تا حالا فکر کردید رنگ صورتی بستنی مال چیه؟روکش براق آبنبات ها مال چیه؟آدامس بادکنکی چی داره که باد میشه؟
این جمله رو بخاطر بسپارید: مامان!من ژله توت فرنگی میخوام که روش هم تزئین شده باشه! آخر کار به زبون دیگه ترجمش می کنیم!
یه هشدار بهتون بدم که اگه ادامه متن رو خوندید ممکنه دیگه لب به خوراکی موردعلاقتون نزنید!میل خودتون!
Carmine,رنگ قرمز و صورتی خوراکی ها:
منشا: شکم کفشدوزک و دیگر حشرات قرمز!
رنگدانه قرمز مواد غذایی از شکم حشراتی بدست میاد که اونا رو با آب جوش و یا هوای داغ میکشند و خشک می کنند سپس خرد می کنند!هرچی باشه از لیمو بهتره!
Castoreum,طعم دهنده بستنی وانیلی یا توت فرنگی:
منشا: غدد ترشحی مقعد و مثانه سگ های آبی!
این ماده Castoreum نام دارد و به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.خوشبختانه من خودم همیشه کیک شکلاتی رو به وانیلی ترجیح میدادم!
Isinglass: رنگ دهنده دلستر
منشا: مثانه ماهی!
بعضی از دلسترها وقتی تو لیوان ریخته بشن یه ته رنگ زرد دارن که خیلی هم خوشگله!!حالا این رنگه مال چیه؟مثانه ماهی!
ژله
منشا: پوست گاو،شاخ جوشیده و خشک شده گاو،استخوان های دام،سم گاو و گوسفند!
قبلا که میگفتند ژله از تاج خروس و پای مرغ هستش بازم قابل خوردن بود ولی سم گاو و گوسفند....
Lanoline , آدامس بادکنکی
منشا: نوعی ترشح روغنی در پشم گوسفند!
دفعه بعد که آدامس بادکنکی باد میکردید حواستون باشه پشم گوسفند لا دندونتون نره!
L-Cyestein , موجود در نان فانتری و نان پیتزا
منشا: آمینو اسیدی در موی انسان و پر اردک!
مو و پر و اردک خرد می شود و آمینو اسید از آن جدا می شود.این یکی زیاد حال به هم زن نیست.به هر حال اصلش از خود انسانه!
Rennet , موحود در پنیر
منشا: شیره معده گوساله!
آنزیم هایی که پنیر را می سازند عموما از باکتری های معده و روده گوساله برداشت می شوند.خوشبختانه من هیچ وقت پنیر خور نبودم!
برای فهمیدن دوتا خوراکی آخری که از همه خوشمزه تر و پر مصرف تر و صد البته حال به هم زن تر هستند + فهمیدن ترجمه اون جمله به وبلاگ ما سر بزنید!
کلیک کنید!
این جمله رو بخاطر بسپارید: مامان!من ژله توت فرنگی میخوام که روش هم تزئین شده باشه! آخر کار به زبون دیگه ترجمش می کنیم!
یه هشدار بهتون بدم که اگه ادامه متن رو خوندید ممکنه دیگه لب به خوراکی موردعلاقتون نزنید!میل خودتون!
Carmine,رنگ قرمز و صورتی خوراکی ها:
منشا: شکم کفشدوزک و دیگر حشرات قرمز!

Castoreum,طعم دهنده بستنی وانیلی یا توت فرنگی:
منشا: غدد ترشحی مقعد و مثانه سگ های آبی!
این ماده Castoreum نام دارد و به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.خوشبختانه من خودم همیشه کیک شکلاتی رو به وانیلی ترجیح میدادم!
Isinglass: رنگ دهنده دلستر
منشا: مثانه ماهی!
بعضی از دلسترها وقتی تو لیوان ریخته بشن یه ته رنگ زرد دارن که خیلی هم خوشگله!!حالا این رنگه مال چیه؟مثانه ماهی!
ژله
منشا: پوست گاو،شاخ جوشیده و خشک شده گاو،استخوان های دام،سم گاو و گوسفند!
قبلا که میگفتند ژله از تاج خروس و پای مرغ هستش بازم قابل خوردن بود ولی سم گاو و گوسفند....
Lanoline , آدامس بادکنکی
منشا: نوعی ترشح روغنی در پشم گوسفند!
دفعه بعد که آدامس بادکنکی باد میکردید حواستون باشه پشم گوسفند لا دندونتون نره!
L-Cyestein , موجود در نان فانتری و نان پیتزا
منشا: آمینو اسیدی در موی انسان و پر اردک!
مو و پر و اردک خرد می شود و آمینو اسید از آن جدا می شود.این یکی زیاد حال به هم زن نیست.به هر حال اصلش از خود انسانه!
Rennet , موحود در پنیر
منشا: شیره معده گوساله!
آنزیم هایی که پنیر را می سازند عموما از باکتری های معده و روده گوساله برداشت می شوند.خوشبختانه من هیچ وقت پنیر خور نبودم!
برای فهمیدن دوتا خوراکی آخری که از همه خوشمزه تر و پر مصرف تر و صد البته حال به هم زن تر هستند + فهمیدن ترجمه اون جمله به وبلاگ ما سر بزنید!
کلیک کنید!