• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

4 سوال مقدماتی راجع به بورس (سهام)

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
با سلام خدمت دوستان. ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی کنید. دنبال تحلیل تکنیکال، جزوه آموزشی، نحوۀ تقسیم سبد خرید و... نیستم. صرفاً چند سوال مقدماتی دارم به شرح زیر.

1. در نقطۀ صفر می‌خوام سهامی رو خریداری کنم. فرض کنیم 5 میلیون تومان در کارت بانکی دارم و قصد دارم 10 هزار سهم 500 تومانی را یک نماد/شاخص/جا خریداری کنم. نقطۀ شروع چیه؟ کجا باید ثبت نام کنم؟ چیکار باید بکنم که اینترنتی اینکار انجام بشه و پنل و اکانتی برای کنترل این قضایا داشته باشم؟

2. آیا هر شخص حقیقی می‌تونه به هر تعداد از هر سهمی که خواست خرید کنه یا محدودیتی وجود داره؟ اساساً کجا میشه دید که چه سهامی رو میشه خریداری کرد؟ آیا باید از شخص حقیقی دیگری حتماً خرید کنیم؟ منظورم مثلاً همین لحظه هست – نه اوقاتی که یک شرکت اعلام فروش عمومی می‌کنه – در همین لحظۀ اکنون چطور و از کجا میشه سهمی فرضی رو خرید؟

3. آیا هر لحظه که تصمیم بگیریم میتونیم سهم فرضی که در قسمت بالا (2) خریداری کردیم رو بفروشیم؟ آیا پنل آنلاینی هست که اونجا سریعاً میشه فروخت و پولمون نقد میشه یا اینکه باید حتما یک خریدار حقیقی پیدا کنیم؟

4. کارمزد خرید و فروش به چه صورت هست و چند درصد هر خرید و فروش کسر میشه از بنده و موقع ثبت نام اولیه هم آیا مبلغی باید پرداخت بشه؟

با تشکر.

بالا