• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6 خروجی مانیتور همزمان از کارت گرافیک و eyefinity

v-senator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواستم 6 تا تصویر از کارت گرافیک
Radeon 6950
بگیرم. این گرافیک 2تا خروجی DVI داره و دو تا Display Port
به جز مانیتورهای خیلی خیلی گرون بقیه Display port رو ساپورت نمی کنند چون گویا تامین کلاکش براشون نمی صرفیده!
dry.gif

اکثر مانیتورها فقط DVI , HDMI میگیرن.
پس لازمه که برای اون 4 تا تبدیل DP2DVI یا DP2HDMI بگیرم.
مشکل اینجاست که این تبدیلات دو نوع Passive , Active دارن که قیمتشون 60. 70 تومن فرق داره
155fs287321.gif

اگر کسی بخواد بیشتر از دو تا تصویر از این گرافیک ها بگیره باید از نوع Active استفاده کنه! چون گرافیک فقط برای دو تا خروجی کلاک تولید می کنه و ما بقیش به عهده مبدله!
حالا ممنون میشم اگه کسی می تونه راه بهتری پیشنهاد بده یا اگر راه دیگه ای نیست یه فروشنده خوش انصاف Active دار معرفی کنه
292.gif

راستی اگر کسی فرق ظاهری بین این دو نوع رو میگه خواهشا بگه

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
آقا هدف از 6 تا تصویر چیه ! :)
اون مبدل های Passive رو هم که فرمودید 60 تومن اختلاف داره قیمتی حدودا فقط 70 تومن یک تیکه کابل داره !
و اون مبدل های Active هم اگه پیدا کنید مطمئن باشید ارزون ترین هاش 200 تومن کمتر نیست چه بسا رفتید 500 هزاری شو هم دیدید تعجب نکنید !
تازه من فکر میکنم این ارزون ها ( 200 تومنی ها ) کیفیت انچنانی هم نداشته باشن
.

.
این گرافیک های 12 خروجی رو هم واسه افراد هات تر از شما فکر کنم میسازن ی نگاه بنداز ببین به دردت میخورن
PowerColor Radeon HD 5970 with 12 DisplayPort outputs

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
چنين چيزي لارم داريد
Sapphire 100924 Active DisplayPort Male to Single-Link DVI Female CABL
ررررررررررررر&#158.jpg

v-senator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا هدف از 6 تا تصویر چیه ! :)اون مبدل های Passive رو هم که فرمودید 60 تومن اختلاف داره قیمتی حدودا فقط 70 تومن یک تیکه کابل داره !و اون مبدل های Active هم اگه پیدا کنید مطمئن باشید ارزون ترین هاش 200 تومن کمتر نیست چه بسا رفتید 500 هزاری شو هم دیدید تعجب نکنید !تازه من فکر میکنم این ارزون ها ( 200 تومنی ها ) کیفیت انچنانی هم نداشته باشن..این گرافیک های 12 خروجی رو هم واسه افراد هات تر از شما فکر کنم میسازن ی نگاه بنداز ببین به دردت میخورن PowerColor Radeon HD 5970 with 12 DisplayPort outputs

هدف که مشخصه شش تا تصویر البته نه برای Gaming برای اهداف اقتصادی
مبدل ها رو هم گشتم تو بازارهای تهران همه جا فقط پسیو داشتن!! فقط دکتر تو بازار رضا (Wire Shop) گفت میتونه برام اکتیوش رو بیاره که قیمتش 95 هزار تومانه!!!:eek:
در مورد قیمت جهانی هم این خبرا نیست (200 هزار تومن؟؟:blink:)
کابل های مبدل اکتیوش تو خارج حدود 20 تا 30 دلار هست. اونی که شما میگی قیمتش خیلی بالاست Dual link هاش هست که حدود 100 دلار آب میخوره!!!
البته تو ایران قیمت پسیو ها حدود 15 تا 35 هزار تومانه که اکثر مغازه دارا این ها رو دارن

با کمک دوست عزیزم MohammadR ولی قیمت مناسباش رو پیدا کردم: active displayport to single-link dvi-d adapter که تولید PowerColor هست و شاب (Shobtech.com) وارد کرده

تو سایتا که قیمتش رو زدن 39000 تومان

تشکر از دوستان عزیز به ویژه MohammadR
:thumbsup:

v-senator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چنين چيزي لارم داريد
Sapphire 100924 Active DisplayPort Male to Single-Link DVI Female CABL
مشاهده پیوست 119069

daryaco میدونم اینو میخوام ولی تو ایران میشه پیدا کرد؟ تو سایت کالاگرد خرید ، فروش ، مشخصات و قیمت (,,) کابل های ، Sapphire Active Display Port to DVI (44000-02) نو و دست دوم دیدم ولی قیمت نداره میشه جایی رو بگین که ازش بگیرم؟
ممنون

بالا