• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

28 مگ رو در 1 ثانیه اپولد کردم ؟؟؟

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
:blink:

همین دیگه هنوز موندم چه جوری شد که این 28 مگ در عرض 1 قانیه رفت توی سرورهای مدیافایر ؟
اینم ادرسش
Ali As'habi - Ravane Shoo.mp4

برای اطمینان فایل رو دانلود کردم دیدم سالمه و مشگلی هم نداره جل الخالق :blink::blink::blink:

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
از این اتفاقا زیاد میوفته چندی پیش سرعت اپلودم رو 1.6 مگابایت در ثانیه بود برای 1 ساعت :ی

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
ولی پسر چه کیفی داد 2 تا فایل 28 مگی فرستادم اولی رو که میخاستم اوپولود کنم ولی چون فکر نمیکردم با این سرهت اپولود شده باشه اودم فایل دومی رو هم گزاشتم رفت کف بر شدم.
برای من فقز همین 5 ثانیه اینطوری شد خداکنه یه ساع این سرعت رو داشته باشم چه کنم بعد من بیاو ببین :d

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
عزیز نه سرعت آپلود شما زیاد شده نه چشمات اشتباه دیده
مدیافایر جدیدا یه سیستمی رو راه اندازی کرده که شما اگه مثلا یه فایل به نام ali.rar میخوای آپلود کنی اگه این فایل با این نام و پسوند قبلا آپلود شده باشه اون فایل رو سریع پیدا میکنه و تو اکانت شما میاره :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
مدیافایر جدیدا یه سیستمی رو راه اندازی کرده که شما اگه مثلا یه فایل به نام ali.rar میخوای آپلود کنی اگه این فایل با این نام و پسوند قبلا آپلود شده باشه اون فایل رو سریع پیدا میکنه و تو اکانت شما میاره :دی

:lol::lol::lol:

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183

نه اینطوری نیست چون من روی کلیپ واترمارک گزاشتم :D مدیافایر واترمارک رو هم خودش میزاره :d

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
نه اینطوری نیست چون من روی کلیپ واترمارک گزاشتم :D مدیافایر واترمارک رو هم خودش میزاره :d

شما مطمئن باش سرعت آپلودت زیاد نشده اگه زیاد شده یه فایل تو آپلود باز آپ کن یا هرجا غیر از مدیافایر اگه سرعت زیاد شده حرف شما درست
من الان 800 مگ رو تو 30 ثانیه آپلود کردم بخوای هم فیلم میگیرم این به این خاطر این فایل ها که من آپلود کردم چون قبلا آپلود شده و شناخته شدست دیگه آپلود نمیشه

اگه بخوای تیم هم میدم بیا ببین بابا من 4 ساله با مدیافایر کار میکنم : دی

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
شما مطمئن باش سرعت آپلودت زیاد نشده اگه زیاد شده یه فایل تو آپلود باز آپ کن یا هرجا غیر از مدیافایر اگه سرعت زیاد شده حرف شما درست
من الان 800 مگ رو تو 30 ثانیه آپلود کردم بخوای هم فیلم میگیرم این به این خاطر این فایل ها که من آپلود کردم چون قبلا آپلود شده و شناخته شدست دیگه آپلود نمیشه

بی خیال.
یه سوال فنی ؟
مدیافایر برای لینک کمکی هاست خوبی هتس یا نه ؟؟؟ من تازه 2 هفته دارم روش فایل اپ میکنم برای لینک کمکی سایتم شما که 4 ساله باهاش کار میکنید :d به نظرتون چه طوره ؟؟؟ فایلها رو چند وقت چند قوت حذف میکنن؟؟؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

ولی مال منم همینجوریه...سرعت آپلودم در مدیا فایر بالاس! و هیچ فایلی با اون اسم هم از قبل وجود نداره//

فکر کنم علتش ...همون سرعت آپلوده..

مثلا من تست کردم سرعتمو isp من سرعت آپلود رو برای 256 تا 80 کیلو بایت هم باز گذاشته ..

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
بی خیال.
یه سوال فنی ؟
مدیافایر برای لینک کمکی هاست خوبی هتس یا نه ؟؟؟ من تازه 2 هفته دارم روش فایل اپ میکنم برای لینک کمکی سایتم شما که 4 ساله باهاش کار میکنید :d به نظرتون چه طوره ؟؟؟ فایلها رو چند وقت چند قوت حذف میکنن؟؟؟

اگه کاربراتون ایرانی هستند مدیافایر بهترین گزینه هست چون تا 24 ساعت لینک مستقیم میده ! الان هم سیستم آپلودش خیلی بهتر شده مدیریت فایلها خیلی بهتر شده

در مورد پاک شدن فایل هاتون نمیشه دقیق گفت چون خود مدیافایر میگه برای بک آپ ازش استفاده نکنید خودش سایت Mozy رو پیشنهاد داده پس اگه فایلهاتون دانلود نشن بعد از یه مدتی پاک میشن من چون فایل هام هر روز دانلود میشن تا حالا پاک نشدن
Free File Sharing Made Simple - MediaFire

MediaFire Support - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software

این جا میتونی سوالات رو پیدا کنی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تو ایران؟ غیر ممکنه :rolleyes:
28 مگابایت میشه 224 مگابیت بر ثانیه که اگه بخوای از بیت آغا هم اقدام کنی نمیتونی :D چه برسه با ADSL !!!

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
اگه کاربراتون ایرانی هستند مدیافایر بهترین گزینه هست چون تا 24 ساعت لینک مستقیم میده ! الان هم سیستم آپلودش خیلی بهتر شده مدیریت فایلها خیلی بهتر شده

در مورد پاک شدن فایل هاتون نمیشه دقیق گفت چون خود مدیافایر میگه برای بک آپ ازش استفاده نکنید خودش سایت Mozy رو پیشنهاد داده پس اگه فایلهاتون دانلود نشن بعد از یه مدتی پاک میشن من چون فایل هام هر روز دانلود میشن تا حالا پاک نشدن
Free File Sharing Made Simple - MediaFire

MediaFire Support - Powered by Kayako Fusion Help Desk Software

این جا میتونی سوالات رو پیدا کنی

کاربرهام ایرانی هستن و فایلهام هم تا حالا چندین بار دانلود شدن و همیشه کاربرانی هستن که از مدیافایر دانلود میکنن به جای لینک مستقیم خود سایت.

ممنون از راهنمایی هاتون

تو ایران؟ غیر ممکنه
28 مگابایت میشه 224 مگابیت بر ثانیه که اگه بخوای از بیت آغا هم اقدام کنی نمیتونی چه برسه با ADSL !!!

به خدا از هیچ بیتی اپولد نکردم بجز بیت خونه دانشجویی خودمون :D

بالا