آژانس هواپیماییexchanging

(A610) تشخیص اک بودن دوربین

شروع موضوع توسط tkavosh ‏15 دسامبر 2005 در انجمن عکس و عکاسی

  1. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    شاید قبلا در این مورد صحبت شده باشه ولی به هر حال موضوع اینه که امروز میخوام یه Canon A610 بگیرم منتها میخوام مطمئن بشم که اولین بار هست که روشن شده و استفاده میشه اخه جعبه هاشون که همه بازن و معلوم نیست نو هست یا کار کرده و مثلا یه دونه A610 که دیدم روی LCD اون پلاستیک نداشت در صورتی که اکثرا روی اونا یه روکش پلاستیکی داره
    لطفا بگید که نشونه های اک بودن این دوربینا چیه؟چه جوری مطمئن شم که قبلا ازش استفاده نشده؟
    در ضمن ظاهرا تو کارتون اون هم باید یه کاور لنز یا یه همچین چیزی باشه که من اونی که دیدم نداشت !جریانش چیه؟
    در کل غیر از سوالهای که کردم لطفا اگه چیز دیگه ای هم به نظرتون میاد که موقع خرید باید بهش توجه کنم بفرمایید
    قیمتش هم 302 تومن میگه (مشهد)
     
  2. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    جايي خريد كن كه از جنسي كه انتخاب كردي بيشتر از دو يا سه تا داشته باشه! اينجوري اكثر مشكلات خود به خود حل ميشه!
     
  3. phoyo_live

    phoyo_live مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2004
    نوشته ها:
    1,046
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    ahwaz
    من اينجا پست نزدم چون اهميتي نداره شما فرض کن يه بار نه 100 بار هم روشنش کرده باشن اصلا" 10 تا هم عکس باش گرفته باشن و بعد پاک کرده باشن چه تفاوتي داره . فقط ايراد نداشته باشه. و خط مشکل باقيش حله.
     
  4. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    اینطور که شما میفرماید پس اگه اون مدلی رو که برای تست ازش استفاده میکنن رو هم برداریم مهم نیست اخه اون هزار بار باطری بش زدن و در اوردن وکلی بهش ور رفتن با این اوصاف به نظرتون بهتر نیست یه مدلی رو که بهش ور نرفتن بردارم ؟
    راستی یه جایی خوندم که از تاریخ خوردن دوربین میشه متوجه شد که قبلا کار کرده یا نه ولی متوجه نشدم ینی چی؟
    به هر حال اگه یه کسی حساس باشه رو این قضیه تکلیف چیه؟
     
  5. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    بله البته این فروشگاه بزرگیه و منم دیروز رفتم که بخرم ولی نمیدونم چی شد که بهش گفتم یه دونه دیگه غیر از اینی که توی ویترین داری بهم بده که گفت فردا بیا چون الان انبارمون بستس حالا میخوام بدونم اینی که امروز برام میاره از کجا بفهمم که کار نکرده:)
     
  6. fireboy

    fireboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    3,214
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    :: طهرون قديم ::
    به قول خودتون اگر طرف باتري جا زده بود ميشه قسمت داخلي كه اتصالات باتري هست رو نگاه كرد كه باتري روش جا خورده يا نه يا مقلا از رو خشي كه روي LCD هست يا موارد اينچنيني رو با دقت روي بدنه دوربين ميشه فهميد و نيازي به شماره سريال و تاريخ و اين چيزهاي هم نداره :)
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!

    عجب صحبتي كردي ها!!

    دوربين هاي منم نه خط دارن و نه ايراد ! پس بياين بخرين به قيمت نو و اكبند. :blink:

    در مورد تاريخ خوردن دوربين هم هيچ فايده اي نداره . چون با يك ريست ساده همه چيز مياد به حالت اوليه.
    اما من خودم شخصا جنس داخل ويترين نميخرم. اكبند بودن هم علاوه بر اوني كه قبلا گفتم ، بيشتر داخل جعبه رو با دقت بررسي ميكنم. چون اگر بيرون آورده باشن ديگه مثل اول و خود كارخونه نميشه جا زد تو جعبه. مخصوصا سيم ها و پك هاي باطري كه باز شدنشون زود مشخص ميشه.
    دوربين رو بذار روي ميز و ببين كجاهاش با ميز تماس داره! و بعد اونجاها رو با دقت بررسي كن كه خط و ضربه نداشته باشه. ( اين ديگه نهايت زرنگ بازيه ها :D )
    يادتونم باشه كه شما داريد پول ميدي بابت دوربين و حق شماست كه چيزي رو برداري كه به دلت بشينه. جنس كوپني نيست كه هر چي دادن دستمون بگيريم.
     
  9. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    امیر جان ممنونم ازت .خب من دوباره رفتم اونجا باز دوباره گفت که بعد از ظهر بیا چون انبار بستس :( اینام ... مارو با این انبارشون حالا عیب نداره عوضش یه تریپ Canon S2 is اومدم خیلی باحاله ولی اون چیزی که از زوم 12 تو ذهنم بود , نبود رو حالت Auto بود و تا اخر که زوم کردم خیلی نزدیک نمیکرد و تازه چند ثانیه هم طول میکشه تا تصویر واضح بشه ولی لرزشگیرش جالب بود حالا یه سوالی که برام پیش اومده اینه که از اونجایی که من به زوم یه مقداری اهمیت میدم همین s2 is چطوره ارزش 160 تومن تفاوتش رو با a610 داره البته اینجا قیمتشو 510 تومن میگن ولی زنگ زدم تهران نورنگار 470 میگه والبته همین a610 رو هم 290 میده ولی اینجا 302 تومن میدن خلاصه به قول شاعر هر انچه دیده بیند دل کند یاد یا یه چی تو همین مایه ها حالا یه سوالم برام پیش اومده اینکه این s2 is
    به غیر از زومش و ضبط صدای استریوش مزیت دیگه ای هم داره که 170 تومن بزارم رو a610 حالشو ببرم :)
     
  10. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    اين رو ببين

    خودتون با توجه به نيازتون بايد انتخاب كنيد .
    مزيت ديگر بزرگتر بودن اندازه سنسور است. يك عيب هم فاصله 50 سانتي براي عكسبرداري ماكرو. ( در S2IS )
     
  11. phoyo_live

    phoyo_live مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2004
    نوشته ها:
    1,046
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    ahwaz
    امير جان من مدتي تو مغازه دوربين فروشي کار ميکردم جيگرم . ما همه نوع دوربين از دوربينهاي دي اس ال ار گرفته تا دوربين هاي کامپکت رو در مياورديم و چک ميکرديم که سالم باشن هيچوقت هم گاوميش بازي روشون در نياورديم چون ميخواستيم که بفروشيمشون . منم نگفتم تو ويتريني ها رو برداره من خودمم با تو ويتريني شديدا" مخالفم براي خريد اسکنر هم 2 هفته بيشتر تحمل کردم تا يکي ديگه برام از تهران بياره چون يکي داشت تو ويترين بود هيچ رقمه تو کتم نرفت . دوربين شما هم اگه سالم باشه و مشکلي نداشته باشه ميخريمش [​IMG] [​IMG] خيالي نيست . اما بدونيد که دوربينهاي که خيلي کمتر پيدا ميشن و يکم کلاس دارن رو مغازه دارها باش ور ميرن . مثل همين 828 سوني يا مثل کانن پرو وان و يا نيکونهاي سري 8000 با بالا و خلاصه با دوربين کامپکت اصلا" کاري ندارن فقط در حد امتحان .
    اس تو اي اس دوربين خوبيه در کل من به خيلي ها گفتم و خريدن و حسابي هم راضي بودن . دوست عزيز ببين کلک نزنه اينا بهانه هستش که کليد انبار رو ندارم و از اينجور چرنديات . حواست باشه دورت نزنه. فاير بوي هم اشاره خوبي کرد ببين جاي باطريش خش داره يا نه و يا جاي چسبهايي که روي پلاستيک که توش دوربين هست کشيده شده نباشه که نشون دهنده باز شدنشه. ديگه اثر انگشت هم ميمونه رو دوربين ولي زياد نميخواد دقت کني چون تمرکزت از رو خريد و قيمت و اينجور چيزا بهم ميخوره. موفق باشي.
     
  12. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    ارسلان خان هم اول خلاصه مينويسه! بعد من ميام يه چيزي ميگم! اونوقت عصباني ميشه! و كامل توضيح ميده! [​IMG]

    اين آواتارت هم خوراك پوستر سينمايي هست ها!
     
  13. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    نیم ساعته که این A610 رو گرفتم طرف 2 تومن هم تخفیف نداد همون 302 تومن شد البته باطریهای تستش روش گزاشت حالا نمیدونم بدرد میخوره یا اینکه میخواسته بندازه دور گفته بزار مش رو این :) خب fireboy جان امیر جان و داش ارسلان واقعا منوننم از کمکتون به هر حال سعی کردم حواسمو به چیزایی که گفتین جمع کنم ولی ادم اونجا که میره حواس نمیزارن مال ادم که حی این دخترا میان میرن میان میرن میان :) ولی خب سعی کردم خوب وارسیش کنم نهایتا گرفتمش دیگه خب حالا تودستمه ولی یه چیزی مشکوک میزنه الان که توی اتاق دارم بهش ور میرم متوجه
    شدم که موقع زوم کردن صدای زیادی میده منظورم همون دینامشه که لنز رو عقب و جلو میبره به نظرم خیلی صدا میده اعصابمو خورد کرده نمیدونم این صداش طبیعیه یا نه ولی به نظرم زیاده و طبیعی نیست چی کار کنم چطوری میشه فهمید که طبیعیه یا نه ؟
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. MCP

    MCP کاربر فعال دوربین دیجیتال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2004
    نوشته ها:
    510
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    YE JAYE TOOP!
    مبارك بادا! [​IMG] در خوشي و سلامتي!!! ازش استفاده كني!

    صداش رو ديگه چجوري بنويسيم!! چقدر هم ماشاالله شما نكته سنج و حساس هستيد! چه جوري ميخواي زن بگيري اونوقت!!
    ولي اگر صداش يكنواخت هست و گير نميكنه ، فكر نميكنم ايرادي داشته باشه... عادت ميكني كم كم! [​IMG]
     
  16. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    این صداشو که میگم زیاده اخه با یه A510 چند وقت پیش یه مقدار کار کرده بودم نسبت به این خیلی کم صدا بود
    الان اینو که روشن میکنم صدای قیجو قوج میکنه مثلا اگه بخوام یه جای ساکت روشنش کنم عذاب اوره خب شاید من
    حساس شدم ولی.. میگما بهتر نیست برم پیشش حالا ضایع نشیم :(
     
  17. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    قربان شما امیر جان زنده و شاد باشی
    میخواستم برم اونجا مغازشو بریزم به هم ولی دیدم نه یهو میزنن لتو پارم میکنن خلاصه بیخیال صداش شدم
    خب صداش یه نواخته و جایی شل و سفت نمیکنه ماشالله تخت گاز میره همون به قول شما باید ساخت دیگه
    ولی از اینا بگزریم نسبت به A510 یه مقداری سریعتره صفحه نمایش شفافتری داره البته از بالا که به LCD نیگاه میکنم تصویر مثل نگاتیو عکسایه انالوگ میشه وهرچی میرم پایینتر بهتر میشه ولی تو 510 اینطوری نبود و...
     
  18. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    در مورد S2is هم بازم ممنون از راهنماییتون یه حساب کتاب کردم دیدم برایه تازه کار همین 610 بیتره البته احتمالا اگه اینجا قیمتش ادمواری بود احتمالا میخریدمش ولی گفتم که اینجا قیمتش 510 تومنه مگه برم تهران که اونم ....
    البته ظاهرا همین A610 لنزایه جانبی هم داره ولی من به فروشنده که گفتم گفت اونا نهایتا 2 تا زوم بیشتر میده ینی نهایتا6 یا 7 میشه ولی اگه بیشتر میشد شاید یه لنز هم براش میگرفتم ولی خب زوم 4 هم بدک نیست
     
  19. safire_behesht

    safire_behesht Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    74
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Isfahan
    مبارک باشه

    S2is رو همه جا نمیشه برد ، همین بهتره

    کی بشه ما هم به آرزومون برسیم:cigar:

    لطفا وقتی باهاش عکس گرفتی بگذار تو سایت حالشو ببریم بخصوص عکسای با فلاش

    ممنون
     
  20. tkavosh

    tkavosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2005
    نوشته ها:
    648
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    مشهد
    اقا تشکر
    درسته یکی از مواردی که برای تازه کار مهمه همین اندازشه چون وقتی خاموشش میکنی لنزش جمع میشه میره تو دوربین هم دیگه کثیف نمیشه هم اینکه دوربین کوچیکتر میشه و حملش راحتتره ولی اون S2is اینجوری نیست و با اون لنز بزرگش حمل و نقلش یه مقدار دردسر داره دائمم باید کاور لنزشو در بیاریم و دوباره ببندبم ولی از اینا گزشته حتی اگه از زومشم بگزریم از این لرزش گیرش دیگه نمییشه گزشت چون الان که با این کار میکنم فهمیدم این لرزش دست دردسرسازه البته تو زوم کردن بیشتر خودشو نشون میده و البته با عکس گیر خودکارش یا با تمرین بیشتر بهتر خواهد شد ولی لرزه گیر چیز دیگه ایه که اونم 180 تومن تفاوتشه (A610 با S2is)
    عکس هم به چشم چنتا با فلاش میگیرم بزودی میگذارم
     
  21. phoyo_live

    phoyo_live مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏31 می 2004
    نوشته ها:
    1,046
    تشکر شده:
    7
    محل سکونت:
    ahwaz
    دوست عزيزم . حالا من ميدونم شما چه وضعيتي داري هي دستمال تو دستته و هي پاکش ميکني و گوش ميدي يدفعه صداش عوض نشه . شوخي کردم . ببين اگه صداش خشکه و مثل صداي بد چرخيدن چرخدنده هستش . ايراد داره ولي اگه صاف هست و زياد تيز نيست مال خود دوربينه .

    امير ايشون همنطوري زن ميگيره که تو گرفتي [​IMG]
     
  22. payamcity

    payamcity کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان عزیز
    tkavosh عزیز دوربینت مبارک باشه
    منم - اگه خدا بخواد می خوام یدونه از این A610 ها بخرم
    فقط میخوام بدونم که قیمتش آخرش چنده یه وقت گرون بهم ننندازن و بعدشم با چه گارانتی بخرم
    بهم گفتن که آفومار باشه بهتره - حالا نمی دونم فرقش با بقیه چیه؟
    از راهنماییتون ممنون میشم