• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 سؤال از یک سائل مبتدی

tabestani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
5 سؤال از یک سائل مبتدی
سلام به همه دوستان و دوستداران ویژوال بیسیک 6
1 – آیا لیستی از خطاهای ویژوال بیسیک 6و راه حل آنها در قالب یک فایل pdf یا doc وجود دارد ؟ پیشنهاد میکنم دوستان برنامه نویس در این فروم ارزشمند تاپیکی با این عنوان ایجاد کنند .
2 – آیا توضیحات خصوصیات ( properties) همه کنترلهای ویژوال بیسیک 6 در اختیار کسی هست ؟
3 – ازکجا میتوانیم شماره سطرها را به کدهای ویژوال بیسیک 6 اضافه کنیم ؟ مثلا ما 80 سطر کد نویسی کردیم حالا میخواهیم شماره سطرها را به خطوط کدها اضافه کنیم .
4 - ویژوال بیسیک 2005 چه مزیتهایی بر ویژوال بیسیک 6 دارد ؟
5 – من ویژوال بیسیک 6 را در ویستا نصب کرده ام هر کار میکنم فارسی بنویسم نمیشه . فقط علامت سؤال یا کاراکترهای نامفهوم دیده میشه . چجوری میتونم عبارات فارسی رو توی کدها بنویسم ؟

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
براي 1 و 2 اصولا مجبوريم از همون MSDN استفاده كنيم، فكر نكنم بتونين چيز كاملي پيدا كنين و تازه MSDN رو هر جا خواستين با F1 صدا مي زنين! اما خوندن كتاب خطا ها ! فقط خسته كننده ميشه،‌البته يك تعداد خطاي استاندارد هست كه مي تونين توو كتابهاي معمولي پيدا كنين

براي سوال 3 راستش يادم نمياد جايي داشته باشه، اما چون دنبالش نبودم، جوابش رو نمي دونم(يعني شايد هم باشه ) ، انشاالله ساير دوستان كمك خواهند كرد

براي 4 به طور حتم VB6 كه سال 98 اومده حداكثر امكانات WIN98 يا WIN ME رو مي تونه داشته باشه! مثل همون پشتيباني يك خط در ميون از UNICODE كه توو سوال 5 پرسيدين!
اين يك قطره از مزيتهاش سواي تكنولوژي net. ‌و ... هست! كلا با دنياي تازه اي مواجه خواهيد شد، يك زبان كاملا شي گرا
اما من هميشه براي ياد گيري net. پيشنهاد مي دم (كلا منظورم براي ياد گيريه برنامه نويسيه) اول VB6 رو ياد بگيرين بعد به ساير زبانها برين، البته براي حرفهام دلايلي دارم كه اولا خارج از بحث اين تاپيك هست، دوما چون نظر شخصيم هست و نمي خوام اون رو به كسي تحميل كنم،با اجازه شما فعلا راجع بهش بحث نمي كنم

tabestani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي 1 و 2 اصولا مجبوريم از همون MSDN استفاده كنيم، فكر نكنم بتونين چيز كاملي پيدا كنين و تازه MSDN رو هر جا خواستين با F1 صدا مي زنين! اما خوندن كتاب خطا ها ! فقط خسته كننده ميشه،‌البته يك تعداد خطاي استاندارد هست كه مي تونين توو كتابهاي معمولي پيدا كنين

براي سوال 3 راستش يادم نمياد جايي داشته باشه، اما چون دنبالش نبودم، جوابش رو نمي دونم(يعني شايد هم باشه ) ، انشاالله ساير دوستان كمك خواهند كرد

براي 4 به طور حتم VB6 كه سال 98 اومده حداكثر امكانات WIN98 يا WIN ME رو مي تونه داشته باشه! مثل همون پشتيباني يك خط در ميون از UNICODE كه توو سوال 5 پرسيدين!
اين يك قطره از مزيتهاش سواي تكنولوژي net. ‌و ... هست! كلا با دنياي تازه اي مواجه خواهيد شد، يك زبان كاملا شي گرا
اما من هميشه براي ياد گيري net. پيشنهاد مي دم (كلا منظورم براي ياد گيريه برنامه نويسيه) اول VB6 رو ياد بگيرين بعد به ساير زبانها برين، البته براي حرفهام دلايلي دارم كه اولا خارج از بحث اين تاپيك هست، دوما چون نظر شخصيم هست و نمي خوام اون رو به كسي تحميل كنم،با اجازه شما فعلا راجع بهش بحث نمي كنم

ممنونم که حوصله کردی به سؤالهای ابتدایی ما جواب دادی
بیشتر ممنون میشم اگه درخصوص اون خط آخر توضیح بیشتری بدی

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نظر من اينه و نمي گم اين اصل هست! پس با اجازه به هيچ وجه در موردش بحث نمي كنم‌:

به نظر من اول مهم اينه كه برنامه نويسي ياد بگيرن، بعد زبان برنامه نويسي
اگه بخوام مثالي بزنم بايد اينطوري بگم كه بهتر اينه كه اول قوائد دستوري زبانهاي حرف زدن ( مثل اسم فعل حرف ... اينكه اونها بايد به شكلي پشت هم چيده شن و ...) رو ياد بگيرين، بعد از ديكشنري براي اون زبان لغت حفظ كنين!
اگه شما قوائد رو بفهمين ، براي ياد گيري زبان بعدي كافيه كه يكي تغيير ترتيب جاي گيري كلمات رو ياد بگيرين‌،‌يكي هم از ديكشنري اون زبان لغات اون رو حفظ كنين!
پس اگه قوائد بلد باشين،‌مهمتر از زبانه
حالا براي ياد گيري قوائد بالاخره بايد از زباني شروع كنين!
يك وقت هست باچيني شروع كنين! يك وقت با زبان ساده تري مثل انگليسي شروع كنين!
شما كدوم رو انتخاب مي كنين ؟

اگه بتونين برنامه نويسي ياد بگيرين، بعد كافيه دستور حفظ كنين!
if همه جا همينه، حالا توو بيسيك يك جور مي نويسين، توو سي يك جور ديگه!
مهم اينه كه كار اين دستور و محل استفاده و .. رو ياد بگيرين، بعدا براي ياد گيري هر زبان تازه، فقط كافيه چند دقيقه وقت بزارين و تغيير ساختارش رو ياد بگيرين!

ساده ترين زبان همين VB6 هست! از اين نظر كه اولا تحت ويندوزه،‌دوما جدا كارهاي بزرگي مي تونين باهاش بكنين سوما درگير كدهاي اضافي نميشين!چهارم مراجع خيلي زيادي براش پيدا ني كنين پنجما اگر شما توو DELPHI ، C يا هر زبان ديگه دكمه NEW رو بزنين،‌با سورسي مواجه ميشين كه يك دريا كد تووش هست! تا بفهمين اينها چي هست كلي از وقتتون رو از دست دادين! اما تووبيسيك فقط برنامه اي كه مي نويسين رو ميبينين! اين خيلي كمك ميكنه ، به عبارتي :
شما درگير برنامه نوشتن ميشين نه ابزاري كه دارين با اون برنامه مي نوسين!

البته بعد از اينكه به برنامه نويسي مسلط شدين، پيشنهاد مي دم حتماساير زبانها رو هم ياد بگيرين، با روشي كه من گفتم، ميبينين خيلي سادست!

اين فقط نظرم بود،‌همين

بالا