آژانس هواپیمایی
tanki

Ajax و IE !

شروع موضوع توسط aarash ‏12 ژوئن 2007 در انجمن PHP

  1. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    من همیشه ی خدا با این IE مشکل داشتم . :blink:
    نمیدونم چرا برنامه هایی که مینویسم با FF خوب جواب میده ولی IE باهاش مشکل داره . :wacko::wacko:
    میخواستم ببینم بهترین کد Ajax که همه ی بروزر ها از جمله IE و FF با هاش کار کنند چیه ؟
    برای http://www.dom.ir میخوام .
    اگر ممکن هست این سایت رو هم با FF چک کنید و هم با IE . :eek:
    یک دامنه وارد کنید و اینتر رو بزنید ( نه روی search کلیک کنید ! اینتر بزنید )
    وقتی اینتر میزنید با IE بر میگرده به همون صفحه اول ولی با Fire Fox کار رو انجام میده ! ( البته وقتی کلیک میکنید روی search مشکلی نداره ) .
    اگر ایراد اینو بهم بگید که ممنون میشم . :blush:
    اگر هم یک کد Ajax خوب بهم معرفی کنید که بازم ممنون تر میشم ! :D
     
  2. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    الکی به ie توهین نکن من از طرفدارای سرسختشم.
    میدونی مشکل کدت کجاس؟
    HTML:
    <form action="#" name="search" method="post">
    <center>http://www. <input dir="ltr" name="domain" type="text" value="" class="searchbox" size="30"> 
    .dom.ir&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type="submit" name="submit" onClick="Search('');" class="search" value="Search"></center>
    </form>
    به جاش اینا بزار
    HTML:
    <form action="#" name="search" method="post" onsubmit="Search('');return false">
    <center>http://www. <input dir="ltr" name="domain" type="text" value="" class="searchbox" size="30"> 
    .dom.ir&nbsp;&nbsp;&nbsp;<input type="submit" name="submit"  class="search" value="Search"></center>
    </form>
    این دفعه ی آخرت باشه کمبود دانشت را به ie نسبت میدیها!!!!!!!!
    شوخی کردم ie هم ضعف های زیادی داره اما در کل بهتر از ff هستش.
    مشکلی داشتی بگو
     
  3. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    قصد توهین نداشتم به IE ولی باید قبول کنیم که FF یک چیزه دیگه ای هست ( خود منم همین طور IE رو خیلی دوست داشتم و دارم ولی خوب FF بهتر به نظر من )
    ممنون از کمک شما .
    با تشکر فراوان
     
  4. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    2 سوال دیگه ! :D
    اول اینکه 2 تا پرچم زبان ایرانی و آمریکایی چرا بگ گروندش تو IE مشکل داره ولی تو FF درست هست ؟
    دوم اینکه DIV یی که فیلد سرچ دامنه توش هست ارتفاعش تو CSS روی Auto ست شده و تو FF درست هست ولی تو IE اتو نیست . باید چه کار کنم ؟ ( کلاسی نیست تا من برم اینارو یاد بگیرم :D )
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    IE SUCKS !!!!
    خوبی IE همین بس که فایل رو بدون اجازه کاربر اجرا می کرد و تا نسخه ۷ اون هیج وقت هیچ گونه patch منتشر نشد !!!!

    :|


    اون عکس هات هم چون png هست IE حالیش نمی شه که چه طور نمایشش بده !
     
  6. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    1.اگه مشکلت همونیه که من داشتم چارت اینه:http://homepage.ntlworld.com/bobosola/pngtest.htm
    2.نفهمیدم چی میگی. یه عکس بذار تا ببینم.....

    پ.ن:کلا این آی ای خیلی خره:lol:
     
  7. خرید بیت کوینآموزش لینک سازی 2018
  8. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    آقا خیلی سطح بالا بود ! :D
    راستش منظورتون رو از IE SUCKS نفهمیدم ...
     
  9. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    دومی چیزه مهمی نیست .
    ولی میخوام ببینم دلیلش چی هست !
    ببینید فیلد سرچ دامنه کجا هست . ( درون یک DIV هست که تو CSS ارتفاعش ( Heigth ) اون Auto ست شده )
    میخوام ببینم چرا تو FF سایزش Auto هست ( یعنی به طور اتوماتیک تنظیم میشه ) ولی تو IE اینجوری نیست !
    با تشکر .
    یا علی
     
  10. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    منتظر دوستان هستم !
     
  11. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    مگه حل نشد؟
     
  12. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    متاسفانه دومی نه هنوز !
     
  13. ODE112

    ODE112 کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    1,279
    محل سکونت:
    aquarium
    فایرفاکس height رو auto نمیگیره!

    خدش auto حساب میکنه اگه بهش مقدار ندی!

    الان این div ی که توی سایتت هست درست کار میکنه که!

    توی ie هم واسه من کوچیک بزرگ میشه مثه فایر...
     
  14. ODE112

    ODE112 کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏24 مارس 2006
    نوشته ها:
    1,380
    تشکر شده:
    1,279
    محل سکونت:
    aquarium
    توی IE بعد از سرچ دامنه یه ذره کادرش کشیده تر میاد!

    اون بخاطر یه <p></p> هست که آخر دیو <div id="divsearch" class="divsearch"> میافته!

    فایرفاکس <p></p> فاصله نمیده اگه تو css واسه p ارتفاع تعیین نکرده باشی!

    تگ p رو بداری درست میشه واسه ie هم....
     
  15. aarash

    aarash فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏9 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    2,335
    تشکر شده:
    106
    محل سکونت:
    شیراز
    آهان
    ممنون از وقتی که گذاشتین
    یا علی
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانیتبلیغات در گوگل