکم جلو بره میگیرنش و سایتو فعلا تعطیل کرده
البته شاید ایشون پیش خودشون گفتن حالا که پولای وارد شده کمه و کسی پیگیر نمیشه جمع کنم برم

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
عجججججب
خوب اینکه دقیقا همون پونزیه :general208:
مقداری از پول سرمایه گذار بعدی را به عنوان سود به سرمایه گذار قبلی میده و همینطور جلو میره تا یه جا جمع کنه و بره
اونوقت چجوری دامنه ir داره ، یعنی کسی نیست جلوی اینو بگیره
ویرایش:حالا که سایتو باز کردم دیدم خود مدیرشم فهمیده که اگه یکم جلو بره میگیرنش و سایتو فعلا تعطیل کرده
البته شاید ایشون پیش خودشون گفتن حالا که پولای وارد شده کمه و کسی پیگیر نمیشه جمع کنم برم
عجججججب
تهمت زدن چقدر راحت شده، چه راحت میگید که جمع میکنه میره
این بیچاره رفته دنبال مجوز، مگه سایت چند ساعت کار کرد که پولی هم وارد بشه و جمع کنه بره؟؟
این واسه اخذ نماد اقدام کرده که گفتن ممکنه عنوان فعالیت سایت هرمی باشه و بهتره قبل از استارت زدن سایت موضوع رو جویا بشه اینم سایت رو فعلا تعلیق کرده تا ببینه مسئولین چی میگن.
بنظر من یه سری تغییرات توش میدن تا از حالت بونزی یا بقولی هرمی دربیاد و دوباره ادامه بده
جهت آرامش خاطر شما هم بنده خدا دیشب ایمیل زده که هر کسی پول وارد کرده مشخصات و شماره حساب بده برگشت داده بشه.
برای اولین باره یه سایت میبینم به فکر برگشت پول هست

موفق باشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
مطالب زیر از انجمن پشتیبانی وب سایت ایران سود برداشته شده است :

با سلام خدمت دوستان و کاربران محترم وب سایت ایران سود

جهت اجراء هر چه تمام تر و دقیق تر قوانین کشور بر آن شدیم تغییراتی را قبل از شروع بکار رسمی وب سایت در آن ایجاد کنیم، که در این خصوص توضیحاتی را خدمت عزیزان ارائه مینمایم

شفافیت در عملکرد سایت:
کاربران عزیز پولی را که بابت خرید سهام پرداخت مینمایند در اصل جهت اجاره محل نمایش تبلیغات پرداخت میکنند، وب سایت ایران سود جهت تشویق و ایجاد انگیزه بین وب مستران ایرانی برای استفاده از وب سایت ایران تبلیغ سود حاصل از فروش سهام (اجاره محل تبلیغ) خود را با کاربران وب سایت تقسیم میکند، مطمئناً این تقسیم سود تا زمانیکه فروش سهام (اجاره محل تبلیغات) ادامه داشته باشد به قوت خود باقی خواهد ماند.

مزایای خرید سهام:
کاربران عزیز با خرید هر سهام امتیاز نمایش بنر به تعداد 70 بازدید را کسب خواهند کرد، همچنین در سود حاصل از فروش سهام های بعدی با وب سایت ایران تبلیغ طبق ظوابط و شرایط اعلام شده قبلی شراکت خواهند کرد.

شرایط برداشت از سایت:
انجام درخواست های برداشت فقط روزهای پانزدهم و سی ام هر ماه شمسی انجام خواهد گرفت و حداقل بلغ برای برداشت مثل سابق مبلغ 10.000 ریال خواهد بود.

تغییرات صفحه کاربری:
درون صفحه کاربری قسمت منوها، منوی ایجاد تبلیغات بنری افزوده شده است که کاربران میتوانند بنرهایی را که مایل به نمایش در وب سایت ایران سود هستند را بیفزایند.

توضیحات :
الف: سهام کاربرانی که در زمان آزمایش وب سایت اقدام به خرید سهام کرده بودند همچنان به قوت خود باقیست و به ازاء هر سهام تعداد 70 امتیاز جهت نمایش تبلیغات بنری به امتیاز این کاربران افزوده شد.
ب : وب سایت ایران سود در حال اخذ نماد الکترونیکی و همچنین هماهنگی در زمینه قانونی بودن فعالیت سایت با پلیش فتا میباشد.

قوانین اجرایی قبلی وب سایت به قوت خود باقیست
با تشکر مدیریت

لینک مطالب

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
قوانین سایت کجاس ؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
بعد از مدتها که توی هر سایتی پول میذاشتم اسکم میشد این سایت حال اساسی بهم داده برای همین امروز ده هزار تومان دیگه هم سرمایه گذاری کردم

جزئیات حساب من بشرح زیر میباشد
مجموع سود کسب شده:
ریال 251471.25
مجموع موجودی پرداخت نشده:
ریال 3971.19
مجموع سود شما بدون احتساب موجودی پرداخت نشده:
ریال 247500.00
تعداد کل سهام های خریداری شده:
141
مبلغ پرداختی بابت سهام های خریداری شده:
ریال 352,500.00
مجموع سود های کسب شده از سهام های منقضی :
ریال 247,491.93

من حدود 100 تا از سهام هامو با سود پرداختی خود سایت خریدم و فقط برای چهل تاش پول دادم که اونم با توجه به اوضاع عالی سایت فکر میکنم تا اخر سال بهم برگرده
تقریبا تا حالا تعداد 83 عدد از سهام های من سود داده اند و سودی که باقیمانده سهام ها خواهند داد برابر خواهد بود با 17000 تومان با احتساب برداشت های قبلیم یعنی صد در صد سود

از این پس زمانهای برداشت، اصل پولی رو که گذاشته ام برداشت زده و فقط با سودهای پرداختی خود سایت سهام خواهم خربد

msmn1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام من با لینک شما عضو شدم و 40 تا سهم خریدم ولی تو حساب کاربریم چیزی نیست اطلاعات رو هم براشون تو تماس با ما فرستادم (1 ساعت پیش)اصولا چند ساعته یا چند روزه پاسخ میدن؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام من با لینک شما عضو شدم و 40 تا سهم خریدم ولی تو حساب کاربریم چیزی نیست اطلاعات رو هم براشون تو تماس با ما فرستادم (1 ساعت پیش)اصولا چند ساعته یا چند روزه پاسخ میدن؟
سلام و تشکر
معمولا کمتر از 24 ساعت طول میکشه تا تایید بشه

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
من متوجه نشدم چه جوریه میشه ی توضیح مختصر بدید؟
کاربران عزیز پولی را که بابت خرید سهام پرداخت مینمایند در اصل جهت اجاره محل نمایش تبلیغات پرداخت میکنند، وب سایت ایران سود جهت تشویق و ایجاد انگیزه بین وب مستران ایرانی برای استفاده از وب سایت ایران تبلیغ سود حاصل از فروش سهام (اجاره محل تبلیغ) خود را با کاربران وب سایت تقسیم میکند، مطمئناً این تقسیم سود تا زمانیکه فروش سهام (اجاره محل تبلیغات) ادامه داشته باشد به قوت خود باقی خواهد ماند.

مزایای خرید سهام:
کاربران عزیز با خرید هر سهام امتیاز نمایش بنر به تعداد 70 بازدید را کسب خواهند کرد، همچنین در سود حاصل از فروش سهام های بعدی با وب سایت ایران تبلیغ طبق ظوابط و شرایط اعلام شده قبلی شراکت خواهند کرد.

شرایط برداشت از سایت:
انجام درخواست های برداشت فقط روزهای پانزدهم و سی ام هر ماه شمسی انجام خواهد گرفت و حداقل مبلغ برای برداشت مثل سابق مبلغ 10.000 ریال خواهد بود.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سهامت رو می تونی بفروشی؟
اگه اون 70 بازدید تموم شه سهامت سر جاشه؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سهامت رو می تونی بفروشی؟
اگه اون 70 بازدید تموم شه سهامت سر جاشه؟
خیر سهامها قابل فروش نیستند و فقط بهشون سود تعلق میگیره اونم تا سقف 20 درصد
بله سهام شما تا زمانیکه به سقف سود 20 درصد بعلاوه اصل پولش نرسیده سر جاش هست

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
اگه به 20 درصد برسه چی میشه؟
20 در صد در چه مدت میده؟
از 1 سهم چقدر میشه پول درآورد؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
اگه به 20 درصد برسه چی میشه؟
20 در صد در چه مدت میده؟
از 1 سهم چقدر میشه پول درآورد؟
شما بابت هر سهام 250 تومان پرداخت میکنید، سایت بصورت اتوماتیک ا فروش سهام های بعدی به شما تا سقف 300 تومان بابت هر سهام پرداخت میکند
مدت زمان خاصی نمیشه گفت ممکنه یک رو طول بکشه، ممکنه روزها، به میزان فروش سهام بعد از شما بستگی دارد
هر سهام در حال حاضر 300 تومان به شما برگشت میدهد (250 تومان بعنوان اصل پولتان و 50 تومان به عنوان سود) بعلاوه نمایش بنرتان به تعداد 70 بازدید

بالا