سعی میکنم تا جایی که میتونم خدمتتون جواب بدم"استارتر" چندتا سوال داشتم خدمتت...
- دقیقا سهام چه چیزی خریده میشه؟ من سهم و حق چه چیزی رو داریم توی این سایت حتی بعد از پرداخت 250 تومان برای هر سهم؟
- ایشون دقیقا چه زمانی قراره مجوزی که فرمودید رو دریافت کنه که به عبارتی اعتبار سازی بشه؟
- میدونید که موسسه های مالی اعتباری رسمی برای سوددهی هم تحت ضوابط حساس بانک مرکزی هستند با 50 شعبه فیزیکی و حقیقی در کشور؟
+ من این سایت رو نهی نمیکنم ولی اینکه قراره همه سرمایه گذاری کنن تا زمان گرفتن مجوز و رسمی شدن یک سایت تازه کار جوانب احتیاط رو رعایت کنید.
"استارتر" چندتا سوال داشتم خدمتت...
- دقیقا سهام چه چیزی خریده میشه؟ من سهم و حق چه چیزی رو داریم توی این سایت حتی بعد از پرداخت 250 تومان برای هر سهم؟
- ایشون دقیقا چه زمانی قراره مجوزی که فرمودید رو دریافت کنه که به عبارتی اعتبار سازی بشه؟
- میدونید که موسسه های مالی اعتباری رسمی برای سوددهی هم تحت ضوابط حساس بانک مرکزی هستند با 50 شعبه فیزیکی و حقیقی در کشور؟
+ من این سایت رو نهی نمیکنم ولی اینکه قراره همه سرمایه گذاری کنن تا زمان گرفتن مجوز و رسمی شدن یک سایت تازه کار جوانب احتیاط رو رعایت کنید.
صد در صد موافقمتهمت نیست واقعیته من ضمانت میکنم جمع میکنه به موقعش میگید نه وایسید
سلامدوستان بنده نظری درباره این سایت ندارم قوانینش رو هم نخوندم که ببینم شرایطش چطوریه فقط به عنوان کسی که ضرر بزرگی سر اینجور مسائل کرده بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان به چنین سایتهایی اعتماد نکنید.
بنده توی انجمن پیکو باکس یه ضرر 1 میلیونی بزرگ کردم دقیقا همین سرمایه گزاری و طمع احمقانم باعث شد که ضرر کنم.
http://pcobux.pcomoney.com/forum/
خیلی راحت 1 میلیون پول رو بالا کشیدن و سایت رو هم تعطیل کردن رفتن دست من هم به جایی بند نیست.
خیلی ها مثل من پولشون رو توی اون سایت از دست دادن،پولی که قرار بود 24 ساعته با 10 درصد سود برگرده بعد از شیش ماه کلا پرید.
به طور کلی میخوام بهتون بگم که به این سایتا اعتماد نکنید قبلش خوب فکر کنید:
اگه سایت کلاه بردار باشه میخواید چیکار کنید؟
دستتون به کجا بنده؟
بهتره فکره یه شبه پولدار شدن با این سایتا رو از سرتون بیرون کنید
من با مدیر این سایت درباره اسکم شدن صحبت کردم ( البته اگر کسی بخواد جمع کنه بره نمیاد بگه )
گفتن این سایت هرگز اسکم نمیشود و گفت قوانین سود را بخوانید راست میگفت رفتم خوندم سرمایه گذاری طوری هست که سایت اسکم نمیشود چون اگه سرمایه وارد نشه سود پرداخت نمیشه
اینجوری سود دو طرفه است و گفتن برای پرداخت سود در سرمایه گذاری های زود بازده شرکت میکنند
حالا که معتبره با خیال راحت میتونیم سرمایه گذاری کنیم اگه خودش بخواد میتونه تا سال آینده هم سایت رو پا بر جا بزاره