• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

24 ماه سربازی رو چیکار میشه کرد؟

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
حقیقت اینه که در مورد سربازی هیچ چیزی رو نمی شه قطعی پیش بینی کرد. بستگی داره، **** باشی یا ارتش، نیروی زمینی، هوایی، دریایی یا پدافند؟ به پادگان، یگان و فرماندتون هم بستگی داره. پادگان ممکنه وسط بیابون باشه و فقط بتونی چند ماه یک بار مرخصی بگیری. ممکنه فرمانده شما یک شخص عقده ای باشه که برای مرخصی سخت گیری می کنه. ممکنه یگان خدمتتون حفاظت باشه که در این صورت اجازه نداری گوشی با خودت داشته باشی و غیره.
فرقی نداره مرخصی سالانه مشخص هست
گوشی هم همه جا میشه برد

adea1371

Registered User
لایک‌ها
217
نه جونم . من الان تو یکی از معاونتای **** وسط شهر خدمت میکنم . اصلا شبیه منطقه نظامی هم نیست... ولی گوشی ممنوعه . برخورد هم میکنن شدید .///دیگه حساب کن منطقه امنیتی باشی یا پادگان درست حسابی ...گوشی موشی تعطیل.
مرخصی سالانه هم وقتی سرباز کم باشه میتونن ندن . نمونش هم موجوده!
مرخصی سالانه باید بدهند دست خودشون نیست
سختگیر ترین جاها هم میشه گوشی برد
تو آموزشی برای دژبان ی بسته گز بردم رفیق شدم
گوشی گذاشت ببرم داخل

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
گوشی گذاشت ببرم داخل
جای سخت گیر نرفتی پس .
......
استارتر عزیز راه هست ولی اگه امریه بشی خیر دنیا و اخرت توشه!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
جای سخت گیر نرفتی پس .
......
استارتر عزیز راه هست ولی اگه امریه بشی خیر دنیا و اخرت توشه!
برای کسی که کسری نداره امریه عالیه.
اگه کسری دارید پادگان ...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
چه جوری میشه امریه گرفت؟
خلاصه بخوای بهت بگم با پارتی.
جور دیگش احتمال 1 درصد میتونی بگیری
اونم یه جا که میگی کاش میرفتم پادگان :دی

یکی از رفقا امریه گرفته بود برای یکی از بخش های تشخیص مصلحت ... با شلوار و پیراهن پاره اومد ، با ماشین و کلی رابطه و پول و زد و بند و... اومد بیرون. نه اینکه خودش شدیدا دنبال این کارا باشه ، جو اونجا اینطوری بود. یعنی با پارتی توی بهشت امریه گرفته بود :دی یکی هم ...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
گوشی گذاشت ببرم داخل
دست خودشون نیست ؟ گوشی همه جا میشه برد ؟ ای به نازم جان دلم
فرمانده دسته منو یه روز صدا کرد گفت فلانی سرباز بومی رو تعریف کن منم گفتم سربازی است که در شهر خود خدمت می کند و هر روز به مرخصی ساعتی می رود گفت خوبه چون من که نمی خوام بزارم تو بری مرخصی پس تو سرباز بومی نیستی دیگه 200 روز نگرم داشت پشت نرده پادگان با حصرت تموم هر روز مردم شهرمو می دیدم خون به دل می شدم چه روزایی بود خدا نصیب نکنه
تو یکان باید همه ازت راضی باشن بری مرخصی چون کلی آدم امضا می زنه پای درخواستت
در مورد موبایل هم یه انگ می چسبونن میدن آدم دست حفاظت میره جایی که اون سرش ناپیداست مگه شوخیه اسمش روشه محیط نظامی

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با توجه به رشته تحصیلیت میری فلان ارگان تقاضا میدی که خدمتتو اونجا بگذرونی .
یه سرچ بزن گوگل سیر تا پیازش هست .
سرباز معلمی هم چیز خوبیه .
سرباز بانک هم بشی خوبه...

من امریه رو به پادگان ترجیح میدم حتی اگه کسری داشتم . محیط نظامی کجا (مافوقای مردم آزار و لباس نظامی و پست دکل و نظافت سرویس و پا کوبیدن و موهای کوتاه و اضاف و صبحگاه و رانندگی و ...) محیط ادارات دولتی کجا .
باید شرایط طرف دیده بشه...
آیا زمان براش مهمه یا ...
مثلا برای کسی که تجربه نداره ، فقط یه مدرک داره و پارتی نداره ، بره امریه بهتره که بعدا استخدامش بشه.
برای کسی که تجربه و مهارت و پارتی و مدرک داره به نظرم هر چقدر زودتر خدمت رو رد کنه تا بره سر کار و زندگیش بهتره.
نمیشه نخسه کلی پیچید. باید شرایط هر کسی رو دید

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
امریه باید آشنا داشت نه مثل ما که تو این آسمون یه ستاره نداشتیم ولی یک چیز داشتم من تو تیم اوس کریم بودم یک روز تو خیابون داشتم به سمت یکی از ادارات دولتی میرفتم تو راه با خودم زمزمه میکردم ای خدا من تو این زندگی حبابی که داشتم دستاوردم چی بود ؟ خودت دستم رو بگیر ،
من رفتم اون اداره اسمم رو نوشتن اتفاقآ مثل این داستان های کلید اسرار یکی از افرادی که گذشته دور باهاش رابطه دوستانه ای داشتیم در همون اداره اومده بود کارش رو راه بندازن گفت فلانی چه کار میکنی گفتم هیچی امروز رفتم بسیج چون من سابقه نداشتم برای اسم نویسی ردم کردن حضرت دوست گفت قرار هستش اول مهر برای ما یک ذخیره بیاد با دوستان مشورت میکنم خبرت میدم تا شد سه ماه بعد که مهر بود دوستمون زنگ زد گفتش که فلانی امریه برات گرفتم و باقی ماجرا ... که رفتیم آموزشی دوماه انجام دادیم بعد اومدیم سرکارمون ..
یعنی باشخصه دیدم همه چیز دست خودشه گفتم اوس کریم مارو هم تو تیم خودت جا بده . یطوری چم و خم کار رو برات درست میکنه که انگشت به دهن میمونی :cool: شما تلاش بکنید بقیش با خودش .

MAH203

Registered User
لایک‌ها
128
اگه لیسانس داشته باشی که حله
من الان خودم پادگان بوشهرم
گوشی و تبلت دستمون هست
راحت.
کافی نت هم داره
خدمت نکردی که بهشت رفتی o_O
جوی روان عسل ایناهم بود یا فقط ...

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
فکر کنم خدمت با امریه 24 ماه باشه(بدون امریه 21 ماه) با امریه 3 ماه اضافه میشه ولی ارزششو داره, آشنا یا شانس می خواد.
خیر سرم تهران خدمت میکنم ساعت کاریم اداری و تعطیلات رسمی هم تعطیلیم هر روز میام خونه ولی تحمل فرمانده های بیسواد، عقده ای، ورزش اجباری روزهای زوج توی این گرما با بدن عرق کرده، ورزش که نمیشه گفت فقط دوئیدن که خیلی هم سخت نیست ولی با بدن عرق کرده و چسبنده باید همین طوری بمونی تا برسی خونه. میگن فرمانده خوب میتونه جهنم رو برات بهشت کنه، فرمامده بد بهشت رو جهنم.
بهترین دوره خدمت برای من آموزشیش بود که با بقیه هم دوره ای هام بودیم یگان که اومدیم تهران حالم از **** و نظامی و نظامی گری بهم خورد
نصف دوستام بعد آموزشی دوره کد توپ چی و دیده بانی خوردن یعنی 2 ماه دیگه آموزش باید ببینند میرن یه شهر دیگه معمولاً برای آموزش.
الان مرخصی پایان دوره ام داره تموم میشه هیچ نفعی جز ضرر خدمت برای من نداشت 21 ماه عمرم الکی رفت تازه بعدش میای سر خونه اول. سعی کنید سایتتونو سعی کنید نگه دارید حیفه، حداقل یه چیزی داشته باشید.
نماز اجباری هر روز توی آموزشی و عقیدتی توی مخیش و شایعاتی مثله "این هفته میریم مرخصی" آخرشم مرخصی میان دوره هم ندادن هیچ وقت غذا به اندازه ای که سیر شیم ندادند کنارش ساقه طلایی هم لازم بود، میوه ام انقدر ناچیز بود که نگم بهتره هفته ای یه دونه نارنگی کوچیک, کارت تلفن قبل رفتن تهیه کنید تا بوفه پادگان راه بیافته و کارت بیارند ممکنه طول بکشه. البته پادگان با پادگان فرق میکنه از شانس من اینطوری بود در ضمن مایع دستشوئی هم ببرید معمولاً معضلیه که هست.
توی خدمت نه راننده شو و نه دژبان البته مورد دوم دست خودت نیست ولی آموزشی که سمنان بودیم آخراش می پرسیدن کی می خواد دژبان بشه و اسمشونو می نوشتند.
سعی کنید وقتی میرید سربازی بدون دغدغه باشید وگرنه خیلی سخت براتون می گذره.

بالا