iman.aghili
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 46
- لایکها
- 8
سلام
پخش کنوود DDX7035BTM در حد آک بدون کوچکترین خط و خش روی پنل و سلامت کامل
24 ساعت هم مهلت تست برای خریداران عزیز برای اطمینان از خرید
کلی امکانات هم داره که تو سایت مرجعش میتونید ببینید .. واقعا فوقالادست
http://www.kenwood.com/sg/car/visual_navigation/ddx7035bt/
قیمت هم 995 تومن ناقابل
اکسسوری های خازن و آر سی و سرباتری ترجیحا باهم فروخته میشه همه با هم 280 آرسی ها 80 + خازن 150 + سرباتری 70 : 300 که با تخفیف 280 مفت تقدیم میشه
خازن StreetWires 1FD
خازن سالمه
برچسب روش کنده شده و به جاش چرم کشیدم
تنها مشکلی که داره اینه که یکی ازپیچ های پلاریته هاش هرز شده کمی و مهره روش محکم نمیشه و با 2 تا مهره مقداری محکم شده که فکر میکنم مهره مناسبش پیدا کنید حله تو عکس ها هم مشخصه
خازن هم 24 ساعت مهلت تست داره
سری پلاستیکی و کلیپس هاش هم کامل موجوده
2 دست RC استریت وایرز هم هست یکی از ارسی ها قطع شده سیمش که چسب زدم
1 دست هم کانکشنه RC ها
1 عدد سرباتری Connection BBC41PF هم درحد که حدود 2 هفته کارکرده رو باتری اضافی با نو فرقی نداره
یک عدد باتری هم هست که به عنوان باتری اضافی سیستم خریدم اما دیگه نیاز نشد و باز کردم اونم شب عید خریدم و کمتر از یکماه (حدود 3 هفته اینا ) نصب بوده و الان به کارم نمیاد بمونه خونه هم خراب میشه مارک Delkor 60AMPER اینم نوش 220 تومنه من 155 تقدیم میکنم ..
همراه : 09188139528
تلگرام : 09331331211
عقیلیان
:hb:
پخش کنوود DDX7035BTM در حد آک بدون کوچکترین خط و خش روی پنل و سلامت کامل
24 ساعت هم مهلت تست برای خریداران عزیز برای اطمینان از خرید
کلی امکانات هم داره که تو سایت مرجعش میتونید ببینید .. واقعا فوقالادست
http://www.kenwood.com/sg/car/visual_navigation/ddx7035bt/
قیمت هم 995 تومن ناقابل
اکسسوری های خازن و آر سی و سرباتری ترجیحا باهم فروخته میشه همه با هم 280 آرسی ها 80 + خازن 150 + سرباتری 70 : 300 که با تخفیف 280 مفت تقدیم میشه
خازن StreetWires 1FD
خازن سالمه
برچسب روش کنده شده و به جاش چرم کشیدم
تنها مشکلی که داره اینه که یکی ازپیچ های پلاریته هاش هرز شده کمی و مهره روش محکم نمیشه و با 2 تا مهره مقداری محکم شده که فکر میکنم مهره مناسبش پیدا کنید حله تو عکس ها هم مشخصه
خازن هم 24 ساعت مهلت تست داره
سری پلاستیکی و کلیپس هاش هم کامل موجوده
2 دست RC استریت وایرز هم هست یکی از ارسی ها قطع شده سیمش که چسب زدم
1 دست هم کانکشنه RC ها
1 عدد سرباتری Connection BBC41PF هم درحد که حدود 2 هفته کارکرده رو باتری اضافی با نو فرقی نداره
یک عدد باتری هم هست که به عنوان باتری اضافی سیستم خریدم اما دیگه نیاز نشد و باز کردم اونم شب عید خریدم و کمتر از یکماه (حدود 3 هفته اینا ) نصب بوده و الان به کارم نمیاد بمونه خونه هم خراب میشه مارک Delkor 60AMPER اینم نوش 220 تومنه من 155 تقدیم میکنم ..
همراه : 09188139528
تلگرام : 09331331211
عقیلیان
:hb:
Last edited: