Six
کاربر قدیمی پرشین تولز
سلام، یک مورد پرمیوم و استثنایی براتون پ.خ کردم با قیمت بسیار مناسب نسبت به ارزش واقعیش. (بهتره بگم بهترین دامنه تو این زمینه) 
ممنونمنم یرات یکی فرستادم
چک کن.
سلام، یک مورد پرمیوم و استثنایی براتون پ.خ کردم با قیمت بسیار مناسب نسبت به ارزش واقعیش. (بهتره بگم بهترین دامنه تو این زمینه)![]()
اونی که ما فرستادیم خوب نبود؟
درود
تعدادی دامنه بامعنی و البته مناسب کار شما پ.خ شد
دومینی که تک کلمه ای و مناسب اینکار باشه و آزاد میشه گفت پیدا نمیشه مگر از دومین های فروشی توی همین انجمن انتخاب کنیدتوجه : دوستان یکبار دیگه هم اشاره میکنم ما دنبال یک نام دامنه خاص با قابلیت برند شدن هستیم نه نام دامنه های عمومی.
به عنوان مثال تا کنون بیش از 10 نفر گزینه های مانند mihanoffer یا vatanoffer رو پیشنهاد دادن. دوستان به دنبال دامنه هایی مثل این نیستم
ممنون
ممنون
سلام
دوست عزیز ما که دامنه ثبت شده شما رو نمیخریم که ارزون یا گرون باشه. ما فقط یه پیشنهاد اسم از شما میخریم که 50 تومن مناسبه. شما اگه واقعا فکر میکنی دامنه ای مد نظرتون هست که بیشتر می ارزه خودتون ثبت کنید تا فروشش بیشتر هم براتون سود داشته باشه. مبلغی که ما برای پیشنهاد دامنه در نظر گرفتیم همون 50 تومنه که تعدادی هم دامنه خوب دوستان گفتند. همچنین این مورد سلیقه ای هم هست. ممکنه شما اسمی مد نظر داشته باشین که فکر کنین خیلی می ارزه ولی از نظر من قشنگ نباشه.
درسته دوست گرامی
برای همین هم عرض کردم دامین دارم ! چون خوبهاشو ثبت کردم و جدا از سلیقه ای بودن چون کاملا معنی انگلیسی داره و غلط املایی هم نداره و کوتاه و خیلی ساده و روان هم هست و حتی به جرأت میگم دامینی دارم البته با پسوند ir که روان تر و زیباتر از نت برگ هم هست و شرایط دامین پریمیوم هم داره خیلی خوب هستن و زیاد سلیقه ای نیست که مورد پسند کسی باشه یا نه .
اما یه سری دامینهای دیگه هم مد نظر دارم که ثبت نکردم و در دست ثبت هستن و در صورتی معرفی می کنم که از پرداخت هزینه مطمئن باشم 1 نه اینکه دامینی رو معرفی و شما بگی خوشت نمیاد و لیستمون رو لو بدیم .
موفق باشید
اگه این دامنه جزو ثبت شده هاتون است با قیمت بفرمایید لطفاو حتی به جرأت میگم دامینی دارم البته با پسوند ir که روان تر و زیباتر از نت برگ هم هست و شرایط دامین پریمیوم هم داره خیلی خوب هستن و زیاد سلیقه ای نیست
یکی از دوستان یه اسمی گفته. فعلا بد جوری درگیرشم ولی انتخاب 100 درصدی نشده هنوزچی شد بلاخره ؟
مثلا. شما نحوه کار سایتتون مثله سایته امازون هست ؟
اقا هنوز هستید؟ پ خ کنیم ؟
سلام.
دوستان ما به دنبال نام یک دامنه هستیم. موضوع سایت خرید گروهی و پیشنهاد بسته های تخفیفی می باشد.
50 هزار تومن هدیه برای کسی که اسمی رو پیشنهاد بده و مورد تایید ما بشه و ثبت کنیم. (امتیاز بازارچه من جهت اعتماد !)
شرایط نام مورد نظر :
میتونه از عبارات off یا offer یا buy و ... و همچنین هر عبارت فارسی مربوط به موضوع که به نظر خودتون جالب اومد باشه.
اسم دامنه حتما از نظر آوایی مناسب و تلفظ و نوشتن آن ساده باشه. ترجیحا معنی دار باشه و همچنین طولانی نباشه.
دامنه یا .com و یا ir مورد نظر است (هر کدام که بود)
دوستان لطفا دامنه های مورد نظر خود را چک کنید و در صورت آزاد بودن فقط پیام خصوص نمایید و از نوشتن نام دامنه در تاپیک خودداری نمایید.
بعد لطفا اینجا بنویسید که پیام خصوصی دادید تا تاپیک هم آپ بمونه.
نام دامنه که شما مطرح کردید در صورت تایید و ثبت توسط ما مبلغ 50 هزار تومان هدیه نا قابل به شما پرداخت می شود. (اعتماد سازی : امتیاز بازارچه من)
توجه : به دنبال اسم خاصی هستیم. اسمی که واقعا فکر می کنید ارزششو داره برام بفرستین
پیشاپیش عید همگی مبارک
از اونجایی که تابحال کلی انرژی واسه همچین تاپیکها و آدمهایی گذاشتم و هیچ نتیجه ای نگرفتم تنها یک مورد دامنه تاپ رو که متعلق به خودم هست برانون پخ کردم و تقریباً مطمئنم تاپیک راه به جایی نمیبره.
از اونجایی که تابحال کلی انرژی واسه همچین تاپیکها و آدمهایی گذاشتم و ....
دوست عزیز ممنون به خاطر انرژی منفی که به تاپیک دادین. دامنه شما هم متاسفانه علی رغم نظر خودتون که بسیار محترمه ولی حتی یک درصد هم در رابطه با خرید گروهی نیست و قابلیت برند شدن هم نداره.
اگه خواستن میتونین نام دامنه تون رو اینجا پابلیک کنید تا سایر دوستان نظر بدن.
ممنون به خاطر حضورتون در تاپیک
یا علی
ps:
دوست عزیز عبارت فوق بصورت غیر مستقیم اهانت به استارتر تاپیک می باشد که بنده هستم. (نمی دونم منظورتون از همچین آدمها یعنی چی؟؟)
موفق باشید.
ps :
ضمنا نظر به عنایت شما که این گونه تاپیکها به جایی نمی رسه باید ذکر کنم که از یکی از دامنه های پیشنهادی یکی از دوستان بسیار خوشمون اومده و احتمالا اگه تا دو سه روز آینده دامنه جالب دیگری پیشنهاد نشد همون رو ثبت می کنیم و اون کاربر هم میاد و اعلام میکنه که تاپیک به نتیجه رسید.
سرفراز و ایرانی باشید.