• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

50 هزار تومان هدیه برای ارائه نام دامنه برای سایت

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام، یک مورد پرمیوم و استثنایی براتون پ.خ کردم با قیمت بسیار مناسب نسبت به ارزش واقعیش. (بهتره بگم بهترین دامنه تو این زمینه) :rolleyes:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
اونی که ما فرستادیم خوب نبود؟

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
منم یرات یکی فرستادم
چک کن.
ممنون

سلام، یک مورد پرمیوم و استثنایی براتون پ.خ کردم با قیمت بسیار مناسب نسبت به ارزش واقعیش. (بهتره بگم بهترین دامنه تو این زمینه) :rolleyes:

دامنه شما خوبه ولی نه در حد انتظارات ما

اونی که ما فرستادیم خوب نبود؟

دوست عزیز شما از عبارت free استفاده کردید که ربطی به موضوع کاری ما نداره (تخفیف دادن با خدمات رایگان فرق میکنه. وقتی در نام دامنه از عبارت free استفاده میشه کاربری که وارد سایت میشه انتظار خدمات کاملا رایگان رو داره)

امین رضا

Registered User
لایک‌ها
59
درود
تعدادی دامنه بامعنی و البته مناسب کار شما پ.خ شد

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
توجه : دوستان یکبار دیگه هم اشاره میکنم ما دنبال یک نام دامنه خاص با قابلیت برند شدن هستیم نه نام دامنه های عمومی.
به عنوان مثال تا کنون بیش از 10 نفر گزینه های مانند mihanoffer یا vatanoffer رو پیشنهاد دادن. دوستان به دنبال دامنه هایی مثل این نیستم

درود
تعدادی دامنه بامعنی و البته مناسب کار شما پ.خ شد

ممنون

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
توجه : دوستان یکبار دیگه هم اشاره میکنم ما دنبال یک نام دامنه خاص با قابلیت برند شدن هستیم نه نام دامنه های عمومی.
به عنوان مثال تا کنون بیش از 10 نفر گزینه های مانند mihanoffer یا vatanoffer رو پیشنهاد دادن. دوستان به دنبال دامنه هایی مثل این نیستم

ممنون
دومینی که تک کلمه ای و مناسب اینکار باشه و آزاد میشه گفت پیدا نمیشه مگر از دومین های فروشی توی همین انجمن انتخاب کنید
ولی دومین های ترکیبی خوبی هم وجود دارن که چندتاش رو پ.خ کرده بودم به همراه دلیل انتخابشون
یک دومین تک کلمه ای و دات کام فقط برای ثبت با نام تجاری و برندینگ توی پست های قبلی هم با قیمت مناسب پیشنهاد داده بودم

variable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
]هنوز رو پیشنهادتون هستید؟
میخام بدونم سایت شما و فعالیتتون مثله سایت امازون هست ؟ فروشگاهیه؟ اگه هست توضیح بدید چون من نمیدونم دقیقا فروش دسته جمعی چه جور سایت یهست ؟

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
ممنون

سلام
دوست عزیز ما که دامنه ثبت شده شما رو نمیخریم که ارزون یا گرون باشه. ما فقط یه پیشنهاد اسم از شما میخریم که 50 تومن مناسبه. شما اگه واقعا فکر میکنی دامنه ای مد نظرتون هست که بیشتر می ارزه خودتون ثبت کنید تا فروشش بیشتر هم براتون سود داشته باشه. مبلغی که ما برای پیشنهاد دامنه در نظر گرفتیم همون 50 تومنه که تعدادی هم دامنه خوب دوستان گفتند. همچنین این مورد سلیقه ای هم هست. ممکنه شما اسمی مد نظر داشته باشین که فکر کنین خیلی می ارزه ولی از نظر من قشنگ نباشه.

درسته دوست گرامی
برای همین هم عرض کردم دامین دارم ! چون خوبهاشو ثبت کردم و جدا از سلیقه ای بودن چون کاملا معنی انگلیسی داره و غلط املایی هم نداره و کوتاه و خیلی ساده و روان هم هست و حتی به جرأت میگم دامینی دارم البته با پسوند ir که روان تر و زیباتر از نت برگ هم هست و شرایط دامین پریمیوم هم داره خیلی خوب هستن و زیاد سلیقه ای نیست که مورد پسند کسی باشه یا نه .
اما یه سری دامینهای دیگه هم مد نظر دارم که ثبت نکردم و در دست ثبت هستن و در صورتی معرفی می کنم که از پرداخت هزینه مطمئن باشم 1 نه اینکه دامینی رو معرفی و شما بگی خوشت نمیاد و لیستمون رو لو بدیم .
موفق باشید

variable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثلا. شما نحوه کار سایتتون مثله سایته امازون هست ؟

اقا هنوز هستید؟ پ خ کنیم ؟

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
درسته دوست گرامی
برای همین هم عرض کردم دامین دارم ! چون خوبهاشو ثبت کردم و جدا از سلیقه ای بودن چون کاملا معنی انگلیسی داره و غلط املایی هم نداره و کوتاه و خیلی ساده و روان هم هست و حتی به جرأت میگم دامینی دارم البته با پسوند ir که روان تر و زیباتر از نت برگ هم هست و شرایط دامین پریمیوم هم داره خیلی خوب هستن و زیاد سلیقه ای نیست که مورد پسند کسی باشه یا نه .
اما یه سری دامینهای دیگه هم مد نظر دارم که ثبت نکردم و در دست ثبت هستن و در صورتی معرفی می کنم که از پرداخت هزینه مطمئن باشم 1 نه اینکه دامینی رو معرفی و شما بگی خوشت نمیاد و لیستمون رو لو بدیم .
موفق باشید

دوست عزیز اگه ثبت شدشو داری که دیگه مشکلی نیست و میتونی پیام خصوصی بدی که اگه خواستیم بخریم ازتون. ولی ثبت نشده باشه من دامنه رو ندیده که نمیتونم تضمین بدم حتما همونو انتخاب میکنم. خدایی نکرده شما دامنه رو به ما میگی ، فردا روزی یه نفر دیگه ثبت میکنه و اسم ما بد در میره

و حتی به جرأت میگم دامینی دارم البته با پسوند ir که روان تر و زیباتر از نت برگ هم هست و شرایط دامین پریمیوم هم داره خیلی خوب هستن و زیاد سلیقه ای نیست
اگه این دامنه جزو ثبت شده هاتون است با قیمت بفرمایید لطفا

چی شد بلاخره ؟
یکی از دوستان یه اسمی گفته. فعلا بد جوری درگیرشم ولی انتخاب 100 درصدی نشده هنوز

مثلا. شما نحوه کار سایتتون مثله سایته امازون هست ؟

اقا هنوز هستید؟ پ خ کنیم ؟

دوست عزیز سایتهایی مثل نت برگ یا تخفیفان رو میتونید چک بفرمایید.
یا حق

variable

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثلا دامین
amazin.ir
مناسب این کار شما نیست ؟
قابلیت برند شدن هم داشته باشه. شبیه امازون هم هست
یا Axion.ir

Last edited:

Raymvnd

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
دوستان ما به دنبال نام یک دامنه هستیم. موضوع سایت خرید گروهی و پیشنهاد بسته های تخفیفی می باشد.

50 هزار تومن هدیه برای کسی که اسمی رو پیشنهاد بده و مورد تایید ما بشه و ثبت کنیم. (امتیاز بازارچه من جهت اعتماد !)

شرایط نام مورد نظر :
میتونه از عبارات off یا offer یا buy و ... و همچنین هر عبارت فارسی مربوط به موضوع که به نظر خودتون جالب اومد باشه.
اسم دامنه حتما از نظر آوایی مناسب و تلفظ و نوشتن آن ساده باشه. ترجیحا معنی دار باشه و همچنین طولانی نباشه.
دامنه یا .com و یا ir مورد نظر است (هر کدام که بود)

دوستان لطفا دامنه های مورد نظر خود را چک کنید و در صورت آزاد بودن فقط پیام خصوص نمایید و از نوشتن نام دامنه در تاپیک خودداری نمایید.
بعد لطفا اینجا بنویسید که پیام خصوصی دادید تا تاپیک هم آپ بمونه.

نام دامنه که شما مطرح کردید در صورت تایید و ثبت توسط ما مبلغ 50 هزار تومان هدیه نا قابل به شما پرداخت می شود. (اعتماد سازی : امتیاز بازارچه من)

توجه : به دنبال اسم خاصی هستیم. اسمی که واقعا فکر می کنید ارزششو داره برام بفرستین

پیشاپیش عید همگی مبارک

بفرمایید
netoffer.irثبت نشده است
دامنه دات کام این اسم ثبت شده است
bonbuy.irثبت نشده است
دامنه دات کام بن بای ثبت شده است بن بای به معنی خرید بن است
bonoff.irثبت نشده است
بن اف دات کام ثبت شده است
yarbon.ir
yarbon.com
این دوتا ثبت نشده است
buyyar.ir
buyyar.com
این دوتا ثبت نشده است
bonyar.irثبت نشده است
بن یار دات کام ثبت شده است
این اسم های زیبا و یاد ماندنیبرای سایت تخفیف و گروهی

اگر اسم دیگه می خوای بگو تا ایم جدید معرفی کنم

باتشکر
رایموند

mehdi136/8

Registered User
لایک‌ها
53
از اونجایی که تابحال کلی انرژی واسه همچین تاپیکها و آدمهایی گذاشتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تنها یک مورد دامنه تاپ رو که متعلق به خودم هست برانون پخ کردم و تقریباً مطمئنم تاپیک راه به جایی نمیبره.

mirzayi

Registered User
لایک‌ها
11
از اونجایی که تابحال کلی انرژی واسه همچین تاپیکها و آدمهایی گذاشتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تنها یک مورد دامنه تاپ رو که متعلق به خودم هست برانون پخ کردم و تقریباً مطمئنم تاپیک راه به جایی نمیبره.

دوست عزیز ممنون به خاطر انرژی منفی که به تاپیک دادین. دامنه شما هم متاسفانه علی رغم نظر خودتون که بسیار محترمه ولی حتی یک درصد هم در رابطه با خرید گروهی نیست و قابلیت برند شدن هم نداره.
اگه خواستن میتونین نام دامنه تون رو اینجا پابلیک کنید تا سایر دوستان نظر بدن.
ممنون به خاطر حضورتون در تاپیک
یا علی

ps:

از اونجایی که تابحال کلی انرژی واسه همچین تاپیکها و آدمهایی گذاشتم و ....

دوست عزیز عبارت فوق بصورت غیر مستقیم اهانت به استارتر تاپیک می باشد که بنده هستم. (نمی دونم منظورتون از همچین آدمها یعنی چی؟؟)
موفق باشید.

ps :
ضمنا نظر به عنایت شما که این گونه تاپیکها به جایی نمی رسه باید ذکر کنم که از یکی از دامنه های پیشنهادی یکی از دوستان بسیار خوشمون اومده و احتمالا اگه تا دو سه روز آینده دامنه جالب دیگری پیشنهاد نشد همون رو ثبت می کنیم و اون کاربر هم میاد و اعلام میکنه که تاپیک به نتیجه رسید.
سرفراز و ایرانی باشید.

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
دوست عزیز ممنون به خاطر انرژی منفی که به تاپیک دادین. دامنه شما هم متاسفانه علی رغم نظر خودتون که بسیار محترمه ولی حتی یک درصد هم در رابطه با خرید گروهی نیست و قابلیت برند شدن هم نداره.
اگه خواستن میتونین نام دامنه تون رو اینجا پابلیک کنید تا سایر دوستان نظر بدن.
ممنون به خاطر حضورتون در تاپیک
یا علی

ps:

دوست عزیز عبارت فوق بصورت غیر مستقیم اهانت به استارتر تاپیک می باشد که بنده هستم. (نمی دونم منظورتون از همچین آدمها یعنی چی؟؟)
موفق باشید.

ps :
ضمنا نظر به عنایت شما که این گونه تاپیکها به جایی نمی رسه باید ذکر کنم که از یکی از دامنه های پیشنهادی یکی از دوستان بسیار خوشمون اومده و احتمالا اگه تا دو سه روز آینده دامنه جالب دیگری پیشنهاد نشد همون رو ثبت می کنیم و اون کاربر هم میاد و اعلام میکنه که تاپیک به نتیجه رسید.
سرفراز و ایرانی باشید.

بسیار عالی
بنده هم یک دامنه پیشنهاد دادم
ایرانی باشید

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
kharidland ya kahrid-land
arzankharid
arzonkharid
bazarland
netkharid
این اگه ازاد باشه و بشه ثبتش کرد خیلی بیاد موندنی میشه و تو ذهنه همه میمونه واقعا.

dr-data

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
همکار قدیمی فکر کنم منظورت دامنه من بود. آقا یکی دیگه هم توپتر از قبلی برات فرستادم، ثبت شده است و مال یکی از بچه های پرشین تولزه، قیمتم راه میاد. اونم خیلی باحاله.
آقا ما کلا از همکاری با شما سیر نمی شیم.

بالا