• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_____||||همکاری با سایت های فروشگاهی و دوستان بازاریاب||||______

androidii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
میخواستم با دوستانی که سایت فروشگاهی دارا همکاری داشته باشم در شهری که بنده سکونت دارم تمامی اقلام زیر بازار شهرهایه دیگه هست و دوستانی که مایل به همکارین میتونن لیست بدا تا قیمت براشون درارم
-برای مثال لپ تاپ جزو این جنسا نیستش چون از تهران پخش میشه--در مورد استوک فرق میکنه منظورم اک هست

برای مثال گوشی و...... اینجا کمتره حتی گوشت قرمز کیلویی 15 تومنه که فکر کنم تهران 25 تومنه یا تخم مرغ کیلویی 3 تومن و گوشت مرغ ولباس وکفش تاناکی و.........

حتی دوستانی که میتونن به مغازه هایه شهرشون بفروشن برای اونام سود خوب داره وباهاشون همکاری میکنم

دزضمن یه سری کالایه بسیار پرسود دیگه هست که اینجا خیلی ارزون تره و واقعا فروش خوبی توایران دارا این اقلام و تو پ.خ میتونم عرض کنم!!!

mortezafox

Registered User
لایک‌ها
721
کجا تشریف دارید
هزینه ارسال هم مد نظر قرار بدید دوست من
گوشت فاسد شدنیه

میتونی ال سی دی و ال ای دی بفرستی

کورد کلهر هستی

androidii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
کجا تشریف دارید
هزینه ارسال هم مد نظر قرار بدید دوست من
گوشت فاسد شدنیه

میتونی ال سی دی و ال ای دی بفرستی

کورد کلهر هستی
بوکــــان هستم
ارسال با ترمینال فوق فوق 20 تومن هست باربری 10
شهری که گوشت رو بخوام ارسال کنم اگه تو مسیر ترمینال باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد مثلا اگه برای تهران ارسال کنم 8 ساعته اونجاست!!
بله LCD & LED هم میتونم بفرستم اگه تکی باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی شاید راننده چند تومن اضافه بخواد.

کورد سورانی هستم ;)

asmany.asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کورد کرمانج هستم یه براورد قیمت کنیم ببینیم چقدر داره شما یه لیست از مدل ها و قیمت ها بگیر برای ایمیل کن برم تو بازار یه امار بگیرم با هم کار میکنیم شماره من اینه 09363324015 az êroû harêm bipersm ja doûkanan toji hara malaval
سلام ممنون میشم یه لیست قیمت هم به من بدین از ال ای دی تا ال سی دی تا لباس و کفش و گوشی؟ اینم شمارمه 09390108228

nassim20

Registered User
لایک‌ها
8
میخواستم با دوستانی که سایت فروشگاهی دارا همکاری داشته باشم در شهری که بنده سکونت دارم تمامی اقلام زیر بازار شهرهایه دیگه هست و دوستانی که مایل به همکارین میتونن لیست بدا تا قیمت براشون درارم
-برای مثال لپ تاپ جزو این جنسا نیستش چون از تهران پخش میشه--در مورد استوک فرق میکنه منظورم اک هست

برای مثال گوشی و...... اینجا کمتره حتی گوشت قرمز کیلویی 15 تومنه که فکر کنم تهران 25 تومنه یا تخم مرغ کیلویی 3 تومن و گوشت مرغ ولباس وکفش تاناکی و.........

حتی دوستانی که میتونن به مغازه هایه شهرشون بفروشن برای اونام سود خوب داره وباهاشون همکاری میکنم

دزضمن یه سری کالایه بسیار پرسود دیگه هست که اینجا خیلی ارزون تره و واقعا فروش خوبی توایران دارا این اقلام و تو پ.خ میتونم عرض کنم!!!

در مورد لباس و کفش و خوراکیهای فاسد نشدنی یه لیست قیمت برام پخ کن یا میل کن[email protected]
روش کارتون چجوری خواهد بود؟

بالا