برگزیده های پرشین تولز

7 مکان دیدنی ارمنستان در سفر به ایروان باید از آن دیدن کنید

mohammad_p30

Registered User
تاریخ عضویت
18 مارس 2006
نوشته‌ها
553
لایک‌ها
5
محل سکونت
system32
با 7 مکان دیدنی ایروان ، ارمنستان که در تور ارمنستان حتما از آن دیدن کنید را به صورت مختصر همراه با تصویر شرح می دهیم تا از سفر ارمنستان استفاده بهینه ببرید . در تور ارمنستان فرصت بازدید از دیدنی های ارمنستان را از دست ندهید
ایروان پایتخت ارمنستان ،یکی از شهرهای کهن و قدیمی در جهان محسوب میشود با چهره ای به یادگار مانده از دوران استیلای تفکر کمونیستی در آن.در این شهر موزه ها و محلهای گردشگری بسیار زیادی وجود دارد که شما را ساعتها به خود مشغول میکند و به عبارت درست تر شما را محو زیبایی های چشمگیر خود میکند.

میدان جمهوری ایروان ارمنستان
Republic-Square-Yerevan-armenia.jpg


http://armeniaoffer.net/wp-content/uploads/2016/03/Republic-Square-Yerevan-armenia.jpg

میدان جمهوری ایروان میدان مرکزی شهر ایروان می‌باشد که توسط خیابان‌های آبوویان، نعلبندیان، تیگران کبیر، وازگن سارگسیان و آمیریان قطع می‌شود. این میدان بیضی شکل می‌باشد.
میدان جمهوری ایروان بخشی از طرح اصلی سال ۱۹۲۴ شهر ایروان است توسط معمار آلکساندر تامانیان طراحی شد و ساخت آن در سال ۱۹۲۶ آغاز و فاز نخست آن در سال ۱۹۲۹ تکمیل شد و دیرتر در سال ۱۹۵۶ این میدان توسعه و سرانجام در ۱۹۵۸ تکمیل شد

میدان آزادی ایروان ارمنستان


http://armeniaoffer.net/wp-content/uploads/2016/03/Yerevan_Opera_House-1.jpg

میدان آزادی به خاطر نقش منحصر به فرد خود در تاریخ مدرن ارمنستان معروف شده است و بخشی از بنای اپرا محسوب شده و میدان تئاتر یا تماشاخانه نیز نامیده می‌شود. سمت شمالی این میدان به بنای اپرا، قسمت غربی آن به پارک بزرگی با تعدادی کافه روباز، قسمت جنوبی به خیابان شمالی محدود شده و شرق آن بتدریج به پارک دریاچه سوان تبدیل می‌شود. این پارک با مجسمه شاعر جنجالی ارمنستان یعنی آرنو باباجانیان به انتهای خود می‌رسد.

میدان گارگین نژده ایروان ارمنستان




میدان گارگین نژده سابقاً میدان سورن اسپانداریان , دومین میدان بزرگ در شهر ایروان می‌باشد. این میدان در ناحیه شنگاویت جنوب بخش مرکزی شهر واقع شده است. این میدان توسط خیابان‌های قطع می‌شود که عبارتنداز: گارگین نژده، یغبایروتیون و باگراتونیانتس. این میدان رسماً در تاریخ ۳۰ آوریل ۱۹۵۹ گشایش یافت.

خیابان هیوسیسایین ایروان ارمنستان




روبه روی تندیس آرنو باباجانیان، به طرف جنوب، خیابان هیوسیسایین  واقع  شده است که از اتمام ساختمان آن  یکی  دو سال بیش تر نمی‌گذرد.هتل های ارمنستان ، ساختمان‌های باشکوه و مدرن این خیابان که کم وبیش به سبک معماری قدیم ایروان وفادار مانده‌اند، بسیار باشکوه و زیبا هستند. مغازه‌های زیر ساختمان‌ها به فروشگاه‌های فروش لباس و سایر اشیاء شیک و برَندهای مشهور دنیا اختصاص یافته است. ساختمان این خیابان هم با بحث‌های زیادی همراه بود در این باره که آیا ویران کردن خانه‌های قدیمی درست است یا خیر. هنوز هم برخی از ساختمان‌های قدیمی برپا هستند و ساکنان آن ها پارچه‌نوشته‌هایی بر آن‌ها آویخته‌اند و خواهان بازسازی و مرمت بناها به جای تخریب‌شان هستند.

دره هرازدان ایروان ارمنستان




هِرازدان یک شهر در ارمنستان است که در استان کوتایک واقع شده‌است. [۲] هِرازدان مرکز استان کوتایْک است و رودخانه‌ای به همین نام از میان شهر می‌گذرد. این شهر تا سال ۱۹۵۹ آختالا Akhtala نامیده می‌شد .نام هرازدان از نام فارسی میانه فَرَزدان گرفته شده است. فرزدان در اوستا نام دریاچه‌ای است که گشتاسب شاه در کنار آن از ایزدبانو آناهیتا خواستار پیروزی بر هماوردانش می‌شود و در بهمن‌یشت آمده که هوشیدر، نخستین موعود مزداپرستان در کنار دریاچه فرزدان زاده خواهد شد. ارمنیان پیش از اینکه مسیحی شوند زرتشتی بودند و نام‌های زرتشتی در گوشه و کنار ارمنستان بجا مانده است.

مسجد کبود ایروان ارمنستان




مسجد کبود ایروان یا مسجد جامع ایروان مسجدی ایرانی در مرکز شهر ایروان، پایتخت ارمنستان است. در ایروان قدیم (دورهٔ ایرانی) ۸ مسجد وجود داشته‌است که اکنون از میان این مساجد، تنها مسجد جامع کبود ایروان باقی‌مانده‌است. این مسجد قبل از اخراج آذربایجانی‌ها از ارمنستان در اختیار و اداره مسلمان شیعه آذری ارمنستان بود. این مسجد در بین سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۷۹ خورشیدی از سوی بنیاد مستضعفان و جانبازان و توسط معماران ایرانی بازسازی شد. و در این مسجد به علاقه‌مندان اهل ارمنستان زبان فارسی تدریس می‌شود.

کلیسای گریگور روشنگر ایروان ارمنستان




ساخت کلیسای گریگور لوساوریچ ایروان به دستور اسقف اعظم زاون اول در سال ۱۹۸۰ به مناسبت هزار و هفتصدمین سالگرد مسیحییت آغاز شد و در سال ۲۰۰۱ به بهره برداری رسید البته در سال ۲۰۰۰ میلادی باز مانده پیکره گریکر لوساوریچ مقدس توسط اسقف اعظم گارگین دوم از واتیکان طی مراسم باشکوهی به این کلیسا آورده شد و در حال حاضر در جایگاهی که روبروی در اصلی کلیسا واقع شده نگهداری می شود
 
بالا