آژانس هواپیمایی

all about ppc camera

شروع موضوع توسط MR.BEAN ‏1 ژوئن 2007 در انجمن Windows Mobile

  1. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    put a pic from your PPC to compare
    software for improve camera
    all about ppc camerA
     
  2. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    please put from a200 camera pic
    please
     
  3. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran
    تایپیک جالبی میشه ولی شما دوست عزیز لطفا به قوانین احترام بزارید و فارسی بنویسید:)

    ممنون:)
     
  4. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    حسین جان شرمنده ، ولی نوشتن به فارسی و انگلیسی مجاز هست ، به فینگلیش مجاز نیست!
    ایشون هم درسته خیلی ساده نوشتن ولی از کلمات انگلیسی استفاده کردن

    من هم فکر می کنم فکر خوبی بشه ، اگر استقبال شد ، یک اسم به درد بخور هم براش پیدا می کنیم.
    منتها به جای یک عکس ، بهتره یک فرمت عکاسی درست کنید ، مثلا یک عکس با فلاش یکی بی فلاش یکی اوتو یکی در شب ...
    حسین با دستگاه های فراوانش می تونه کمک کنه
    :lol:
     
  5. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    فدایی تو بشم ممنون از تذکرت من فکر میگردم تا الان مشگل داره :blush:واقعا ممنون:)

    از دوستمون هم معذرت میخوام:)

    من در خدمتم هر وقت شد من از 6-7 تا پاکت پسی میتونم عگس بزارم:)
     
  6. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    حسين آقا داری يه عکس از a200 هم بزار .
    يه سو ال هم داشتم بعضی از دوربينها auto focus دارن، برای آنها که
    ندارن ميشه فوکس دستی تعريف کرد؟:hmm:
     
  7. خرید بیت کوین3eo
  8. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    من متاسفانه تا بحال با آ200 کار نکردم :blush: فکر کنم با i300 تنها گوشیهایی باشند که تا بحال کار نکردم:(

    ولی آمدم تهران حتما عگس از گوشیهای دیگه میزارم:)
     
  9. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    کسی نمی دونه
     
  10. FrankenStein

    FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2005
    نوشته ها:
    6,209
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    iran-tehran

    نه عزیز نمیشه چون مربوط میشه به لنز دستگاه:( و سنسور داخلی دوربین که اگر وجود نداشته باشه...:(
     
  11. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    يعنی اینها فاصله کانونی ثابت دارن؟یا اصلا فاصله کانونی ربطی به فوکوس داره؟
     
  12. من

    من Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,215
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    Toronto
    بچه ها ppc ای مثل tytn با این که auto focus نداره عکس های خیلی خوبی می گیره.من میگم به auto focus یه چیز زائده ؟ چون دیدم که همین auto focus توی خیلی از عکس ها، عکس رو تار می کنه !
     
  13. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    :rolleyes::rolleyes::blink::wacko::eh:
    برای استفاده از هرچيزی بايد طريقه استفاده از اون رو دونست وگر نه شايد af هم اضافه به نظر برسه:camera:
     
  14. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    O2 Atom

    [​IMG]

    عکس از دکتر دانيل واقاً اونجا مرکز جراحيه :blink:
     
  15. ken

    ken کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    0
    آره ربط داره. تا اونجا که سواد من قد میده خیلی وقته که لنز دوربینهای کوچیک نگاتیو خور و دیجیتال (و حالا مال PDAها) به خاطر بالارفتن حساسیت سنسورها (یا فیلم و سرعت شاتر) و کاهش هزینه کوچیک شده، اونقد که از فاصله حدود نیم متر به اونور میشه بی نهایت و تصویر میفته تو کانون عدسی که معمولاً سنسور رو همونجا میکارن.

    اونایی هم که ماکرو دارن در اصل لنز رو برا فاصله های نزدیکتر از نیم متر جابجا فوکولن!
    اما در مورد af مطمئن نیستم تو PDA سخت افزاری جابجا میشه یا نرم افزار جورشو میکشه. تو دوربینهای الکترونیکی نگاتیو که لنز جابجا میشد.

    به هرحال با این حساب می بینین که معمولاً دستگاههایی که af دارن macro mode ندارن و بر عکس. ولی برای عکس گرفتن تو فاصله خیلی کم یکیش باید باشه وگرنه عکس ناواضح از آب در میاد و عملاً رزولوشن از دست میره.
     
  16. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر


    دمت گرم:thumbsup: حالا این a200 جزو کدمه:confused:
     
  17. ken

    ken کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    0
    من این وسط آماتورم. استادها (فارسی رو بپاسیم) هستن نظر میدن.
     
  18. MR.BEAN

    MR.BEAN Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    224
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    زير خط فقر
    ما ميپاسيم شما هم بپاسي:pد شما استاد مايی :cigar: سرعت شاتر رو ميشه نرم افزری کنترل کرد:thumbsdow
     
  19. ken

    ken کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    0
    مخلصات پتاسیم:cool:
    ولی مگه دوربینهای دیجیتال شاتر دارن؟ فک کنم فقط اسکن می کنن (وفتی از یه چی متحرکی عکس میگیرن اریب میشه عکس)
     
  20. TAEL

    TAEL Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,160
    تشکر شده:
    68
    محل سکونت:
    تهران
    بی صبرانه منتظر چنین تاپیکی بودم.

    دوستان ، بنده با دوربین JASJAR مشکلی دارم. اون هم اینه که اکثر عکس هایی که می گیرم خیلی روشن گرفته میشه بطوری که بیشتر عکس به رنگ سفید می افته . اگر هم نور محیط یه خورده کمتر باشه ، عکس خیلی تاریک میشه و با زمینه ی زرد رنگی گرفته میشه و نقطه های سفید متعددی هم روی عکس دیده میشه .

    مشکل از کجاست ؟
     
  21. ken

    ken کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    0
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی