• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ADSL اينترنت پر سرعت؟؟

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
adsl-pic1.gif

با استفاده از تكنولوژي Asymmetric Digital Subscriber Line - ADSL (خط ديجيتال غير متقارن مشترك) ميتوان از خطوط معمولي تلفن موجود بطور همزمان براي انتقال داده نيز استفاده نمود. با اين تمهيد نه تنها خط تلفن يا فكس به طور عادي به كار خود ادامه مي دهد بلكه انتقال داده با سرعت بالا نيز امكان پذير ميگردد.

اگر سيم مسي تلفن معمولي را به صورت يك لوله مجسم كنيم مكالمات صوتي تنها قسمت اندكي از فضاي لوله را اشغال مي كنند:
adsl-pic2.gif

حال به سادگي ميتوان از فضاي استفاده نشده در سيمها داده ها را با سرعت بالا به طور همزمان همراه اطلاعات صوتي منتقل نمود:

adsl-pic3.gif

تنها تجهيزات مورد نياز در محل مشترك يك دستكاه مودم ADSL Modem و يك دستگاه تفكيك كننده Splitter ميباشد.

در حال حاضر تكنولوژي ADSL امكان دريافت داده با سرعت تا حد 8 Mbps و ارسال تا حد 1 Mbps را فراهم مي آورد كه امكان افزايش اين سرعت ها نيز وجود دارد.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اي بابا :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
اگر سيم مسي تلفن معمولي را به صورت يك لوله مجسم كنيم مكالمات صوتي تنها قسمت اندكي از فضاي لوله را اشغال مي كنند
منظور همون پهناي بنده ديگه؟! :lol: چه خوب توضيح داده :happy:

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا تا باندش پهن بشه خيلي مونده فعلا همين ديلاپ رو بچسبيد كه اينم يه موقع نپره :lol:
البته آرزو بر جوانان عيب نيست ;)

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از farhad12 :
حالا تا باندش پهن بشه خيلي مونده فعلا همين ديلاپ رو بچسبيد كه اينم يه موقع نپره :lol:
البته آرزو بر جوانان عيب نيست ;)
هي سيستم طرز كارش رو نشون ما ميدن. اي بابا.. ارزونش كنين آرزو به دل نميريم :(

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
راستي يه چيزيو بايد همون اول ميگفتم كه نگفتم...پس الان ميگم كه گفته باشم ....كه يه وقت نگي نگفتي؟
من شرمنده همه اساتيد از جمله عطا و مديره فروم(بدونه عكس) و سوتوده جانه عزيز و ....
كلي چيز ازتون ياد گرفتم اينجا

bpco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فیلترینگ ناجوری داره پارس انلاین.
ولی سرعتشون بهتر شده. جدیدا از طریق فیبر به اینترنت وصل شدند بجای ماهواره
پینگ یاهو حدود 250-300 هست.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
من فكر نمي كنم هيچ احدالناسي سرعتش به گرده پارس آنلاين برسه....لابد الان يكي مياد تكذيب مي كنه
ظاهرا پارس آنلاين نفوذش خيلي زياده

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
در واقع در ارتباط شماره گير بعد از حلقه هاي محلي (شبكه ي تلفن) تو دفتر مخابرات شهري سيم انتقال از فيلتري عبور مي كنه همه ي فركانسهاي كمتر از 300 هرتز و بيشتر از 3400 هرتز رو تضعيف مي كنه و باند انتقال هم به همين مقدار كم محدود مي شه.
اما در تكنولوژي DSL ارتباط بين مشترك و ISP به صورت ديگري راه گزيني ميشه كه در واقع فاقد فيلتره.در اين صورت تنها عوامل فيزيكي شبكه محلي (طول, ضخامت و كيفيت سيم تلفن) سرعت ارتباط رو تعيين مي كنن نه پهناي باند مصنوعي اي كه توسط فيلتر به وجود مياد.
اما مشكلي كه تو اين نوع ارتباط وجود داره اينه كه هرچي مشترك از سرويس دهنده دورتر باشه با سرعت كمتري مي تونه از اين سيستم استفاده كنه.و به طور متوسط اگه فاصله ي بين سرويس دهنده و مشترك بيشتر از 6 كيلومتر باشه(به شرط اون كه ساير موارد ايده ال باشن) كيفيت اين سرويس به شدت افت مي كنه و اصولا نميشه ازش استفاده كرد.

1t985t

پهناي باند بر حسب فاصله در UTP رده ي 3 براي DSL​

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در ادامه مطلب ... : بله دوستان ... DSL خيلي چيز خوبيه ... شما ها هم كه منطقه مخابراتي تون ساپورت نميكنه تو كفش باشيد فعلا ! :D :D

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در ادامه مطلب ... : بله دوستان ... DSL خيلي چيز خوبيه ... شما ها هم كه منطقه مخابراتي تون ساپورت نميكنه تو كفش باشيد فعلا ! :D :D

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از daftarekhaterat :
هي سيستم طرز كارش رو نشون ما ميدن. اي بابا.. ارزونش كنين آرزو به دل نميريم :(
راست مي گي
فقط دوست دارند مردمو بتيغند و اصلا به فكر مردم نيستند

مخابراتش چيه كه مي خواي ADSL اش چي باشه :lol: :lol:

Ali_Nob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
يك سوال در مورد ADSL:
مرکز مخابرات می بایست دارای چه ویژگی ای باشد که بتواند سرویس ADSL ارائه دهد و من از این جهت سوال را بصورت کلی مطرح کردم تا الگویی داشته باشم که برای تشخیص مکانهایی که این سرویس قابل ارائه می باشد.
با تشکر.

kima

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
150
سوییچ های مرکز مخابرات باید بتونه اس دی اس ال رو ساپورت کنه و همچنین یک شرکت پاپ باید سوییچ هاس اسپیلیتر خودش رو داخهل ام دی اف مرکز نصب کنه و بعد از اون شما میتونید از ای دی اس ال استفاده کنید
من که خیای ازش استفاده خوبی می کنم
سند رو میزارم روی ای دی اس ال که حجمی هست و رسیو روی دیش که مجانی هست
بهترین کاری که میشه انجام داد

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
فعلا كه تعرفه هاي DSL خيلي بالاست.البته مي شه با ايجاد شبكه ي بي سيم و به اشتراك گذاشتن اون بين دوستان و آشنايان هزينه ارتباط رو كاهش داد.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
به نقل از kima :
سوییچ های مرکز مخابرات باید بتونه اس دی اس ال رو ساپورت کنه .....
خوب معلوم نيست كه مخابرات كجاها رو ساپورت مي كنه؟

farhad_farahman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گرامی سلام :)
من در خرید اینترنت پر سرعت دچار مشکل شده ام لطف کنید من را راهنمایی کنید
من از پارس آن لاین ADSL خريده ام اما وقتي مودم را گرفتم و به خانه آمدم توي سايت شركت مودم رفتم ديدم بايد توي جعبه CD درايور مودم و دفترچه راهنما باشه كه نبود رفتم اونجا جواب درست ندادند به نظر شما براي چي نميخواهند درايور را بدهند؟ آيا براي اين است كه بعد از هر نصب ويندوز محتاج پارس آنلاين باشم و براي هر نصب پول بدهم يا اينكه از اين مودم بعدا نتوانم با شركتي ديگر استفاده كنم؟
سوال بعد من اين است كه اين 1GBماهيانه شامل آپلود هم ميشود يا نه ؟ يعني هر چقدر خواستم ميتوانيم آپلود کنیم؟
خلاصه هنوز نیامده و وصل نکرده مثل ... پشیمانم یه حال بدی دارم به زور با حقه بازی سر آدم کلاه بگذارند :(

ممنون میشم راهنماییم کنید :blush:

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
ممنون
اطلاعاته جالبي بود
ما كه همگي خماره adsl شديم
من كه فكر كنم send و recieve نبايد بيشتر از 1 gb بشه(هر گيگ اضافي = 10,000 تومن؟)
لطف كن و از سرعتش براي ما بگو...با dial up خيلي توفير داره؟

بالا