• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

20 درصد سود در اولین سایت سهام ایرانی

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
من بحث مجوز دار بودنشو نفهمیدم! سایت مجوز دار باید در قبال سهام مدرکی معتبر بده.اصلا به این سایتا مجوز نمیدن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
4 تا سهام خریدم با سودش 4 تا دیگه خریدم ببینم چی میشه :D

amin005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.منم دیروز 2500 تومن خرید کردم که امروز 2700 بهم سود داده بود و سهام جدید خریدم.
امروز 50000 تومن سرمایه گذاری کردم.....
این یکی با بقیه فرق داره...دمش گرم

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
"استارتر" چندتا سوال داشتم خدمتت...
- دقیقا سهام چه چیزی خریده میشه؟ من سهم و حق چه چیزی رو داریم توی این سایت حتی بعد از پرداخت 250 تومان برای هر سهم؟
- ایشون دقیقا چه زمانی قراره مجوزی که فرمودید رو دریافت کنه که به عبارتی اعتبار سازی بشه؟
- میدونید که موسسه های مالی اعتباری رسمی برای سوددهی هم تحت ضوابط حساس بانک مرکزی هستند با 50 شعبه فیزیکی و حقیقی در کشور؟

+ من این سایت رو نهی نمیکنم ولی اینکه قراره همه سرمایه گذاری کنن تا زمان گرفتن مجوز و رسمی شدن یک سایت تازه کار جوانب احتیاط رو رعایت کنید.

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
- دقیقا سهام چه چیزی خریده میشه؟ من سهم و حق چه چیزی رو داریم توی این سایت حتی بعد از پرداخت 250 تومان برای هر سهم؟
- ایشون دقیقا چه زمانی قراره مجوزی که فرمودید رو دریافت کنه که به عبارتی اعتبار سازی بشه؟
- میدونید که موسسه های مالی اعتباری رسمی برای سوددهی هم تحت ضوابط حساس بانک مرکزی هستند با 50 شعبه فیزیکی و حقیقی در کشور؟

+ من این سایت رو نهی نمیکنم ولی اینکه قراره همه سرمایه گذاری کنن تا زمان گرفتن مجوز و رسمی شدن یک سایت تازه کار جوانب احتیاط رو رعایت کنید.
سعی میکنم تا جایی که میتونم خدمتتون جواب بدم
چیزی که در این سایت به عنوان سهام تلقی میشه در اصل اجاره محل نمایش تبلیغات به میزان 70 بازدید است یعنی امتیاز هر 70 بازدید در این سایت یک سهام تلقی میشه
اطلاعات من هم در مورد مجوز یا زمان اخذ آن فقط در حد چیزهایی است که در سایت خوانده ام یا توسط ایمیل از مدیر سایت پرسیده ام پس هیچ قطعیتی در مورد آن نیست ولی تا جاییکه من میدونم نماد الکترونیکی به عکسهای بالای سایت گیر داده و گفته که برای اخذ نماد باید اونا عوض بشه دیگه از بقیش اطلاعی ندارم
سوددهی این سایت خیلی پیچیده نیست اصلا این سایت محلی برای سوددهی نیست ایران سود یک سایت تبلیغاتی است، این مورد بارها در سایت تذکر داده شده که مدیریت سایت برای تشویق کاربران ایرانی جهت نمایش بنر خودشان مقداری از پول فروش را با کاربران تقسیم میکند. همین!!! از لحاظ قانونی هم اجباری یا تعهدی هم به تقسیم سود ندارد ولی توی سایت هم نوشته که تا زمانیکه فروش محل تبلیغات ادامه داشته باشد تقسیم سود خواهد بود
اینم بگم بگفته ادمین سایت پولهایی که از فروش محل تبلیغات جمع میشه ممکنه توی کارهایی هم سرمایه گذاری بشه تا بدهی های سایت حتی زودتر از موعد هم تصویه بشن (البته اگه بهشون بدهی بگیم)
از نظر خود بنده سایت فعلا برای مبالغ کمتر از صد هزار تومان معتبر میباشد تا هم پرداختی های ان مورد سنجش قرار گیرد هم نماد الکترونیکی اخذ شود سپس با توجه به رفتار مدیریت سایت میشه رتبه بندی کرد

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

فعلا که اون موسسه ها پول مردم رو نمیتونن بدن ورشکسته اند. هرکی پولشو گذاشته بدبخت شده شبه عیدی. هرچی سهام و سهام بازیه آخرش میشه پدیده که نه پروژه ای در کاره (خوابیده) نه پولی به ملت میتونن پس بدن.

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
وضعت حساب من
مجموع سود کسب شده:

ریال 986728.81
مجموع موجودی پرداخت نشده:
ریال 122665.03
مجموع سود شما بدون احتساب موجودی پرداخت نشده:
ریال 855000.00
تعداد کل سهام های خریداری شده:
384
مبلغ پرداختی بابت سهام های خریداری شده:
ریال 960,000.00

لازم بذکر میباشد من فقط 12 هزار تومان وارد سایت کردم و البته 3 هزار تومان هم برداشت داشته ام
فکر میکنم حدود 100 تا از سهام هامم منقضی نشده
دو تا درخواست داشتم
لطفا در صورت امکان دوستان نیز وضعیت حساب خودشون رو بگذارند تا وضعیت همدیگر رو ببینیم
دوستان حتما از امتیاز تبلیغاتی که بهشون داده میشه استفاده کنند (این مورد را جدی بگیرید)

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
منم ثبت نام کردم و الان هم 14 سهم دارم.
این سایت یه جورایی میخاد مثل پیدورتس عمل کنه که اون واسه هر پکیج 150% سود میده و در ازاش میتونی تبلیغ بزاری و برگشت پولت در مدت زمان نامعلومه، این سایت هم 120% میده بازم در مدت زمانی نامعلوم و تا وقتی که بتونه با راهکارایی که بزاره سرمایه جمع کنه.
درست میگم؟

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
سلام و عرض ادب
دوستان عزیز توی انجمن سایت هم عضو بشید هر سوال یا مطلبی که دارید اونجا پست بدید مشکلات واریز یا برداشت و حتی مشکلات عمومی خودتون رو همون جا مطرح کنید تا همگی در جریان بحث ها و مشکلات همدیگر قرار بگیریم و ببینیم روند پاسخگویی و حل مشکلات از طرف گردانندگان وب سایت چگونه است! اینطوری خدایی نکرده کسی از دوستان هم به پولش نرسه هممون سریع متوجه خواهیم شد و میتونیم اقدامات بموقع رو انجام بدیم
دیروز یه ایمیل زدم به مدیر سایت و ازشون در مورد برنامهاشون برای گردش مالی و احتمالا تسویه سهامها در صورت عدم فروش محل تبلیغات و همچنین نماد اعتماد سوال کردم که جواب ایشون رو همین جا عینا" عرض میکنم
با توجه به اینکه هدف ما فراهم آوردن مکانی امن در دو وجه سرمایه ای و تبلیغاتی برای دوستان ایرانی میباشد بر آن شدیم طبق برنامه ریزی دقیق قسمتی از سرمایه اندوخته سایت را با ریسک خودمان در کارهای زودبازده سرمایه گذاری کنیم تا در بازه های زمانی خاص مثل هر 3 یا 6 ماه یکبار سهام هایی را که منقضی نشده اند را تسویه نماییم، با اینکه ما تعهدی به این کار نداریم ولی خود را شرعا" و اخلاقا" مسئول سرمایه دوستان دانسته و در جهت حفظ آن تمام تلاش خود را خواهیم کرد، البته لازم بذکر است ضرر احتمالی ناشی از این کار به عهده وب سایت ایران سود خواهد بود و هیچ خطری سرمایه دوستان را تهدید نخواهد کرد. ضمن اینکه برای جذب هر چه بیشتر دوستان وب مستر ایرانی، بزودی مکانهایی را در چندین وب سایت و وبلاگ پر بازدید تدارک دیده و از آنها نیز جهت نمایش تبلیغات دوستان بهره خواهیم گرفت
در مورد نماد هم مسئولین خواهان تغییراتی در شکل ظاهری سایت هستند که در حال انجام آنها هستیم، البته شایان ذکر است با توجه به تک بودن ایده وب سایت ایران سود در بین سایتهای ایرانی گذر از مراحل اخذ نماد همراه با توضیحات و بحث های طاقت فرسایی میباشد که این خود گذر از این مسیر را برای ما دشوارتر کرده است.

این مطالب عینا" از ایمیل ارسال شده توسط مدیر ایران سود به بنده کپی پست شده است.
پ ن : ولی خودمونیم عجب بیانی داره!!!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
تهمت نیست واقعیته من ضمانت میکنم جمع میکنه به موقعش میگید نه وایسید
صد در صد موافقم

استارتر عزیز ناصر خان شما که باید وارد باشی
خیلی تابلوئه
ولی خب فعلا که داره پرداخت میکنه به نفع افرادیه که زودتر وارد شدن و اصل پولشون رو کشیدن بیرون
توصیه میکنم به چشم هایپ بهش نگاه کنید و مبلغی رو بذارید که توان از دست دادنش رو داشته باشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
تا نماد اعتماد نگرفته باشه فایده نداره من که دیگه حتی 1000 تومن تو هیچ سایتی نمی گذارم.همه دزد شدن

i am dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان بنده نظری درباره این سایت ندارم قوانینش رو هم نخوندم که ببینم شرایطش چطوریه فقط به عنوان کسی که ضرر بزرگی سر اینجور مسائل کرده بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان به چنین سایتهایی اعتماد نکنید.
بنده توی انجمن پیکو باکس یه ضرر 1 میلیونی بزرگ کردم دقیقا همین سرمایه گزاری و طمع احمقانم باعث شد که ضرر کنم.
http://pcobux.pcomoney.com/forum/
خیلی راحت 1 میلیون پول رو بالا کشیدن و سایت رو هم تعطیل کردن رفتن دست من هم به جایی بند نیست.
خیلی ها مثل من پولشون رو توی اون سایت از دست دادن،پولی که قرار بود 24 ساعته با 10 درصد سود برگرده بعد از شیش ماه کلا پرید.
به طور کلی میخوام بهتون بگم که به این سایتا اعتماد نکنید قبلش خوب فکر کنید:
اگه سایت کلاه بردار باشه میخواید چیکار کنید؟
دستتون به کجا بنده؟
بهتره فکره یه شبه پولدار شدن با این سایتا رو از سرتون بیرون کنید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
دوستان بنده نظری درباره این سایت ندارم قوانینش رو هم نخوندم که ببینم شرایطش چطوریه فقط به عنوان کسی که ضرر بزرگی سر اینجور مسائل کرده بهتون توصیه میکنم به هیچ عنوان به چنین سایتهایی اعتماد نکنید.
بنده توی انجمن پیکو باکس یه ضرر 1 میلیونی بزرگ کردم دقیقا همین سرمایه گزاری و طمع احمقانم باعث شد که ضرر کنم.
http://pcobux.pcomoney.com/forum/
خیلی راحت 1 میلیون پول رو بالا کشیدن و سایت رو هم تعطیل کردن رفتن دست من هم به جایی بند نیست.
خیلی ها مثل من پولشون رو توی اون سایت از دست دادن،پولی که قرار بود 24 ساعته با 10 درصد سود برگرده بعد از شیش ماه کلا پرید.
به طور کلی میخوام بهتون بگم که به این سایتا اعتماد نکنید قبلش خوب فکر کنید:
اگه سایت کلاه بردار باشه میخواید چیکار کنید؟
دستتون به کجا بنده؟
بهتره فکره یه شبه پولدار شدن با این سایتا رو از سرتون بیرون کنید
سلام
من هم نمیخوام دفاعی از این سایت بکنم، به عنوان معرف سایت هم گفتم زیاد توش پول نریزید تا هم نماد اعتماد بگیره و هم امتحان خودش رو پس بده، اما در مورد شما و ضرر یک میلیونیتان باید عرض کنم شما از سایت ضربه نخوردید بلکه شما از خودتون ضربه خوردید، کدام آدم عاقلی میتواند قبول کند که میشود برای هر 24 ساعت 10 درصد سود پرداخت کرد؟؟؟؟ پس آدمی که این حرف رو باور کرده باید هم ضربه بخوره و پولش از بین بره. ببخشید که خیلی رک حرف زدم

اما درباره مقایسه این سایت با سایتهای هایپ و پرداخت سود باید عرض کنم که دارید اشتباه بزرگی میکنید، حتی اگر مدارکی هم دستتان باشد باز هم نمیتوانید این سایت را محکوم کنید چون اصلا کار سایت چیز دیگری ست، شما هنگام ثبت نام دارید قوانین را قبول میکنید قوانینی که شاید اصلا نخوانده باشید ولی در آنجا چند جا متذکر شدن که ایران سود یک سایت تبلیغاتی هست نه پرداخت سود، پولی که از طرف کاربران به سایت پرداخت میشود بابت اجاره محل تبلیغات و پولی که از طرف سایت به کاربران پرداخت میوشد فقط برای تشویق کاربران برای استفاده بیشتر از خدمات سایت میباشد، هر موقع بخواهد میتواند پرداخت سود را قطع کند هر موقع بخواهد میتواند ادامه دهد.

peymanfm7

Registered User
لایک‌ها
94
من با مدیر این سایت درباره اسکم شدن صحبت کردم ( البته اگر کسی بخواد جمع کنه بره نمیاد بگه )
گفتن این سایت هرگز اسکم نمیشود و گفت قوانین سود را بخوانید راست میگفت رفتم خوندم سرمایه گذاری طوری هست که سایت اسکم نمیشود چون اگه سرمایه وارد نشه سود پرداخت نمیشه
اینجوری سود دو طرفه است و گفتن برای پرداخت سود در سرمایه گذاری های زود بازده شرکت میکنند
حالا که معتبره با خیال راحت میتونیم سرمایه گذاری کنیم اگه خودش بخواد میتونه تا سال آینده هم سایت رو پا بر جا بزاره

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
من با مدیر این سایت درباره اسکم شدن صحبت کردم ( البته اگر کسی بخواد جمع کنه بره نمیاد بگه )
گفتن این سایت هرگز اسکم نمیشود و گفت قوانین سود را بخوانید راست میگفت رفتم خوندم سرمایه گذاری طوری هست که سایت اسکم نمیشود چون اگه سرمایه وارد نشه سود پرداخت نمیشه
اینجوری سود دو طرفه است و گفتن برای پرداخت سود در سرمایه گذاری های زود بازده شرکت میکنند
حالا که معتبره با خیال راحت میتونیم سرمایه گذاری کنیم اگه خودش بخواد میتونه تا سال آینده هم سایت رو پا بر جا بزاره

خدایا شکرت، چه عجب حداقل یک نفر متوجه نحوه طرز فعالیت این سایت شد
منم امروز با مدیر سایت صحبت کردم، گفتند که همه چیز آماده است برای انجام دادن تسویه سهام های منقضی نشده ای که قبل از تاریخ 94/01/01 خریداری شدند، فقط چون نمیخوان برنامه ریزی سایت بهم بخوره منتظر پایان ماه هستند
بنظر من اکثر کاربران قبل از این تاریخ سهام هاشون رو خریدند و اکثر سهام هاشون تسویه خواهد شد.
به امید سود بهتر

بالا