• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

___--- * فروش هارد لپتاپی 320 گیگ (دارای بد سکتور) *---___

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سلام خدمت دوستان و عرض تبریک سال نو،ایشالله سال خوبی داشته باشید :happy:
یه هارد 320 گیگ لپ تاپی Western موجوده (مال لپ تاپ خودم بوده(DELL) که به علت مشکل پیش اومده مجبور به تعویضش شدم و یه 500 گرفتم) که دارای بد سکتوره
هارد اصلاً باز نشده
وضعیتش رو هم مشاهده میکنید
روش ویندوز هم ریختم و اجرا هم شد
فایل هم باهاش جا به جا کردم،ولی خب سرعتش ثابت نیست دیگه،کم و زیاد میشه ولی به قول یکی از دوستان فیلم اچ دی رو راحت دیدم باهاش (اونقدرها هم کم نمیشه یعنی)
(مدیران عزیز با توجه به قرار دادن اسکرین شات اگر نیاز به گذاشتن عکس از خود هارد هم هست بفرمایید تا از باکس درش بیارم و عکس بگیرم ازش)
با توجه به این تفاسیر دوستان اگر مایل هستند قیمتهاشون رو اعلام کنند ببینم میصرفه فروشش اصلاً یا نیگه دارم واسه خودم واسه روز مبادا
حداقل میزان افزایش نسبت به قیمت قبل رو 2 تومن در نظر میگیرم

20-____-2012_22-28.png20-____-2012_22-42.png

Last edited:

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
سال نو همگی مبارکــــ
-------------
سلام دوست عزیز

خوبی ؟

از اونجای که من ارادت خاصی به بچه های گل PT دارم ( از جمله شخص شما ) این پست رو میدم پس خواهشا خریدارن یا فروشنده از دست بنده ناراحت و دلچرکین نباشن ... !!

دوست من این هارد شما با یه هزینه بسیار کم قابل تعمیر و استفاده هست و شاید اصلا نیاز به رجوع به تعمیرکار هم نباشه !!

الان این قطعه رو نهایتا 35تومن برمیدارن اصلا من میام 40 برمیدارم + 10تومن هزینه تعمیر = 50 ... از اونطرف نزدیک 100تومن میفروشم یعنی 50% سود ... پس این پست من به نفع من هم نیست :D

اما نظر من = شما این هارد رو اول با برنامه HDD Regenter چک میکین اگر تونست بدسکتور رو درست کنه که فبها اگر نتونست میری پیش یه تعمیرکار که ایشون با دستگاه مخصوص و هزینه کم براتون درست می کنند ...

و از این هارد به میشه به عنوان هارد اکسترنال یا آرشیو استفاده کرد ...

موفق و موید باشید

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
سال نو همگی مبارکــــ
-------------
سلام دوست عزیز

خوبی ؟

از اونجای که من ارادت خاصی به بچه های گل PT دارم ( از جمله شخص شما ) این پست رو میدم پس خواهشا خریدارن یا فروشنده از دست بنده ناراحت و دلچرکین نباشن ... !!

دوست من این هارد شما با یه هزینه بسیار کم قابل تعمیر و استفاده هست و شاید اصلا نیاز به رجوع به تعمیرکار هم نباشه !!

الان این قطعه رو نهایتا 35تومن برمیدارن اصلا من میام 40 برمیدارم + 10تومن هزینه تعمیر = 50 ... از اونطرف نزدیک 100تومن میفروشم یعنی 50% سود ... پس این پست من به نفع من هم نیست :D

اما نظر من = شما این هارد رو اول با برنامه HDD Regenter چک میکین اگر تونست بدسکتور رو درست کنه که فبها اگر نتونست میری پیش یه تعمیرکار که ایشون با دستگاه مخصوص و هزینه کم براتون درست می کنند ...

موفق و موید باشید

شما بسیار بزرگواری دوست عزیز
این کار رو کردم،بد سکتورها رو پیدا میکنه و تعمیر هم میکنه،ولی تعدادشون خیلی زیاده و خیلیییییییییییییییییییی طول میکشه،خودم 2 روز روشن گذاشتم سیستمو،ولی زیاد پیشرفت نکرده بود
در مورد سپردن به دست تعمیرکار،میدونید کجا باید بدمش؟
مراکز تخصصی باید بدم؟غیر از تهران جای دیگه ای هم داره این مراکز رو؟

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
اگه تهران بودید بهتون آدرس میدادم ...

بله اکثر شهرها تعمیرکار قطعات داره فقط باید پیدا کنید دیگه !

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
اگه تهران بودید بهتون آدرس میدادم ...

بله اکثر شهرها تعمیرکار قطعات داره فقط باید پیدا کنید دیگه !
آدرس تهران رو هم بدید،بعد عیدی باید یه سر بیام آخه
آخه دقیقاً چی کارش میکنن؟
این باز کردن هارد و اینا مث اینکه شرایط ویژه ای میخواد اصلاً،نه؟
اتاق ایزوله و این چیزا شنیدم

upload_section

Registered User
لایک‌ها
58
سال نو همگی مبارکــــ
-------------
سلام دوست عزیز

خوبی ؟

موفق و موید باشید

نه آقا زندگي اونقدر ها هم كه شما ميگيد شيرين نيست :hmm:
موفق باشيد سال خوبي هم داشته باشيد

تعمير كار حرفه اي لپ تاپ و قطعات نكاء سراغ دارم .
اگر نزديك هستيد بگيد تلفن و آدرس رو پ خ كنم براتون
البته بد سكتور هارد و اين حرفا رو با اون مبالغي كه دوستمون گفتن نگاه هم نميكنن بهش چه برسه به تعمير .
موفق باشيد سال خوبي هم داشته باشيد

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
خب چند در میاد حدودا به نظرتون؟
نکاء یه کم دوره
حالا میگردم خودم
چند در میاد حالا؟
به کل قابل تعمیر هست؟

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
براتون پـــ.خ کردم
_________
بازش نمی کنند مثل اینکه با یه دستگاه مخصوص بدسکتورها رو درست می کنند ! (دقیقا اطلاع ندارم )

نه آقا زندگي اونقدر ها هم كه شما ميگيد شيرين نيست
hmmsmiley02.gif

منظور ؟

البته بد سكتور هارد و اين حرفا رو با اون مبالغي كه دوستمون گفتن نگاه هم نميكنن بهش چه برسه به تعمير .
ارزش پیگیر شدن رو داره !!!

ansarinejad

Registered User
لایک‌ها
21
آقا من فقط یه نکته به حرفای دوستان اضافه کنم که اگه هارد لب تاب رو به سیستم بزنید و با هارد خودتون بالا بیاید (یعنی ویندوز روی هارد دیگه) میتونید تو خود محیط ویندوز هم با HDD Regenerator بد سکتور ها رو بگیرید. مزیتش اینه که حتی اگه زیاد هم طول بکشه حداقل میشه با کامپیوتر کار کرد. یه نکته دیگه اینکه از روی تصویری که از HD Tune گذاشتین (البته اگه دقیق باشه) میشه فهمید که بد سکتورها توی 100 گیگ اول هستن که با تنظیم این نکته تو HDD Regenerator زمان چک کردن هارد 1/3 میشه.
موفق باشی

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
آقا من فقط یه نکته به حرفای دوستان اضافه کنم که اگه هارد لب تاب رو به سیستم بزنید و با هارد خودتون بالا بیاید (یعنی ویندوز روی هارد دیگه) میتونید تو خود محیط ویندوز هم با HDD Regenerator بد سکتور ها رو بگیرید. مزیتش اینه که حتی اگه زیاد هم طول بکشه حداقل میشه با کامپیوتر کار کرد. یه نکته دیگه اینکه از روی تصویری که از HD Tune گذاشتین (البته اگه دقیق باشه) میشه فهمید که بد سکتورها توی 100 گیگ اول هستن که با تنظیم این نکته تو HDD Regenerator زمان چک کردن هارد 1/3 میشه.
موفق باشی

ممنون دوست عزیز
مشکل هم تو همین اوایلشه
اون موقع که مشکل ایجاد شد 3 روز سیستم روشن بود واسه اسکن،2 درصد تقریباً پیشرفت کرده بود
اینقد این اوایلش بد سکتور هست که بخواد درستش کنه پدر آدم در میاد
حالا دوباره گذاشتمش واسه اسکن،ببینم چه میکنه،نشد میبرمش یه جا واسع تعمیر،نشد هم میفروشمش یه فلش با پولش میخرم:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا