• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

8 خطری که پیتزا برایمان دارد!

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756
im53222ages.jpg


پیتزا غذای خوشمزه است اما بعضی ها فقط باید نگاهش كنند؛ چون برایشان از سم هم خطرناك تر است!

1 - كالباس و سوسیس متهم ردیف اول اختلال در گوارش: تركیبات موجود در سوسیس و كالباس اعم از روغن، ادویه و موادی كه علاوه بر گوشت و مرغ به سوسیس و كالباس اضافه می شوند، همگی روی عملكرد دستگاه گوارش تاثیر منفی می گذارند. ابتلا به سرطان : سوسیس و كالباس حاوی مواد افزودنی و نگه دارنده هستند. این تركیب ها باعث ایجاد رادیكال های آزاد در بدن می شوند و زمینه ساز ابتلا به سرطان هستند. افزایش وزن : این دو خوراكی چربی بالایی دارند. به همین دلیل مصرف آنها باعث اضافه وزن می شود. زمینه بروز حساسیت : ادویه و مواد نگهدارنده موجود در این خوراكی ها زمینه ساز ابتلا به حساسیت غذایی است.

2 - خمیر؛ دشمن سلیاكی ها سلیاك : اولین مسئله، آرد گندمی است كه خمیر را با آن تهیه می كنند. این آرد به دلیل اینكه حاوی «گلوتن» است، برای افراد مبتلا به سلیاك مثل سم است. بنابراین باید از پیتزا چشم بپوشند. اما غیر از این گروه اصلی، افراد دیگری هم هستند كه باید به دلیل وجود همین خمیر، پیتزا را با احتیاط بخورند. ریفلاكس : به دلیل مخمر موجود در خمیر پیتزا ممكن است افراد دچار افزایش اسید معده و ریفلاكس شوند. افرادی هم كه مبتلا به مشكلات گوارشی هستند باید در مصرف پیتزا احتیاط كنند. حساسیت به شیر : اگر در پخت خمیر پیتزا به جای آب از شیر استفاده كرده باشند، افراد مبتلا به حساسیت به لبنیات یا عدم تحمل لاكتوز نباید آن را مصرف كنند.

3 - دشمن فشاری ها حساس به لبنیات : ممكن است بدن افراد مبتلا به فشارخون به پیتزا واكنش نشان دهد. عدم تحمل لاكتوز : اگرچه منبع اصلی لاكتوز شیر است، نه پنیر اما پنیر هم حاوی این نوع قند است. بهتر است افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز پیتزای بدون پنیر نوش جان كنند. فشارخون بالا : پنیر شور است. بنابراین خوردن پنیر در افراد مبتلا به فشارخون بالا باید محدود شود. دیر هضم ها : بعضی افراد دچار مشكل تاخیر در هضم مواد غذایی هستند. این افراد به سختی پنیر پیتزا را هضم می كنند. بنابراین بهتر است پیتزای بدون پنیر بخورند.

4 - قارچ؛ دشمن حساسیتی ها حساسیت به قارچ : افراد مبتلا به این مشكل با خوردن قارچ دچار واكنش های حساسیتی می شوند. بنابراین اگر به قارچ حساسیت دارید، حواس تان باشد. اسید اوریك بالا : اگرچه قارچ منبع پروتئینی خوبی است اما مصرف آن به میزان زیاد برای افرادی كه اسید اوریك بالا دارند، توصیه نمی شود. بنابراین پیتزای قارچ سفارش ندهید.

5 - فلفل؛ دشمن پوست و معده زخم معده : افراد مبتلا به زخم معده،‌ ورم معده، ریفلاكس و هر نوع مشكل گوارشی ای مانند آن باید پیتزایی مصرف كنند كه فلفل ندارد. چون باعث تحریك معده و افزایش مشكل شان می شود. حساسیت به فلفل : بعضی افراد به فلفل (از هر نوعی كه باشد) حساسیت دارند. بنابراین نباید فلفل مصرف كنند. به این دلیل كه كهیر و دیگر عوارض حساسیت زا در انتظارشان خواهد بود.

6 - پیاز ؛ دشمن معده و ریه جنگ معده و پیاز : افرادی كه دچار مشكل گوارشی به ویژه زخم معده هستند، نباید پیاز به ویژه پیاز خام مصرف كنند چون تركیبات موجود در پیاز به ویژه گوگرد و آلیسین آن باعث تحریك معده و افزایش ترشح اسید معده می شوند. جنگ نفس و پیاز : بهتر است افراد مبتلا به تنگی نفس، كمتر پیاز مصرف كنند. به این دلیل كه تركیبات پیاز كه فرار هستند، باعث تحریك دستگاه تنفسی این افراد می شود.

7 - گوشت ؛ دشمن نقرسی ها نقرس: اگر مبتلا به نقرس هستید، مصرف پیتزای گوشتی یا هر نوع پیتزای حاوی این ماده غذایی را فراموش كنید. چربی بالا : چربی خون تان را اندازه گرفته اید؟ اگر چربی خون تان بالا باشد، خوردن پیتزای گوشت با پیتزاهایی كه مقدار كمی هم گوشت قرمز دارند، مناسب نیست. چون اغلب گوشت های مصرفی در پیتزا پرچرب هستند، همین مسئله باعث افزایش چربی خون می شود.

8 - ماهی حساسیت دریایی : بعضی افراد به غذاهای دریایی به ویژه ماهی حساسیت دارند. بنابراین با خوردن پیتزای ماهی یا دیگر خوراك های دریایی، نشانه های حساسیت شان بروز پیدا می كند. بنابراین بهتر است این افراد خوردن این نوع پیتزا را فراموش كنند.

عصرایران
 

soroosh potter

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2010
نوشته‌ها
528
لایک‌ها
322
محل سکونت
اصفهان زیبا
لذتی که توی گاز زدن به یه تیکه پیتزا پپرونی با نون نازک و پنیر داغ و فراوون هست تو هیچی نیست
 

acostic

Registered User
تاریخ عضویت
11 نوامبر 2013
نوشته‌ها
1,140
لایک‌ها
756

new word

Registered User
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2013
نوشته‌ها
99
لایک‌ها
66
ضرر داره ولی خوشمزه هم هست لامصب
هرچند که من خودم پیتزا خور نیستم به اون صورت
 
  • Like
Reactions: M1V

AloneFly

Registered User
تاریخ عضویت
15 جولای 2012
نوشته‌ها
2,851
لایک‌ها
4,646
محل سکونت
گم شدم!
2 ماه یه دفعه خودم درست میکنم
اونم سوسیس کالباس توش نمیزنم پیازم نچ
 

navid445

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 جولای 2013
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
0
آخه اون عقل کلی اینو نوشته قد نخود مغر نداره؟ تنها مورد مضر پیتزا سوسی کالباس و پنیر هست
با این دیدی که ایم ** مغز نوشته باید در زندگیو گل بگیری! مخصوصا بخش خمیر پیتزاشپ. نونم آرد گندمه!
 

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
تاریخ عضویت
23 نوامبر 2012
نوشته‌ها
4,043
لایک‌ها
4,086
محل سکونت
canopus compresor
همین امشب جاتون خالی پیتزا مالوندیم به هم اونم از نوع خونگی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 

ansar313

Registered User
تاریخ عضویت
14 اکتبر 2013
نوشته‌ها
419
لایک‌ها
291
پیتزا جز خطر چیزی ندارد.
 

equinoxx

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2014
نوشته‌ها
65
لایک‌ها
173
سن
34
محل سکونت
اصفهان
من خیلی اینجور مطلبارو دوست دارم ، اما دیگه اینطوریم به پیتزا خوردن نگاه کنیم اسمش میشه وسواس.. o_O
برای کسی که ماهی یکی دو بار میخوره که مشکلی نداره ، تو خیلی از غذاهای دیگه هم قارچ و گوشت و آرد گندم هست ، پیاز که دیگه پایه ی ثابت 99 درصد غذاهاست ..
این عوارضی هم که نوشته شده بود بیشتر برای کسانیه که حساسیت یا مشکل داخلی یا گوارشی دارن که نه فقط توی پیتزا ، توی غذاهای دیگه هم باید اینارو مراعات کنن ..
پیتزا بسی خوشمزست ، بعضی وقتا تفریحی خوردنش فراوان لذت بخشه ، دیگه آدم زیادم نباید سخت بگیره :general406:
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
سوسیس و کالباس حاوی نیترات سدیم هستند که به شدت سرطان زاست. پیتزاهایی بخورید که سرطان یا به عبارت دیگه سوسیس و کالباس نداشته باشن. میگو، ماهی، فیله، رستبیف، گوشت چرخ کرده و ... مشکلی ندارن ولی سوسیس و کالباس نخورید.
 

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
یه نکته دیگه اینکه پیتزای استاندارد ایتالیایی روی نان بسیار نازک زده میشه، یک پیتزای یک نفره باید حدود 600-700 کیلو کالری داشته باشه. ولی تو ایران روی نون بربری میزنن! کالریش میشه 1000 الی 1200. البته بستگی به موارد داخلش هم داره. بنابراین اگه اضافه وزن دارید بیشتر از 3 اسلایس (نصف یه پیتزا) نخورید.
الان یه نفر میاد میگه پیتزای شیکاگویی 5 سانتیمتر ضخامت داره! امریکایی ها اگه طرز غذا خوردنشون رو بلد بودن که چاق ترین کشور دنیا نبودن!

Giordano%27s-pizza-738863.jpg
 

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه

شما این روزا برای هرچیزی بری دکتر اولین توصیه پزشک عدم استفاده از فست فود و غذاهای بیرون هست... فکر میکنی چرا این قدر سرطان زیاد شده؟ همش به خاطر نیترات هست، شما سوسیس کالباس رو میخری با اینکه مونده هست اما رنگ و بوی تازه داره همش به خاطر ترکیبات نگهدارنده نیترات هست که واقعا سمه. حالا چه کم و چه زیاد! تازه شما فکر کردی سوسیس کالباس از گوشت درست میشه؟ میدونی کالباس مرغ چه طوری درست میشه؟ مرغ را درسته داخل دستگاه پرس میذارن و استخونش و ضایعاتش را هم خمیر میکنن و به خوردتون میدن.

الان شما یه پیتزا پپرونی بخوای بخری با مخلفات اقلا 15 الی 20 تومن درمیاد و اونم نه فست فودهای کلاس بالا! این بیست تومن را بده دل و جیگر حالش رو ببر. هم سالم هم مقوی

من حتی پیتزا غیر سوسیس کالباسی هم زیاد نمیخورم، همین رستوران های پدرخوب که خیلی هم مطرح هستن رفتم پیتزا رست بیف خوردم معلوم نبود گوشتش چند روز مونده بود (اگه واقعا گوشت بود؟ خودشون که میگفتن گوشت تازه گوساله هست!!) هوس فست فود کنم مقدار متنابهی مرغ میگیرم طعم دارش میکنم و با آتیش چوب کباب میکنم، عطر و طعم فوق العادی داره چون بوی چوب به خودش میگیره برخلاف کباب کردن با ذغال های بدبوی فروشی اگه کبابی درست کنید با چوب اونوقت مزه ای رو تجربه میکنید که در هیچ رستورانی نچشیدید! پیتزا هم سالی یکی دوبار و از رو هوس اونم از جای مطمئن. دیگه جدیدا به کبابی ها هم نمیشه اطمینان کرد. به عینه اطلاع دارم خیلیهاشون ضایعات دام میخرن استفاده میکنن! بگم حالت بد میشه! خواستی کباب بخوری برگ یا جوجه بخور لاقل ببینی داخلش چی هست. اگه کوبیده خواستی بخوری برو جای مطمئن تا آشغال به جای گوشت به خوردت ندن... دیگه از همبرگر و سمبوسه و تک لقمه که نمیشه حرف زد! واقعا این همبرگرهای به اصطلاح 90 درصد موجود در بازار هرچیزی هستن جز گوشت! همگی از سنگدون و دنبلان و ضایعات دام:general607:
 
Last edited:

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
4,776
محل سکونت
تـ ـهـ ـر ا ن
شما این روزا برای هرچیزی بری دکتر اولین توصیه پزشک عدم استفاده از فست فود و غذاهای بیرون هست... فکر میکنی چرا این قدر سرطان زیاد شده؟ همش به خاطر نیترات هست، شما سوسیس کالباس رو میخری با اینکه مونده هست اما رنگ و بوی تازه داره همش به خاطر ترکیبات نگهدارنده نیترات هست که واقعا سمه. حالا چه کم و چه زیاد! تازه شما فکر کردی سوسیس کالباس از گوشت درست میشه؟ میدونی کالباس مرغ چه طوری درست میشه؟ مرغ را درسته داخل دستگاه پرس میذارن و استخونش و ضایعاتش را هم خمیر میکنن و به خوردتون میدن.

الان شما یه پیتزا پپرونی بخوای بخری با مخلفات اقلا 15 الی 20 تومن درمیاد و اونم نه فست فودهای کلاس بالا! این بیست تومن را بده دل و جیگر حالش رو ببر. هم سالم هم مقوی

من حتی پیتزا غیر سوسیس کالباسی هم زیاد نمیخورم، همین رستوران های پدرخوب که خیلی هم مطرح هستن رفتم پیتزا رست بیف خوردم معلوم نبود گوشتش چند روز مونده بود (اگه واقعا گوشت بود؟ خودشون که میگفتن گوشت تازه گوساله هست!!) هوس فست فود کنم مقدار متنابهی مرغ میگیرم طعم دارش میکنم و با آتیش چوب کباب میکنم، عطر و طعم فوق العادی داره چون بوی چوب به خودش میگیره برخلاف کباب کردن با ذغال های بدبوی فروشی اگه کبابی درست کنید با چوب اونوقت مزه ای رو تجربه میکنید که در هیچ رستورانی نچشیدید! پیتزا هم سالی یکی دوبار و از رو هوس اونم از جای مطمئن. دیگه جدیدا به کبابی ها هم نمیشه اطمینان کرد. به عینه اطلاع دارم خیلیهاشون ضایعات دام میخرن استفاده میکنن! بگم حالت بد میشه! خواستی کباب بخوری برگ یا جوجه بخور لاقل ببینی داخلش چی هست. اگه کوبیده خواستی بخوری برو جای مطمئن تا آشغال به جای گوشت به خوردت ندن... دیگه از همبرگر و سمبوسه و تک لقمه که نمیشه حرف زد! واقعا این همبرگرهای به اصطلاح 90 درصد موجود در بازار هرچیزی هستن جز گوشت! همگی از سنگدون و دنبلان و ضایعات دام:general607:
تایید میشه 100%


زمان دانشجویی تو یزد یه هم دوره داشتیم بچه یوسف آباد بود. سر و تهش رو میزدی توی مغازه های فست فود یزد بود. همیشه سوسیس کالباس میخورد. بهش میگفتیم سعید نخور این لامصب سرطان زاست. میگفت اگه سرطان زا بود همه عالم میگرفتن. روزی حداقل 2 وعده سوسیس و کالباس و کراکف و ... میخورد. سال 89 سرطان خون گرفت. 11 بهمن امسال چهارم سالگردشه :(
اون پول لامصب رو که دارین میدین حداقل یه غذای سالم بخورید. میخوای بری 15 تومن بدی یه پیتزای سرطان زا بخوری؟ برو همون پول رو بده یه ماهی سالمون یا قزل بگیر. خیلی شیک و قشنگ بیار خونه بزار تو فر تنوری بشه. بخور حالشو ببر. هم طول عمر رو زیاد میکنه هم از سرطان و بیماریهای قلبی عروقی و هزار مرض دیگه جلوگیری میکنه. اصلا ایرانیها فرهنگ غذا خوردن ندارن. یارو گوشت گرفته برای خورشت. میگم چرا چربیهاشو نمیگیری؟! میگه مزه خورشت به روغنشه! خب بخور! سیگارم که میکشی مثل تراکتور دود میدی، دو فردا دیگه رگهای قلبت میگیره اونوقت همین گوشت رو برای قیمه نهار سومت درست میکنن!
یا طرف نمکدون رو میگیره دستش انگار داره باغچه رو آب میده! همینجوری میریزه! بابا لامصب این سمه! این فشارت رو میبره بالا رو 17-18 عصبی هم هستی چربی خون هم داری، فشارت میره رو 21-22 یه دفعه CVA میشی به فاک میری! بازم همینجوری میخوره! اخه چیه این نمک.
زنه تو تابستون بستنی مگنوم رو توی 30 ثانیه غیب میکنه! دوتا دوتا میخوره بعد یه لیوان آب کرفس میدی دستش میگه "اه اه این چیه بـــــــو میده!"
 
Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2009
نوشته‌ها
2,319
لایک‌ها
3,806
محل سکونت
شهر گناه
تایید میشه 100%


زمان دانشجویی تو یزد یه هم دوره داشتیم بچه یوسف آباد بود. سر و تهش رو میزدی توی مغازه های فست فود یزد بود. همیشه سوسیس کالباس میخورد. بهش میگفتیم سعید نخور این لامصب سرطان زاست. میگفت اگه سرطان زا بود همه عالم میگرفتن. روزی حداقل 2 وعده سوسیس و کالباس و کراکف و ... میخورد. سال 89 سرطان خون گرفت. 11 بهمن امسال چهارم سالگردشه :(
اون پول لامصب رو که دارین میدین حداقل یه غذای سالم بخورید. میخوای بری 15 تومن بدی یه پیتزای سرطان زا بخوری؟ برو همون پول رو بده یه ماهی سالمون یا قزل بگیر. خیلی شیک و قشنگ بیار خونه بزار تو فر تنوری بشه. بخور حالشو ببر. هم طول عمر رو زیاد میکنه هم از سرطان و بیماریهای قلبی عروقی و هزار مرض دیگه جلوگیری میکنه. اصلا ایرانیها فرهنگ غذا خوردن ندارن. یارو گوشت گرفته برای خورشت. میگم چرا چربیهاشو نمیگیری؟! میگه مزه خورشت به روغنشه! خب بخور! سیگارم که میکشی مثل تراکتور دود میدی، دو فردا دیگه رگهای قلبت میگیره اونوقت همین گوشت رو برای قیمه نهار سومت درست میکنن!
یا طرف نمکدون رو میگیره دستش انگار داره باغچه رو آب میده! همینجوری میریزه! بابا لامصب این سمه! این فشارت رو میبره بالا رو 17-18 عصبی هم هستی چربی خون هم داری، فشارت میره رو 21-22 یه دفعه CVA میشی به فاک میری! بازم همینجوری میخوره! اخه چیه این نمک.
زنه تو تابستون بستنی مگنوم رو توی 30 ثانیه غیب میکنه! دوتا دوتا میخوره بعد یه لیوان آب کرفس میدی دستش میگه "اه اه این چیه بـــــــو میده!"

درسته، اکثر این مشکلات برمیگرده به فرهنگ غلط ما! درست کردن ماست و اسفناج چه قدر زمان میبره؟ یه وعده غذای سنتی مثل میرزا قاسمی چه قدر هزینه داره؟ متاسفانه فرهنگ چشم هم چشمی توی ایران در زمینه خورد و خوراک هم رواج پیدا کرده. گاهی میرم مهمونی واقعا تاسف میخورم! طرف کلی وقت گذاشته مثلا ژله 7 رنگ درست کرده! که چی واقعا؟ 5 نوع غذا درست کرده که 30 درصدش رو مهمونها نمی تونن میل کنن! فرهنگ خورد و خوراک توی این مملکت وضعش اسفناکه!
 

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
13,700
لایک‌ها
3,617
محل سکونت
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
شما این روزا برای هرچیزی بری دکتر اولین توصیه پزشک عدم استفاده از فست فود و غذاهای بیرون هست... فکر میکنی چرا این قدر سرطان زیاد شده؟ همش به خاطر نیترات هست، شما سوسیس کالباس رو میخری با اینکه مونده هست اما رنگ و بوی تازه داره همش به خاطر ترکیبات نگهدارنده نیترات هست که واقعا سمه. حالا چه کم و چه زیاد! تازه شما فکر کردی سوسیس کالباس از گوشت درست میشه؟ میدونی کالباس مرغ چه طوری درست میشه؟ مرغ را درسته داخل دستگاه پرس میذارن و استخونش و ضایعاتش را هم خمیر میکنن و به خوردتون میدن.

الان شما یه پیتزا پپرونی بخوای بخری با مخلفات اقلا 15 الی 20 تومن درمیاد و اونم نه فست فودهای کلاس بالا! این بیست تومن را بده دل و جیگر حالش رو ببر. هم سالم هم مقوی

من حتی پیتزا غیر سوسیس کالباسی هم زیاد نمیخورم، همین رستوران های پدرخوب که خیلی هم مطرح هستن رفتم پیتزا رست بیف خوردم معلوم نبود گوشتش چند روز مونده بود (اگه واقعا گوشت بود؟ خودشون که میگفتن گوشت تازه گوساله هست!!) هوس فست فود کنم مقدار متنابهی مرغ میگیرم طعم دارش میکنم و با آتیش چوب کباب میکنم، عطر و طعم فوق العادی داره چون بوی چوب به خودش میگیره برخلاف کباب کردن با ذغال های بدبوی فروشی اگه کبابی درست کنید با چوب اونوقت مزه ای رو تجربه میکنید که در هیچ رستورانی نچشیدید! پیتزا هم سالی یکی دوبار و از رو هوس اونم از جای مطمئن. دیگه جدیدا به کبابی ها هم نمیشه اطمینان کرد. به عینه اطلاع دارم خیلیهاشون ضایعات دام میخرن استفاده میکنن! بگم حالت بد میشه! خواستی کباب بخوری برگ یا جوجه بخور لاقل ببینی داخلش چی هست. اگه کوبیده خواستی بخوری برو جای مطمئن تا آشغال به جای گوشت به خوردت ندن... دیگه از همبرگر و سمبوسه و تک لقمه که نمیشه حرف زد! واقعا این همبرگرهای به اصطلاح 90 درصد موجود در بازار هرچیزی هستن جز گوشت! همگی از سنگدون و دنبلان و ضایعات دام:general607:
دمت گرم
خوشم اومد :)
 
بالا