• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

24 ماه سربازی رو چیکار میشه کرد؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
از اونجایی که کسی تاحالا حداقل من ندیدم که تاپیکی در موردش بنویسه فکر میکنم کسی در این مورد مشکلی نداشته باشه ولی من یه جورایی تنهایی کار میکنم معمولا و خب مدیریت سایت هام همش با خودمه و یکی باید com هر سال تمدید کنم یکی ir یکی هاست ها و خلاصه خیلی چیزای دیگه.
سوالم اینه که خودتون وقتی وقت سربازی رسید چیکار کردید یا فکر میکنید چیکار میکنید؟

فروش سایت؟
استخدام نویسنده؟
اجاره سایت؟
... ؟

Last edited:

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سلام
از اونجایی که کسی تاحالا حداقل من ندیدم که تاپیکی در موردش بنویسه فکر میکنم سکسی در این مورد مشکلی نداشته باشه ولی من یه جورایی تنهایی کار میکنم معمولا و خب مدیریت سایت هام همش با خودمه و یکی باید com هر سال تمدید کنم یکی ir یکی هاست ها و خلاصه خیلی چیزای دیگه.
سوالم اینه که خودتون وقتی وقت سربازی رسید چیکار کردید یا فکر میکنید چیکار میکنید؟

فروش سایت؟
استخدام نویسنده؟
اجاره سایت؟
... ؟
یعنی چی چطوری ؟
file9640157886.jpg

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
هر دو ماه یک بار میای مرخصی حدود 6 الی 10 روز .شانس هم بیاری توی شهر خودت خدمت میکنی.حالا خودت ببین نویسنده میگری یا خودت آپدیت میکنی سایت رو.

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
هر دو ماه یک بار میای مرخصی حدود 6 الی 10 روز .شانس هم بیاری توی شهر خودت خدمت میکنی.حالا خودت ببین نویسنده میگری یا خودت آپدیت میکنی سایت رو.
اگه هر دو ماه یه بار مرخصی بدن که خیلی خوبه :general510:

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اگه قراره بری سربازی از الان فکر باش یکی رو مسئول نگهداری از سایتت کنی که خیالت راحت باشه. حالا یا نویسنده یا یکی از دوستان یا هر کس دیگه ای. یکی رو حتما بذار برای رسیدگی به گزارش های فیلترینگ که یهویی سایتت فیلتر نشه
دو ماه اول سربازی آموزشی هست و خیلی کم مرخصی میدن. **** و بعضی از پادگان های خوب ارتش پنجشنبه ساعت 4-3 ظهر تا ساعت 5-4 صبح شنبه رو مرخصی میدن ولی بعدش اونقدر خسته ای که فقط می خوایی بخوابی! برنامه آموزشی اینجوری هست که از ساعت 4 صبح (نیم ساعت قبل از اذون) براتون برنامه دارن تا یک ساعت بعد از اذون مغرب. بنابراین توی هفته کاملا انرژیت تحلیل میره و تو مرخصی فقط می خوای استراحت کنی، مگه اینکه انگیزۀ قوی ای داشته باشی.
بقیه پادگان ها معمولا مرخصی نمیدن و فقط یه میان دوره (یه ماه بعد از شروع آموزشی) برای حداکثر 5-4 روز میدن.

دوره بعد از آموزشی رو بهش میگن حین خدمت. قانونش اینه که خدمت 24 ساعته هست، یعنی به جز مرخصی استحقاقی (ماهی یه روز، کل خدمت 30 روز) و مرخصی تشویقی (کلا 30 روز) و مرخصی استعلاجی (اونم کلا 30) روز، باید مشغول خدمت باشی ولی بستگی داره کجا بیفتی. بعضی جاها اداری هستن یعنی ساعت 7 صبح تا 2 یا 4 بعدازظهر کار داری و هفته ای حداقل یه روز باید نگهبان پادگان باشی، بقیه مواقع وقتت دست خودت هست.
اگه امریه هم باشی که مثل کارمندها کارت توی اداره هست.
بعضی جاها 24-24 هستن. یعنی 24 ساعت پادگان هستی و 24 ساعت مرخصی
بعضی حاها مثل نیروی انتظامی هم دائم الخدمت هستی، یعنی از ساعت 8 صبح تا 8 شب توی خیابون هستی و بعدش باید همونجا استراحت کنی برای فردا. فرق هم نداره تو شهر خودتون باشی یا جای دیگه. یه دوستی داشتم خدمتش افتاده بود توی این کانکس های نیروی انتظامی، با وجودی که تا خونه اشون دو تا چهار راه فاصله داشت ولی برای استراحت بهش اجازه نمیدادن بره خونه اشون و باید بود همونجا میموند.

می تونی پارتی پیدا کنی که بندازنت یه جای خوب یا امریه بگیری

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بستگی به مدرک و جایی که شما هستی داره.
مثلا من آموزشی سمنان بودم اما آخر هفته مرخصی شهری میرفتم. بعدش هم تمام مدت 5شنبه ها مرخصی میگرفتم 2 روز. صبح ساعت 10 از خواب بلند میشدیم کسی هم بالا سرمون نبود.... مرخصی هامون هر 90 روز اقامت ،22 روز بود. من 17 ماه خدمت کردم هیچ مشتری ای حتی نفهمید من نیستم! چون تمام کارهامو خودم انجام میدادم.
..... خب این بستگی به موقعیت محل خدمت آدم داره و برای یکی ممکنه عکس این باشه در سیستان با اشرار بجنگی.... یا توی شهر نیروی انتظامی بیوفتی.... زندان و ....
از الان نمیتونی برای خودت زمان در نظر بگیری چون در اختیار خودت نیستی. بعد از تقسیم همه چی مشخص میشه و اینکه فرمانده ت چه جور آدمی باشه. سلیقه حرف اول رو میزنه.
بیشترین امتیاز رفاهی (از نظر مرخصی ) رو سربازهای واحد حفاظت اطلاعات، عقیدتی سیاسی و منشی های فرمانده ها دارن. بدترین شغل در سربازی هم راننده بودن هست.
بخش اداری هم که فرق میکنه....

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بستگی داره کدوم شهر و کدوم قسمت بیفتی سرباز صفر یا درجه دار

اینا همه تاثیر داره

من خودم 7 میرفتم 2 برمیگشتم خونه
ولی بعدش هم که میای خونه اصلا حس هیچ کاری نداری همش به فکر اینی که کی این دوران تموم میشه و بعدش میری دنبال زندگی خودت!

Amirmob4u

Registered User
لایک‌ها
289
با توجه به نظراتی که دوستان دادن بنظر من تو آشناها یکیو پیدا کن بهش یاد بده اون مدتی که نیستی به سایتات برسه زیادم سخت نیس
نویسنده به کارت نمیاد

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من که 19 ماه ناجا آرزو داشتم یه روز بتونم درست بخوابم . دو تا سایت خوب مدل داشتم الکسا یکیش زیر 1000 ... هیچی ک هیچی نابود شد رفت .
اصلا من تو دوران خدمت وقت اضاف نداشتم ، خدا قسمتت کنه سرباز نیرو انتظامی شی 24 ساعت در خدمتی

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
یادش نه به خیر تو یگان تکاور من هوس درس خوندن کردم گفتم حالا که اینجا بخونم واسه دانشگاه دم هلیکوپتر سرگوردمون کتاب زبانمو دید چنان پدری ازم درآورد که کلا تا چند نسل درس عبرت یگان شدم اونقدر تنبیه شدم مثل گرسنگان آفریکا شده بودم
اما شما داداش سایتت ها رو کلا تمدید کن تحت هر شرایطی مرخصی می فرستن حتی من بلاخره بعد 200 روز تونستم برم مرخصی عوضش وقتی بر می گردی می بینی سایت هات مثل ترشی سیر جا افتاده شدن چون بالا سرشون نبودی بدبختا رو انگولک کنی حسابی رشد کردن:D اما یکی از اعضای خانواده رو بهش تمدید ها رو یاد بده که اون فقط تمدید ها رو انجام بده وسلام

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
یکی از دوستان قابل اعتماد رو جهت چک کردن سایت ها هر 3 الی4 روز و تمدید ماهانه بزار ، چون آموزشی 2 ماه هستش تا ثابت بشی و بدونی چی به چیه یکی از الان تعیین کن ، من دوسال گذشته بهش فکر میکردم . و کسانی رو دارم وقتی من نیستم پای کارهام باشن اصلآ خوشم نمیاد سایت هام رو از دست بدم .:general710: همیشه دوستانی ارزشمند در کنار خود داشته باشید ...
پ ن :
ضرب المثل موفقیت سیب.jpg

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بستگی به مدرک و جایی که شما هستی داره.
مثلا من آموزشی سمنان بودم اما آخر هفته مرخصی شهری میرفتم. بعدش هم تمام مدت 5شنبه ها مرخصی میگرفتم 2 روز. صبح ساعت 10 از خواب بلند میشدیم کسی هم بالا سرمون نبود.... مرخصی هامون هر 90 روز اقامت ،22 روز بود. من 17 ماه خدمت کردم هیچ مشتری ای حتی نفهمید من نیستم! چون تمام کارهامو خودم انجام میدادم.
..... خب این بستگی به موقعیت محل خدمت آدم داره و برای یکی ممکنه عکس این باشه در سیستان با اشرار بجنگی.... یا توی شهر نیروی انتظامی بیوفتی.... زندان و ....
از الان نمیتونی برای خودت زمان در نظر بگیری چون در اختیار خودت نیستی. بعد از تقسیم همه چی مشخص میشه و اینکه فرمانده ت چه جور آدمی باشه. سلیقه حرف اول رو میزنه.
بیشترین امتیاز رفاهی (از نظر مرخصی ) رو سربازهای واحد حفاظت اطلاعات، عقیدتی سیاسی و منشی های فرمانده ها دارن. بدترین شغل در سربازی هم راننده بودن هست.
بخش اداری هم که فرق میکنه....
پدافند هوایی خراب شده ی مزخرف سمنان : /

behnam69.x

Registered User
لایک‌ها
439
واقعا این مساله هم دردسری شده . بنده 7-8 ماه دیگه عازمم احتمالا .
یعنی الان بلاتکلیف موندم چکار کنم . میخوام سایت بیارم بالا فردا پس فردا نمیدونم رفتم خدمت چی میشن . یهو میبینی این همه انرژی میزاری سایت رو مثل اون دوستمون میاری زیر 1000 ایران میفرستنت سربازی میندازنت لب مرز . والا اگر شانسه منه که یا میندازنم مرزبان بشم یا میگن بیا برو با داعش بجنگ.
الان فکر کنم این هاستینگ ها تمدید خودکار و این حرفا داشته باشن . موجودیت رو افزایش بده تا اتوماتیک تمدید بشن . اتفاقا همین الان یه چیزی به ذهنم رسید که دامنه هام رو 5 ساله ثبت کنم که خیالم راحت باشه . هاست هم که اتوماتیک تمدید میشه.
فقط بحث آپدیت سایت میمونه که باید نویسنده بزاری.
یه آدم قابل اعتماد هم بزار واسه رسیدگی به سایتت که مثلا اخطاری از ساماندهی اومد بره حذف کنه . فقط ترجیحا اگر سایتت درآمد بالا داشت یه نفر رو پیدا کن چیزی از نت حالیش نباشه. از درآمدت هم چیزی بهش نگو . یه وقت نزنه سایتت رو بالا بکشه . ایرانی جماعت برا 2 زار پول سر پدرشم کلاه میزاره .

rezatak6

کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
فقط ترجیحا اگر سایتت درآمد بالا داشت یه نفر رو پیدا کن چیزی از نت حالیش نباشه. از درآمدت هم چیزی بهش نگو . یه وقت نزنه سایتت رو بالا بکشه . ایرانی جماعت برا 2 زار پول سر پدرشم کلاه میزاره .
بیشتر مشکلم همینه منم 7-8 ماه دیگه عازمم هیچکدوم از سایت ها برام ارزشی نداره جز مادی فقط یه وبلاگ دارم دوسش دارم که اونم وبلاگه ، هست دیگه برا خودش.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دامین رو که میتونی هر چند سال که بخوای قبل رفتن تمدید کنی، همینطور پول هاستینگ / سرور

اگر سایت رو وردپرس هست میتونی پست ها را همین الان بنویسی و بعد مشخص کنی که در چه تاریخی منتشر بشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من خودم این تجربه را داشتم
دامین سایتم یک هفته بود تموم شده بود و هیچ دسترسی نداشتم.
یکی از دوستانم خود جوش این لطف در حق من کرد..

سلام
از اونجایی که کسی تاحالا حداقل من ندیدم که تاپیکی در موردش بنویسه فکر میکنم کسی در این مورد مشکلی نداشته باشه ولی من یه جورایی تنهایی کار میکنم معمولا و خب مدیریت سایت هام همش با خودمه و یکی باید com هر سال تمدید کنم یکی ir یکی هاست ها و خلاصه خیلی چیزای دیگه.

فروش سایت؟
استخدام نویسنده؟
اجاره سایت؟
... ؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
سربازی که مشکل خاصی نیست
2 ماه اولش اموزشیه که خیلی گرفتاری و ممکنه نتونی بیای مرخصی ! (ما همین دوماه هم اکثر شب هاش خونه مرخصی بودیم)
بعد از دوماه هم که توی یگان خدمت می کنی معمولا 7 تا 2 هست یا مثلا 7 تا 4 نهایتش بعدش بیکاری برو به زندگیت برس ! چیزی که زیاده تو سربازی وقت ازاد !

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
اگه لیسانس داشته باشی که حله
من الان خودم پادگان بوشهرم
گوشی و تبلت دستمون هست
راحت.
کافی نت هم داره

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
سربازی که مشکل خاصی نیست
2 ماه اولش اموزشیه که خیلی گرفتاری و ممکنه نتونی بیای مرخصی ! (ما همین دوماه هم اکثر شب هاش خونه مرخصی بودیم)
بعد از دوماه هم که توی یگان خدمت می کنی معمولا 7 تا 2 هست یا مثلا 7 تا 4 نهایتش بعدش بیکاری برو به زندگیت برس ! چیزی که زیاده تو سربازی وقت ازاد !

اگه لیسانس داشته باشی که حله
من الان خودم پادگان بوشهرم
گوشی و تبلت دستمون هست
راحت.
کافی نت هم داره

حقیقت اینه که در مورد سربازی هیچ چیزی رو نمی شه قطعی پیش بینی کرد. بستگی داره، **** باشی یا ارتش، نیروی زمینی، هوایی، دریایی یا پدافند؟ به پادگان، یگان و فرماندتون هم بستگی داره. پادگان ممکنه وسط بیابون باشه و فقط بتونی چند ماه یک بار مرخصی بگیری. ممکنه فرمانده شما یک شخص عقده ای باشه که برای مرخصی سخت گیری می کنه. ممکنه یگان خدمتتون حفاظت باشه که در این صورت اجازه نداری گوشی با خودت داشته باشی و غیره.

بالا