سایت ساز وبزیکسب درآمد

A potentially dangerous Request.Form....

شروع موضوع توسط shimakh ‏22 ژانویه 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    HTML:
    Server Error in '/cpanel' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (txtdistribute="<a href="http://tend..."). 
    Description: Request Validation has detected a potentially dangerous client input value, and processing of the request has been aborted. This value may indicate an attempt to compromise the security of your application, such as a cross-site scripting attack. You can disable request validation by setting validateRequest=false in the Page directive or in the configuration section. However, it is strongly recommended that your application explicitly check all inputs in this case. 
    
    Exception Details: System.Web.HttpRequestValidationException: A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (txtdistribute="<a href="http://tend...").
    
    Source Error: 
    
    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.  
    
    Stack Trace: 
    
    
    [HttpRequestValidationException (0x80004005): A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (txtdistribute="<a href="http://tend...").]
       System.Web.HttpRequest.ValidateString(String s, String valueName, String collectionName) +240
       System.Web.HttpRequest.ValidateNameValueCollection(NameValueCollection nvc, String collectionName) +99
       System.Web.HttpRequest.get_Form() +121
       System.Web.UI.Page.GetCollectionBasedOnMethod() +70
       System.Web.UI.Page.DeterminePostBackMode() +128
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain() +2112
       System.Web.UI.Page.ProcessRequest() +218
       System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context) +18
       System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication+IExecutionStep.Execute() +179
       System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously) +87
    
     
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2300; ASP.NET Version:1.1.4322.2300 

    سلام
    موقع افزودن خبر به سایت در قسمت عنوان خبر یک لینک گذاشتم این لینک در حالت لوکال هاست به دیتا بیس اضافه می شود و بعد هم به درستی نمایش داده می شود در حالی که وقتی این کار رو روی سرور انجام می دهم این پیغام خطا را نمایش می دهد و این لینک رو به دیتا بیس اضافه نمی کند
    اگه ممکنه به من بگید این خطا رو برای چی می ده
    متشکرم​
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    نمیدونم چرا رو لوکال جوا میده
    توی اینجا
    txtdistribute="<a href="http://tend..."
    اون " های توی <a></a> رو وردار و فقط " های اول و آخر استرینگ رو بزار بمونه
     
  4. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    یا به طور کلی برای حل شدن مشکل برو توی کد اچ تی ام به <page # %> این رو اضافه کن
    ValidationRequest=False
     
  5. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    من اون کوتیشن رو نگذاشتم حالا نمی دونم چرا موقع خطا دادن اون طوری نشون می ده !!!!
    اون دستوری رو هم که گفتید متوجه نشدم که کجا باید اضافه کنم
    این دستور اصلا چه کار می کنه؟
    اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید
    متشکرم ​
     
  6. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    برید تو قسمت دیزاین بعد سورس رو بزنید که کد های اچ تی ام ال صفحه بیاد
    خط بالای صفحه رو پیدا کن اینه
    کد:
    <%@ Page  Debug="true" Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Addfile.aspx.vb" Inherits="Admin_Addfile" %>
    به این خط
    کد:
    ValidationRequest=False
    رو اضافه کن
    این کار باعث میشه که بدون اینکه کد رو بخونه و بخواد ایراد بگیره هرچی هست رو میفرسته بره
    از اسمش معلومه که میگی ارزیابی و اعتبار سنجی نکن
     
  7. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    از توضیح کاملتون بسیار متشکرم
    ولی مشکل اینجاست که من همیشه اون خط اول رو که شما فرمودید delete می کنم و بعد کدهام رو می نویسم چرا که در غیر این صورت همیشه پیغام خطا می ده
    الانم طبق گفته شما این کار رو کردم ولی بازم error داره
    شما همیشه این خط اول رو توی برنامه هاتون دارید؟
    PHP:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Parser Error 
    Description
    An error occurred during the parsing of a resource required to service this requestPlease review the following specific parse error details and modify your source file appropriately

    Parser Error MessageThe 'CodeFile' attribute is not supported by the 'page' directive.

    Source Error


    Line 1:  <%@ Page  Debug="true" Language="VB" AutoEventWireup="false" CodeFile="Addfile.aspx.vb"  ValidationRequest="False"%>
    Line 2:  <%@ Import Namespace="System.Data.OleDb"%>
    Line 3:  <%@ Import Namespace="System.Data" %>
     

    Source Filec:\inetpub\wwwroot\website\cpanel\news.aspx    Line


    --------------------------------------------------------------------------------
    Version InformationMicrosoft .NET Framework Version:1.0.3705.0ASP.NET Version:1.0.3705.0 
    PHP:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------

    Parser Error 
    Description
    An error occurred during the parsing of a resource required to service this requestPlease review the following specific parse error details and modify your source file appropriately

    Parser Error MessageCould not load type 'cpanel.WebForm3'.

    Source Error


    Line 1:  <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="WebForm3.aspx.vb" Inherits="cpanel.WebForm3"%>
    Line 2:  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    Line 3:  <html>
     

    Source Filec:\inetpub\wwwroot\website\cpanel\webform3.aspx    Line


    --------------------------------------------------------------------------------
    Version InformationMicrosoft .NET Framework Version:1.0.3705.0ASP.NET Version:1.0.3705.0 
     
  8. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    شما نباید اون خط رو پاک کنی
    اونوقت میفرستی رو سرور بازم کار میکنه؟ قاعدتا نباید کار کنه درست
    بله من همیشه این خط رو دارم
    شرمنده الان متوجه شدم یه اشتباه کوچیک کردم
    ValidationRequest نیست
    validaterequest هست
     
  9. mehdivk

    mehdivk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2006
    نوشته ها:
    319
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز خط اول صفحه های ASPX که به Directive مشهور هستند در واقع به Engine تکنولوژی ASP.net میگه که کلاس این صفحه چیه و البته در هنگام دیباگ میگه که سورس VB یا #C این صفحه کدام صفحه است و اگر این خط را پاک کردید چجوری برنامه شما اجرا می شه ؟ این که این خط را پاک کنید و صفحه درست کار کند غیر ممکن است .
    بعد هم این خطائی که شما می بینید مربوط به نکات امنیتی که دات نت پیش فرض در نظر می گیرد و این کار را برای جلوگیری از ارسال کدهای مخرب در فرم ها انجام می دهد .
    آقا شروین درست گفتند شما ValidateRequest=False قرار بده برای این صفحه تا دیگر این مشکل برای شما پیش نیاید . البته در خود خطا هم گفته که برای رفع این مشکل چه کاری باید انجام دهید .
     
  10. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان
    از راهنماییهاتون متشکرم ولی می خوام بهتون بگم که من کل سی پنل سایتم رو با ای اس پی دات نت طراحی کردم و توی هیچکدوم از صفحات این خط رو نگذاشتم و تا حالا هیچ مشکلی هم نداشتم و الان روی سرور داره به درستی اجرا میشه این که می گید این کار غیر ممکنه خیلی برام جالبه
    در هر صورت به خاطر خطاهایی که همیشه روی این خط دارم هیچوقت نتونستم ازش استفاده کنم ​
     
  11. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    خب بستگی داره صفحاتت چیا توش باشه
    من خودم یه بار امتحان کردم بعضی صفحات کار میکرد بعضی صفحات که پیجیده تر بود بعضی قسمتاش کار نمیکرد
    حالا ربطشو دقیق نمیدونم و دوستای دیگه مثا مهدی و حسین بهتر میتونن ریز نظر بدن که دقیقا چی باعث این میشه
    ولی خلاصه طبق تجربه شخصی یه ذره که صفحاتت پیچیده بشه اونوق گیر میکنی
     
  12. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    من یک فرم جدید به نام webform3.aspx توی فلدر cpanel ساختم و هیچ چیزی هم بهش اضافه نکردم یعنی بلافاصله بعد از ایجاد این صفحه اون رو سیو کردم و بعد اجرا گرفتم
    حالا خودش از این خطی که خودش به برنامه اضافه کرده داره ایراد می گیره اگر ممکنه به من بگید این خط رو چطور اصلاح کنم تا بتونم اجراش رو ببینم ​
    کد:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    Parser Error 
    Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. 
    
    Parser Error Message: Could not load type 'cpanel.WebForm3'.
    
    Source Error: 
    
    
    Line 1:  <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="WebForm3.aspx.vb" Inherits="cpanel.WebForm3" ValidateRequest="False"%>
    Line 2:  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    Line 3:  <html>
     
    
    Source File: c:\inetpub\wwwroot\website\cpanel\webform3.aspx    Line: 1 
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.0.3705.0; ASP.NET Version:1.0.3705.0 
    راستی یک چیز دیگه : من از دیتا گرید برای ویرایش اطلاعات دیتابیسم استفاده کردم ظاهرا همه چیز درست و مرتبطه ولی وقتی روی ویرایش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ چیزی توی دیتابیسم تغییر نمی کنه البته هیچ پیغام خطایی هم نمی ده ممکنه دلیلش حذف کردن همین خط در برنامم باشه؟؟؟؟ ​
     
  13. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    مطمئن باش دلیلش همینه
    یه سوال کجا اجرا میکنی؟لوکال یا رو هاست؟
    اگه رو لوکالی چجوری اجرا میکنی ؟ میزنی ران کنه یا آدرسو تو مرورگرت مینویسی؟
     
  14. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    منظورتون سوال اولم هست یا دومی؟
    اون پیغام اول رو که فقط رو لوکال می ده و چون پیغام می ده من آپلودش نکردم نمی دونم رو سرورچطوری میشه
    به نظرتون ممکنه رو سرور این پیغامو نده؟
    دیتاگرید رو هم روی لوکال اجرا کردم
    ضمنا من آدرس میدم واین پیغامو می ده
    آدرس :localhost/website/cpanel/webform3.aspx​
     
  15. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    من درست متوجه نشدم شما برای اجرای صفحات روی لوکال مرورگز رو باز میکنید و آدرس رو تایپ میکنید؟
    اگه اینکارو میکنید ایرادتون همینه
    چون یه سری فایل دی ال ال هست که باید ساخته بشه و هر تغییر میدی اونا مجدد تنظیم میشه وقتی که شما آدرس رو تایپ میکنی اون دی ال ال ها به همون صورت قبلی میمونه واسه همین یا اون ارور رو میده یا درست کار نمیکنه مثل همون دیتا گریدتون
    باید از داخل خو ویژوال استودیو صفحات رو بازسازی و اجرا کنید که این مشکل درست نشه
    اگرم از خود ویژوال دات نت بازسازی و اجرا میکنید که یه ذره گیج کننده میشه
    ولی فکر میکنم که تایپ میکنید
     
  16. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    خواهش می کنم به من بگیید منظورتون از این حرف چیه؟؟؟ مگه شما صفحاتتون رو روی IE یا همون مرورگرتون اجرا نمی کنید؟
    در غیر این صورت چطوری میشه اجرای صفحات رو دید؟
    من همیشه از همین روش استفاده کردم اگر دارم اشتباه می کنم لطفا راهنماییم کنید
    متشکرم ​
     
  17. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    بله راهتون اشتباه هست
    شما اول توی پنجره سلوشن اکسپلورر روی یکی از سفحاتتون که میخوای موقع اجرا باز بشه کلیک راست کنت و گرینه ی Set As Start Page رو بزن
    بعد CTRL + F5 رو بزن اگه F5 رو بزنی دیباگ هم میکنه بعد اجرا میشه
    اون کنترل اف 5 بدون دیباگ اجرا میکنه
    با زدن این دکمه صفحه ی مرور گر باز میشه و صفحه اجرا میشه حالا حتما مشکلتون حل میشه
    فقط اون خط کذایی رو پاک نکن
    اگه با F5 اجرا کردی باید حتما اول مرورگر رو ببندی تا بتونی به ادامه ی برنامه نویسیت ادامه بدی ولی اگه با کنترل اف 5 صفحه رو ساختی نبستیش هم میتونی کد نویسی کنی
    برای دیدن بقیه صفحات تا قبل از ایجاد تغییر میتونی تو همون صفحه آدرسشونو بنویسی و لازم نیست کلیک راستی کنی و ست از استارت پیج رو بزنیو ....
    نتیجه رو اینجا لطفا اعلام کن
     
  18. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    آقا همه کارایی رو که گفتی مو به مو انجام دادم ولی بازم می گه: ​
    کد:
    Server Error in '/' Application.
    --------------------------------------------------------------------------------
    
    Parser Error 
    Description: An error occurred during the parsing of a resource required to service this request. Please review the following specific parse error details and modify your source file appropriately. 
    
    Parser Error Message: Could not load type 'cpanel.test'.
    
    Source Error: 
    
    
    Line 1:  <%@ Page Language="vb" AutoEventWireup="false" Codebehind="test.aspx.vb" Inherits="cpanel.test"%>
    Line 2:  <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    Line 3:  <html>
     
    
    Source File: c:\inetpub\wwwroot\website\cpanel\test.aspx    Line: 1 
    
    
    --------------------------------------------------------------------------------
    Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.0.3705.0; ASP.NET Version:1.0.3705.0 
    فکر نمی کنید مشکل از جای دیگس؟
    مثلا شاید باید یک چیزیرو توی خط اول تغییر بدم یا یک چیزی شبیه این؟
     
  19. shervin

    shervin ASP.net

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,316
    تشکر شده:
    260
    محل سکونت:
    تهران
    توی اینکه اون کار شما غلط بود و با اون کار شما صفحات درست اجرا نمیشن شکی نیست ولی نمیدونم چرا این ارور رو میده
    من تاحالا چنین مشکلی نداشتم
     
  20. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    متشکرم ظاهرا هیچکس دیگه ای هم نمی دونه باید چیکارش کنم ! البته من خودم توی یک سری فوروم های خارجی هم اینو سرچ کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم
    به هر حال از راهنماییهاتون ممنونم​
     
  21. shimakh

    shimakh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    115
    تشکر شده:
    0
    دوستان کسی نمی دونه چرا خط خط اول برنامه های من ایراد دارد و error می ده؟؟؟​
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی