6400 DELL و چند تا سوال از اصطلاحات لپ تاپ

شروع موضوع توسط MSsoftCO ‏26 سپتامبر 2007 در انجمن لپ تاپ

  1. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام به شما دوستان

    من یه دو - سه روزی هست که دارم از این ور -و- اون ور اطلاعاتی درباره مدلهای مختلف لپ تاپ ها و قیمتهاشون به دست میارم تا در آخر کار یه لپ تاپ خوب و با قیمت مناسب برا خودم انتخاب کنم

    رو این حساب هم چندتا سوال برام پیش اومده که میخواستم اگه ممکن باشه شما اساتید به اونا جواب بدید

    1) تفاوت این نوع سی پی یو ها در چی هست؟اصلا باهم فرق دارن یا نه؟
    Core2duo 2.0 , Core duo , Core2duo , Doul Core , Doul Core 2 , Doul Core Duo , Doul Core Dou 2.0
    به نظر خودم که باید بعضی از این نوع اسامی به یه نوع سی پی یو اشاره کنند. چون هر کدوم از سایتا برای خودشون یه چیزی مینویسند !!!!

    2) چرا بعضی از مدلا مثلن DELL 6400 اینقدر تفاوت داره!!!
    یه جا نوشته سی پی یو 2 و بعد یه جای دیگه نوشته سی پی یو 1.8 داره و یا یه جای دیگه نوشته رم 512 و باز یه جای دیگه نوشته رم 1024 و همین طور یه جا نوشته کش 1مگ و بعد یه جای دیگه نوشته کش 2 وحتی 4مگ!!!!
    این تنوع قطعات - اونم فقط توو یه مدل - از طرف شرکت سازنده هست یا چون میشه قطعات رو عوض کرد بعضی ها قطعات رو خودشون عوض میکنن و بعد با قیمت دل بخواهی میفروشن!!!!

    3) بعضی از مدل های DELL مثه مدل 6400 کارت گرافیکش 224 مگ هست .
    سوال من اینه که آیا این کارت گرافیک رم ویرچوال(Virtual) داره؟
    یعنی 128 تاش ماله خوده کارت گرافیک هست و بقیه اش رو از رم سیستم قرض میگیره یا نه؟

    4) سی پی یو هم میشه توو لپ تاپ عوض کرد و بعد از یه مدت یه دونه پر سرعت ترش رو رو سیستم انداخت!!!
    یا فقط میشه رم رو ارتقا داد و بس.

    5) من الان یه PC با این مشخصات دارم
    CPU:2.6 FullCash 512K Cash
    RAM : Kingston 512M DDR
    Graphic:ATI 9200 Radeon 128M
    تنها موردی که من رو یه مقدار اذیت میکنه مقدار رم سیستمه

    6) اگه میشه در آخر کار یه مدل هم به من پیشنهاد کنید ( با یه میلیون پول رایج مملکت اسلامی ایران )
    کارهایی که من میخوام با لپ تاپ انجام بدم
    کلاس +VB 6.0 + Adobe Flash 9 Public Alpha + Adobe Photoshop CS2 + C# .NET
    و برنامه های مورد نیاز و جانبی این نوع نرم افزار ها + صدها برنامه کوچولوی دیگه
    راسی WINAMP 2.7 کاستوم شده خودم هم روو شاخشه


    پیشاپیش از جواب هاتون ممنونم
     
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    یه سوال جا انداختم

    7) من نظر خودم روو 6400 DELL هست و میخوام اون مدلی که OS نداره و فقط DOS داره رو بخرم
    میخواستم ببینم بعد از خرید - خودم میتونم بر اساس نیازم هم XP PRO و هم VISTA رو با هم و در کنار هم داشته باشم و از روی همین سی دی هایی که در بازار پخش هست (غیر اورجینال)- این سیستم عامل ها رو نصب کنم یا نه؟؟؟
    بعد از نصب مشکلی پیدا نمیشه ؟
    کل سخت افزار ها رو میشناسه یا باید بعد از نصب بگردم دنبال سی دی درایور؟

    بازم ممنون
     
  4. TAEL

    TAEL Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    تهران
    1. 6400 انتخاب خوبیه .

    2. بیشتر بگردین دستگاهی که Vista اورجینال داشته باشه هم میتونید پیدا کنید.

    3. بعد از نصب مشکلی پیش نمیاد و نیاز به درایور هم نیست (مگر برای قطعات خاصی مثل بلوتوث که اون هم براحتی از اینترنت دانلود می کنید)
     
  5. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسی از شما:)
    دوست عزیز چرا سوال های دیگه رو جواب ندادین؟:(
    در مورد ویستای اورجینال هم باید بگم که اونایی که سیستم عامل ندارن یه مقدار ارزونتر هست
    و من تاحالا از ویستا اورجینال استفاده نکردم و این ویستاهایی که توو بازار هستن (برای PC) پر از مشکل هستن و خیلی از برنامه ها هم روشون نصب نمیشه
    آخه من زیاد برنامه نصب میکنم(برا برنامه نویسی و کاره گرافیکی)
    رو این حساب میخوام هم ویستا و هم XP رو باهم داشته باشم
    مرسی
     
  6. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    راسی اگه میشه اون سوال اولی رو کامل توزیح بدین
    آخه میخوام فرق بین DoulCore و Doul Core Duo رو بدونم
    بازم مرسی
     
  7. cyber boy

    cyber boy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    1,372
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    US
    عزیز این cpu هایی که گفتی اسمشون رو اشتباه نوشتی ... دو مدل بیشتر نیست!
    Core Dou و Coure 2 Duo
    که Core2Duo دارای Cache بالاتری هست و در نتیجه سرعت پردازش بالاتر.
     
  8. خرید بیت کوین
  9. MSsoftCO

    MSsoftCO Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آپریل 2005
    نوشته ها:
    83
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    منظورت اینه که مثلا C2D دارای کش 4 هست و C D داری کش مثلا 1 با 2 هست؟
    یا منظورت اینه که C2D دو هسته ای هست اما C D دارای یک هسته هست؟

    اسلا وقتی میگن یه CPU دارای 2 هسته هست یعنی چی؟مثلا CPU: 2 GHz Intel® Core™ 2 Duo processor T7300
    یعنی اینکه این سی پی یو دارای دو سته هست که هر هسته اون دارای 2 GHz پردازش هست
    یا اینه دارای دو هسته هست که جمع پردازش دو هسته روو هم 2 GHz پردازش هست

    ممنون از جوابتون

    راسی چرا کسی جواب همه سوال ها رو دونه دونه نمیده

    لطفا کمک کنید به من در تصمیم گیریم برای خرید یه لپ تاپ خوب
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش