• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

206 تیپ 5 مدل 94

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
سلام . دوستان یه 206 تیپ 5 هست . رفتم دیدم ماشین تصادفی شده . کاپوت و گلگیر و در سمت راننده هم تعویض شده اما خب شرکتی همه رو انداخته . تر و تمیز در آورده . قیمت گذاشته 32 چونه میگه کمتر از 31 نمیدم ...
مشکل دیگه هم که داره توی تصادف ایربگ ها باز شده پس یعنی به اتاق ضربه هم وارد شده و خیلی محسوس نیست اما خب وارد شده . 12000 تا هم کارکرده
کارت ایساکو هم داره برای تعویض قطعات ( گیربکس و اینجور داستانا )
خواستم از شما بپرسم چجوریه ارزش داره همچین ماشینی رو خرید یا نه ؟؟ مدل 94 ، بیمه تا مرداد داره . بیمه بدنه تا مهر
مرسی

poria_mc

Registered User
لایک‌ها
34
سلام . دوستان یه 206 تیپ 5 هست . رفتم دیدم ماشین تصادفی شده . کاپوت و گلگیر و در سمت راننده هم تعویض شده اما خب شرکتی همه رو انداخته . تر و تمیز در آورده . قیمت گذاشته 32 چونه میگه کمتر از 31 نمیدم ...
مشکل دیگه هم که داره توی تصادف ایربگ ها باز شده پس یعنی به اتاق ضربه هم وارد شده و خیلی محسوس نیست اما خب وارد شده . 12000 تا هم کارکرده
خواستم از شما بپرسم چجوریه ارزش داره همچین ماشینی رو خرید یا نه ؟؟ مدل 94 ، بیمه تا مرداد داره . بیمه بدنه تا مهر
مرسی
هر چی کمتر بتونی بخری ماشین رو (اگه واقعا ماشین رو میخوای) به نفعته. اما در نهایت این رو باید بدونی که ماشینی میخری که بعدا برای فروشش باید کلی پوست کلفت باشی و حرف دلال جماعت رو از یه گوش بشنوی و از اون یکی گوش در کنی. دلال جماعت کاری نداره شما واسه دل خودت ماشین رو صافکاری و رنگ نکردی و گلگیر و قطعات رو تعویض کردی. به راحتی میتونه با یه برچسب تعویضی بودن کلی از قیمت ماشینتون کم کنه و کلی هم خاطر شمای فروشنده رو آزرده کنه (تجربه شو زیاد داشتم)
و این مورد رو برای چی خدمتتون عرض کردم؟ ماشین توی کشور ما کالای مصرفی نیست. بلکه سرمایه اس. واسه همین قبل از خریدش باید فکر روز فروشش رو کرد. اگه غیر از این بود شما میتونستی هر ماشینی رو که دلت میخواد بخری و سوار شی و لذت ببری. ولی متاسفانه شرایط اینجا اینجوریه.
موفق باشی

sina021

Registered User
لایک‌ها
8
هر چی کمتر بتونی بخری ماشین رو (اگه واقعا ماشین رو میخوای) به نفعته. اما در نهایت این رو باید بدونی که ماشینی میخری که بعدا برای فروشش باید کلی پوست کلفت باشی و حرف دلال جماعت رو از یه گوش بشنوی و از اون یکی گوش در کنی. دلال جماعت کاری نداره شما واسه دل خودت ماشین رو صافکاری و رنگ نکردی و گلگیر و قطعات رو تعویض کردی. به راحتی میتونه با یه برچسب تعویضی بودن کلی از قیمت ماشینتون کم کنه و کلی هم خاطر شمای فروشنده رو آزرده کنه (تجربه شو زیاد داشتم)
و این مورد رو برای چی خدمتتون عرض کردم؟ ماشین توی کشور ما کالای مصرفی نیست. بلکه سرمایه اس. واسه همین قبل از خریدش باید فکر روز فروشش رو کرد. اگه غیر از این بود شما میتونستی هر ماشینی رو که دلت میخواد بخری و سوار شی و لذت ببری. ولی متاسفانه شرایط اینجا اینجوریه.
موفق باشی
مرسی از راهنمایی خوبت
اما سوال اصلی برام اینجاس که این ماشین چقدر قیمتشه ؟؟ از دلال جماعت میپرسم میگه پر پرش 26و27 که آدم دلسرد میشه از خرید این ماشین

poria_mc

Registered User
لایک‌ها
34
مرسی از راهنمایی خوبت
اما سوال اصلی برام اینجاس که این ماشین چقدر قیمتشه ؟؟ از دلال جماعت میپرسم میگه پر پرش 26و27 که آدم دلسرد میشه از خرید این ماشین

شما زنگ بزن به دلال بگو ماشین خودمه. مشخصاتش هم بگو. هر چی دلال گفت ۱.۵ تا ۲ تومن بزار روش احتمالا قیمت منصفانه اون ماشین همینه! ولی باز هر چقدر هم بتونی کمتر بخری دیگه مشخصه که برد کردی.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
31 میلیون براش به هر حال خیلی زیاده
همون 27-28 بد نیست به شرطی که اسیب فقط بدنه باشه

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
خرید 206 مدل های بالای برج 6 سال 91 اشتباه محضه

poria_mc

Registered User
لایک‌ها
34
خرید 206 مدل های بالای برج 6 سال 91 اشتباه محضه
دقیقا درست میفرمایین. اینهایی که میبینیم فقط بدنه و قیافه ۲۰۶ رو داره. ۱۸۰ درجه با ۲۰۶ های مدل پایین متفاوتن. ولی خب چاره چیه؟ انتخاب بهتر (کلا انتخابی) تو این رنج نیست!

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
اولا اگه مصرف کننده ای اینجور ماشین نخری بهتره چون بعدا هم برا فروشش مشکل داری و هم شاید خرج دربیاره برات.
ودرباره قیمت هم با توجه ب توضیحات 27 الی 28 قیمتشه.
ب نظر من اینو نخری بهتره.
موفق باشی.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا در انتخاب انجمن دقت کنید تاپیک منتقل شد.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
مرسی
به هیچ عنوان , اصلا سمتش هم نرید
با 31 تومن تا 32 تومن میتونید مدل 93 کم کارکرد بخرید.
من خودم هفته پیش 206 مال خودم رو فروختم 31 , با گارانتی و کارکرد 14000
اگر عجله نداشتم تا 32 هم جا داشت.
مدل 94 با 93 هم توفیر آنچنانی نداره پس هرگز اشتباه نکنید وقتی میتونید ماشین سالم بخرید هرگز ماشین تصادفی نخرید

بالا