• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6سوال مهم در باره عکاسی

N620

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1.می گن برای عکس ساهو سفید همشه با دوربین دیجیتال رنگی بگیرین بعدا با فتوشاپ سیاو سفید کنید چرا؟
2.ای زو چطوری استفاده کنم؟
3.دوربینم کامپکته و فوکوس اتوماتیک چه طوری می شه بهترین استفاده رو کرد
4.سایته فارسی سراغ دارین که اموزش عکاسی یاشه
5.کتاب مفید هست؟

Fantasio

Registered User
لایک‌ها
76
1.می گن برای عکس ساهو سفید همشه با دوربین دیجیتال رنگی بگیرین بعدا با فتوشاپ سیاو سفید کنید چرا؟
2.ای زو چطوری استفاده کنم؟
3.دوربینم کامپکته و فوکوس اتوماتیک چه طوری می شه بهترین استفاده رو کرد
4.سایته فارسی سراغ دارین که اموزش عکاسی یاشه
5.کتاب مفید هست؟

سلام
1. فکر می کنم مهمترین دلیلیش اینه که وقتی عکس رو توی دوربین سیاه و سفید می کنید؛ عکس سیاه سفید رو روی عکس اصلی ذخیره می کنه و در واقع اصل عکس از بین می ره.

2. ایزو حساسیت سنسور دوربین هست به نور و در دوربین های فیلمی حساسیت فیلم به نور. هرچه حساسیت بالاتر بره یعنی این که سنسور یا فیلم به مدت زمان کمتری برای ثبت کردن اون صحنه احتیاج داره. و مواقعی ایزو رو بالا می بریم که محیط کم نور هست و دوربین برای ثبت لحظه به زمان زیادی احتیاج داره که این زمان زیاد به خاطر حرکت سوژه یا عکاس منجر به تار شدن عکس می شه. در غیر این صورت همیشه سعی می شه از پایینترین ایزو یا حساسیت استفاده بشه، چون ایزو هرچه بالاتر بره، نویز عکس هم بیشتر می شه.

3. فوکوس اتوماتیک خیلی ایرادی نداره، دوربین دقیقا چی هست؟

4. http://www.akkasee.com بهترین و شاید تنها سایت و فروم عکاسی. تعداد زیادی مقاله آموزشی هم وجود داره و همینطور آدم های باسواد.

5. بله، البته...

Sama01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درباره‌ی سیاه و سفید نگرفتن عکس‌ها:
در گذشته و همچنین توسط حرفه‌ای‌ها، برای گرفتن عکس‌های سیاه و سفید، از فیلتر‌های رنگی به منظور تفکیک بهتر رنگ‌ها استفاده می‌کردند و می‌کنند. ماها که فیلتر رنگی نداریم، نا چاریم عکس را رنگی بگیریم و در داخل برنامه‌های رایانه‌ای، اقدام به فیلتر گذاری کنیم.
به طور کلی سعی کنید هیچ کار دیجیتالی اضافه‌ای روی عکس در هنگام گرفتن آن انجام ندهید. تمام این موارد به بعد و هنگام ویرایش در نرم‌افزار‌ها موکول کنید.

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
درباره‌ي فوكوس اتوماتيك:

نقطه‌ي فوكوس رو (مثلا اگه فوكوس مركزيه) روي سوژه‌اي كه مي‌خواين فوكوس باشه بگيرين بعد از اين كه فوكوس رو قفل كردين كادر رو به دلخواه‌تون جابه‌جا كنين. (مي‌تونين اون سوژه رو گوشه‌ي كادر بگيرين)

bahram677

Registered User
لایک‌ها
7
درباره‌ی سیاه و سفید نگرفتن عکس‌ها:
در گذشته و همچنین توسط حرفه‌ای‌ها، برای گرفتن عکس‌های سیاه و سفید، از فیلتر‌های رنگی به منظور تفکیک بهتر رنگ‌ها استفاده می‌کردند و می‌کنند. ماها که فیلتر رنگی نداریم، نا چاریم عکس را رنگی بگیریم و در داخل برنامه‌های رایانه‌ای، اقدام به فیلتر گذاری کنیم.
به طور کلی سعی کنید هیچ کار دیجیتالی اضافه‌ای روی عکس در هنگام گرفتن آن انجام ندهید. تمام این موارد به بعد و هنگام ویرایش در نرم‌افزار‌ها موکول کنید.

من هم کاملا موافقم
معمولا ساه و سفید کردن عکسها با نرم افزارهای گرافیکی نظیر فتوشاپ نتیجه بهتری داره چون امکان دخل وتصرف و تغییرات در عکس بیشتره

بالا