برگزیده های پرشین تولز

AM 602-ASUSبا سه ماه کارکردفروش مودم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

zoorg2

Registered User
لایک‌ها
4
1-یک مودم am602 با سه ماه کارکرد با قیمت 40 تومن+ضمانت نامه+ ضمانت نصب به فروش می رسد(حدالامکان تهران)

2-فروش امتیاز اینترنت پر سرعت "آسیا تک".
شرکت آسیا تک ارزانترین و کیفی ترین اینترنت "نامحدود" پرسرعت را در ایران ارائه می کند.به دلیل استقبال بیش از حد این شرکت حداقل تا سه ماه آینده اشتراک دیگری قبول نمی کند.بنده می توانم یک اشتراک رو که از شرکت گرفتم و به دلیل خطوط pcm برای خودم قابل استفاده نیست (خط تلفن ما متاسفانه pcm شده) ، به دیگر دوستان انتقال بدم .(به واسطهطلبکار بودن از شرکت).20 تومن با تضمین-جای چانه دارد.

Last edited:

siromid2003

Registered User
لایک‌ها
6
1-یک مودم am602 با سه ماه کارکرد با قیمت 40 تومن+ضمانت نامه+ ضمانت نصب به فروش می رسد(حدالامکان تهران)

2-فروش امتیاز اینترنت پر سرعت "آسیا تک".
شرکت آسیا تک ارزانترین و کیفی ترین اینترنت "نامحدود" پرسرعت را در ایران ارائه می کند.به دلیل استقبال بیش از حد این شرکت حداقل تا سه ماه آینده اشتراک دیگری قبول نمی کند.بنده می توانم یک اشتراک رو که از شرکت گرفتم و به دلیل خطوط pcm برای خودم قابل استفاده نیست (خط تلفن ما متاسفانه pcm شده) ، به دیگر دوستان انتقال بدم .(به واسطهطلبکار بودن از شرکت).20 تومن با تضمین-جای چانه دارد.

سلام
ضمانتنامش مال چه شركتي است

zoorg2

Registered User
لایک‌ها
4
آقا الان اسمش دقیقایادم نیست فردا به فروشنده زنگ میزنم میپرسم برات.ولی تا جایی که یادمه تقریبا تمام مودم با این مارک رو یه شرکت ضمانت می کرد.

شرکت دالای کامپیوتر کارهای ضمانت و تعمیرات رو انجام میده وفکر کنم گارانتي شركت تهران فراژه باشه.

Last edited:

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
من آسیاتک رو میخوام
البته اگر منطقه به منطقه مشکل نداشته باشه.
مرکز تلفن ما شهید زارعی هستش پیش شماره 4411

zoorg2

Registered User
لایک‌ها
4
من آسیاتک رو میخوام
البته اگر منطقه به منطقه مشکل نداشته باشه.
مرکز تلفن ما شهید زارعی هستش پیش شماره 4411

شماره شما در سایت آسیا تک چک شد از لحاظ دسترسی مشکلی نداری.یه سر برو به مرکز مخابرات منطقه خودتون و از لحاظ pcm نبودن خط مطمئن شو.در صورت ok بودن به من پیغام خصوصی بده تا بقیه کارو ردیف کنم.البته باید خیلی بد شانس باشی که خطت pcm باشد.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
از آ«جا که دیال آپم 56 Kb رو کامل جواب مبده تقریبا مطمئن هستم که pcm نیستم .
چون ظاهرا pcm حداکثر 36 رو جواب میده

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
24
مودمش اگه موند من طلبه ام

zoorg2

Registered User
لایک‌ها
4
مودمش اگه موند من طلبه ام

دوست عزیز من 2 روز پیش به یکی از توزیع کنندگان این مودم در پاساژ ایران زنگ زدم و راجع به قیمت پرسیدم که گفت ما از یک ماه پیش تا حالا این رو نیاوردیم و نایاب شده وان موقع نزدیک به شصت فروختیم.لطفا با توجه به این موضوع پیشنهاد قیمت بده. میتونی پیغام خصوصی بدی.در واقع قیمت بالاتر از 40 است .من قیمت شما رو بررسی و بهت اطلاع می دم.

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
مودم را 43 نقداً خريدارم + هزينه پيك با من
اگر مي خواهيد تا ساعت 11 صبح خبر بديد آنلاين هستم: hamidk79 ياهو مسنجر
ببخشيد عجله دارم

Last edited:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز من 2 روز پیش به یکی از توزیع کنندگان این مودم در پاساژ ایران زنگ زدم و راجع به قیمت پرسیدم که گفت ما از یک ماه پیش تا حالا این رو نیاوردیم و نایاب شده وان موقع نزدیک به شصت فروختیم.لطفا با توجه به این موضوع پیشنهاد قیمت بده. میتونی پیغام خصوصی بدی.در واقع قیمت بالاتر از 40 است .من قیمت شما رو بررسی و بهت اطلاع می دم.

سلام
من تا سقف همون 40 تومن بسته به شرایط دستگاه خریدارم
در صورت توافق پی ام بدید

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
من انصراف می دم
یه LEVEL1 خریدم + 5 سال گارانتی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا