آژانس هواپیمایی
pop up

Add reception in WM6, help file in WM6

شروع موضوع توسط _ni ‏26 دسامبر 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    من یه رام ویندوز موبایل 6 روی جمینم ریختم. 2 تا مشکل باهاش دارم:
    1) بخش help کلا نداره! رام اورجینال خودم داشتش!!!
    2) موقع sms فرستادن با زدن اول اسم کانتکت مورد نظر لیست کانتکتهایی که با اون حرف شروع میشد رو مینوشت ولی اینجا ظاهرا نیست!!!!! و فعلا هی از توی menu میزنم و کانتکت رو انتخاب میکنم. میخوام تو خود صفحه میسح فرستادن بشه بزنم. کسی خبری نداره چی کار باید کنم؟!؟
    ممنون
    نبما
     
  2. MohsenID

    MohsenID PocketPC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    422
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    فکر میکنم این مشکل مربوط به رامی باشه که رو دستگاهتون نصب کردید.با عوض کردن رام این مشکل بر طرف میشه:)
     
  3. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    سلام
    ممنون
    والا رام تاچ رو هم که ریخته بودم فقط با کیبورد تاچ این امکان رو میدادش. با کیبورد معمولیش نمیده...
    پلاگینی نداریم که این کار رو راه بندازه؟!:(
    از رامم خیلی راضی ام آخه...
    حتی مشکل قطع شدن صدا که باید ریست میکردم تا درست میشد رو هم نداره:f34r:
     
  4. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    کسی نیست بدونه مشکل از کجاست؟
    این XT9 رو اگه یه جوری بشه خاموشش کرد خوب میشه. تو کیبرد های تاچش دیفالت روشنه و باید هر دفعه دستی خاموش بشه...
     
  5. bodybuilder2

    bodybuilder2 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    761
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    C:\Windows\System32
    دوست عزیز بهتره این رام رو معرفی کنید که راحت تر به جواب برسید - اگر هم جدید تر از رام مابود ، نصب کنیم و بعد یه فکری برای اون 2 تا مشکل میکنیم.
     
  6. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    معرفی دقیق رو نمیدونم منظورتون چی هستش:blush:
    این اطلاعاتی که از Device Information رو جمینم هست رو مینویسم.
    rom version: 6.0.0.255 WWE
    rom date: 9/26/07
    radio version: 1_02.20.21
    protocol version: 4.1.13.9
    ext rom ver: Hma4

    یه مشکلی هم داره که LED قرمز notification روشن که میشه سبز هست. ولی خدا نکنه یه مسیج یا missed call داشته باشم! دیگه کلا قرمز میزنه. انگار که خونده نشده!
    وقتی مسیج یا missed هم دارم دکمه سمت چپ بالاش که باید notification رو نشون بده تغییری داده نمیشه!

    ممنون از کمک هاتون
    نیما
     
  7. boxilink
  8. bodybuilder2

    bodybuilder2 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    761
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    C:\Windows\System32
    این که خیلی مشکلاتش زیاد شد .

    لینک دانلودش رو میتونید بگذارید ؟

    این رو هم تست کنید PV_4.0.0.0.6_Touch
     
  9. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    حاجی جان چه کنیم دیگه!
    برف و بارون خورده به مشکل ها دارن تازه سر باز میکنن. در کل سرعتش خیلی راضی ام ولی این چند تا اشکال جزئی رو هم داره دیگه! موقع sms زدن اعصاب میخواد! سر همین اونهایی رو که زیاد بهشون sms میدم رو اول اسمشون عدد گذاشتم که بالا باشن و زود بیان!!!!!! حال تایپ کاراکترهاش رو ندارم. هر دفعه sms میدم ناراحت میشم!:cool:
    sms هم که میاد همینجوری قرمز میزنه
    یعنی شما میخواید دانلودش کنید و تستش کنین؟! به هر نحوی که کمک میکنین ممنون شما میشم.

    اگه امکان داره یه رام 6 جدید (غیر تاچ) بهم معرفی کنین. چون هم today plagin های مهم و خوبی دارم که تو تاچ صفحه today قشنگیش به همون home خودش هست و فضای کمی میذاره (با حذفش دیگه قشنگیش رو نداره)
    این xt9 هم خیلی دغ (یا شاید دق!) میده. همیشه by default روشن هستش هم تو تاچ هم تو این رام که کیبرد های تاچ رو تو خودش داره. سر همین با کیبورد تاچش کار نمیکنم.
    یه کیبرد معمولی درشت داره که هر دکمه فقط یک حرف رو تایپ میکنه بعضی مواقع میاد ولی موقع تایپ مسیج نمیاد....


    تقریبا تمام مشکلات من به عدم وجود فایل help تو رام هستش!!!
    ولی اگر دوستان کمک کنند مطمئنا خیلی بهتر و کارامد تر خواهد بود


    دانلود
    همونی هست که manuelcalavera عزیز معرفی کردند. شما هم گفته بودین cross... بهتره و ادامه ماجرا.
    من از این رام خیلی (االبته یه چند باری اخیرا هنگ میکنه و یا صفحه خاموشه میزنم روشن نمیشه ولی چشمک میزنه)

    ممنونم
    نیما:)
     
  10. bodybuilder2

    bodybuilder2 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    761
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    C:\Windows\System32
    من هنوز هم میگم کراس بهتره - خیلی سبک تر کار میکنه - مصرف یاتریش خیلی کم تره - فضای خالی رم بعد از لود کامل سیستم از بقیه رام ها بیشتره .

    * مورد 2 و 3 رابطه مستقیم با هم دارند *
     
  11. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    سلام

    میشه یه راه حل فعلا ارائه بدین؟ :blink:
    چون موقع امتحانا نزدیک هستش و نمی تونم یه روز رام و برنامه رو دوباره نصب کنم.:(:(

    یه لینک دانلود هم اگر از هر مدل آخر برای پرافیت جمین بذارین که این اشکالات رو نداشته باشه هم خوبه

    ممنون
    :)
     
  12. bodybuilder2

    bodybuilder2 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    761
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    C:\Windows\System32
    ببینید این رامی رو که در پست شماره 7 معرفی کردم رو بگرید و نصب کنید با بقیه تاچ ها متفاوت هستش.

    من امروز صبح نصبش کردم با توجه به دوپست قبل الان دیگه نمیگم کراس باو بهترینه :blush: چون این یکی خیلی روان تر و با فری مموری بیشتر کار میکنه.

    تمام برنامه هایی رو هم که داشتم رو روش نصب کردم تا حالا که باگی دیده نشده .

    ضمناً توی امضامم گذاشتمش .
     
  13. farzin_silver

    farzin_silver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2006
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    عرض کنکم خدمت شما دوست عزیز بهترین رام 6 موجود برای جمین این رام هستش.کولاکه

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=352710


    :f34r:

    اما در مورد اون مشکل xt9 .غصه نداره که.هر کاری راهی داره.
    اینو بخون. با تغییر در رجیستری درست میشه :blush:

    XT9 Enabled
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Layouts\e0010409]
    "Ime File"="\windows\eT9Ime.dll"
    "Layout Text"="eT9 IME"

    XT9 Disabled
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Contro l\Layouts\e0010409]
    "Ime File"="\windows\compime.dll"
    "Layout Text"="COMP IME"

    *The last 3 digits of the registry key (ie 409) may vary depending on the language code used.​
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    آقا دستت درد نکنه. ایشالا هر جی میخوای خدا بهت بده.
    برای سایر دوستان که اون رامی رو که بالا لینک داده بودم و مشکل داشت عرض میکنم:
    1) برای مشکل چراغ که دائما چشمک میزد، برنامه ی quickMenu که تو خودش بود رو باید باز کرد و تو options یه بخشی داره که نوشته باتری و حافظه رو تو همه پنجره ها نشون بده یا اینکه فقط today. گذاشتم رو today ردیف شدش

    2) در مورد xt9 هم که دوست عزیزمون راهنمایی فرمودند و جواب دادش. همون2 تا تغییر تو رجیستری همه چیز رو حل کرد...
    تغییرات: xt9 رو disable کرد:lol:
    موقع sms فرستادن همون بالا که شروع به نوشتن اسم طرف میکنم، اسمها میان.
    موقع تایپ کردن هم مشکل دیکشنریش حل شد و نشون میده کلمه ها رو (همه مشکلات از xt9 هستش)!!!!

    فرزین جان این رامی که کولاک هستش، لینک دانلود نداده بودین که، لینک ترد بودش. البته فعلا دارم میگردم تو تردش ببینم اوضاع چطوره! این رام بهتر هست یا رامی که آقا مهدی معرفی کردند؟

    (عجب برف بازی بود دیشب! من رفتم بام تهران تو ولنجک اونجا ماشینها دستی بازار بودش! این رو گفتم که دفعه بعدی اگه برف اومد جایی سراغ نداشتین بیاین اینجا.... جالب بود که مردم چه زوری برای داغون کردن پرخ و لاستیک و پلوس می زدن... یه کمری، یه ماکسیما، یه پاترول:blink:، یه هوندا از این 2 در جدیدا که ارتفاعش کمه!، به تعداد انبوهی 206 و پراید و 405..... بوی کلاچ خفه مون کرد. چند تا تصادف هم با هم کردن. ایشالا دفعه بعد بیاین. سربالایی بلوار دانشجو به سمت توچال. بام تهران. زمستان 86. با جوایز ارزنده!)
     
  16. farzin_silver

    farzin_silver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2006
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    معلومه خیلی بهت خوش گذشته ها.جای ما خالی :rolleyes:

    دوست من بنده وقتی عرض می کنم کولاکه بدون کولاکه. اینو بعد از نصب هر رام 6 که فکرشو کنی به شما میگم.

    الا از رام کریستال استفاده میکنید.نه؟ نویسندش hma4 یعنی آقا حامد هستش. :f34r:

    رام shadow رو همون کوکر 4.0.0.6 نوشته.
    shadow جدیدتر و بهتره.

    لینک دانلودش هم تو همون ترد هست.

    البته نصبش با رامهای 6 قبلی متفوت هست و باید گوشیت رو hard spl کنی.بخونی همه چیو همونجا متوجه میشی. :cool:

    موفق باشی. مواظب باش سرما نخوری :p
     
  17. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    درسته. همینه. برادر حامد هم کوکر هستند؟ کی هستن ایشون؟ اینجا هستن؟
    فعلا که فکر نکنم آپگرید کنم. باید بعد امتحانا بکنم. این hard spl هم باید یکم بخونم ببینم چند رکعت هست و وضو رو چگونه میخونن!
    الان از این رام خیلی راضی تر! هستم. تقریبا همه مشکلاتم حل شده و تا بعد امتحانا چشم نخوره جواب میده
    امروز البته یه هارد ریست اجباری افتادم. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    (این دفعه دوم هستش. یه بار هم تو رام تاچ این مشکل پیش اومد)
    روی گوشیم رمز گذاشته بودم که روشن میشه صفحه رمز بخوادش (از تو setting خودش نه برنامه ای)
    2-3 روز این رمز خوب کار میکردش. بعد بنا به دلایلی تصمیم به تغییرش گرفتم. عوضش کردم و بعد 2-3 ساعت یه بار مجبور شدم دستی گوشی رو ریست کنم.( از پائین با pen) وقتی بوت شد هی میگفت که رمز ورود اشتباه هستش. رمز قدیم ، جدید، 0000 ، 1234 همه چیز رو زدم ولی نشد. مجبور شدم با ترکیب کلیدها هارد ریست کنم. همه sms ها و اطلاعات و برنامه هام پرید. فکر کنم یه راهی باید باشه که در این موارد با IME رمز رو گیر بیاریم. مال سیمبین که داره. این هم باید داشته باشه دیگه.

    ممنون
    نیما
     
  18. farzin_silver

    farzin_silver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2006
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    نخیر.ایشون کانادا هستند.

    رامی که الان ازش استفاده می کنید خیلی خوبه.

    این مشکل از بین رفتن PASSWORD تو همه ی رام های 6 وجود داره که جناب CLOUDYFA همین کوکر رام SHADOW ادعا کرده که این مشکل رو حل کرده.تو همین رام شادو
     
  19. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    کاش این مشکل پسورد رو زودتر میفهمیدم!
    ولی همین الانش هم خوبه. چون میخواستم بازم رمز بذارم
    ممنونم آقا فرزین خان جان

    راستی اون تغییر رجیستری که گفتین دادم کار کرد ولی کیبرد تاچ و phonepad رو از کار انداخته و فقط اون کیبردش هست که هر دکمه یه حرف رو داره! کیبردش خوبه ولی دو تا مسکل داره. gusture نداره و اینکه enter هم نداره:blink::blink:
    میخوام xt9 مثل الان خاموش باشه ولی کیبردهای تاچش کار کنن و این کیبرد نباشه. همون 2تای خودش بدون xt9 باشه
    (توی فروم مایکروسافت هم یه چیزائی پیدا کردم، ولی واسه من که کار نکرد! کیبرد عادی FN نداره! مال resco داره که اونهم نشد!) این کش شده هستش از گوگل
    ممنون
    نیما
     
  20. farzin_silver

    farzin_silver Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آپریل 2006
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    تهران
    متاسفانه نمیشه هم xt9 نداشت و هم کیبورد تاچ به اون شکلی که شما می خوای کار کنه.
    منم خودم دنبال این قضیه بودم ولی لااقل تا الان که راهی براش وجود نداره.

    البته یک سری کیبرد دیگه هم هست ولی باز به کار آمدی این تاچ نیست. :(
     
  21. _ni

    _ni Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 جولای 2007
    نوشته ها:
    210
    تشکر شده:
    42
    این برای یکی از دوستان که فایل dic رو میخواستن

    کد:
    If you wan to completely clean up the predictive text file, locate and delete the follwing: eT9RUDB.rd and eT9CDB.cdb. They will be created again the next time you use predictive text.
    
    در مورد کیبرد همون موقع که رجیستری رو تغییر دادم کیبرد تاچ بودش (بدون ریست) و xt9 رفته بودش. ولی بعد از ریست فکر کنم دیگه این کیبرد بدون enter اومده!