• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AMD-INTEL بررسي پردازنده هاي

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين تاپيك وجودش احساس ميشد . جائي كه دوستان در مورد هر دو پردازنده بحث كنند و لينك مقالات جديد رو قرار بدهند . خبرهاي جديد و حضور اين دو قطب در نمايشگاها و تمامي مطالبي كه رابطه به موضوع تاپيك ميشود. از الان خواهش ميكنم. از روي تعصب پست نزنيد . بذاريد اين تاپيك مرجع خوبي براي استفاده همه ما باشه .

alidadash

Registered User
لایک‌ها
0
تاپكهايي با موضوع پردازنده هاي AMD و پردازنده هاي INTEL قبلاً ايجاد شده بود كه متاسفانه با استقبال شما و بقيه بچه ها مواجه نشدن.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
علي جان وقتي خودم تاپيكي ايجاد كردم. يعني دارم استقبال ميكنم.

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام .
حالا نوبت اینتل شده که AMD رو بیشتر از قبل مورد حمله و تهاجم قرار بده بعد از کاهش قیمتی که AMD انجام داد همه متعجب شدن و نگاها کمی باز هم به سمت AMD رفت ولی مشخص بود اینتل بیکار نمیشینه به عمل AMD بدون شک عکس العملی نشون میده .

همونطور که میبینید اینتل قیمت پردازندهای سری Core رو از 40٪ تا حدود 10٪ کاهش داده همچنین کاهش قیمت 38٪ برای پردازنده 4 هسته ای Q6600 داده و قیمت پردازندهای Pentium D رو هم خیلی کم کرده تا بتونن به راحتی با پردازندهای ارزون قیمت Athlon رقابت کنن . پردازندهای Xeon هم قیمتاشون خیلی کم شده .

ولی مهمترین کاهش قیمت مربوط E6600 هست بعد از کاهش قیمت بسیار زیاد AMD X2 6000 جایگاه E6600 که از نظر توان در حد X2 6000 هست به خطر افتاد ولی همونطور که میبینید این پردازنده هم بشدت قیمت کاهش پیدا کرد تا بتونه باز هم به راحتی با X2 6000 رقابت کنه قیمت این پردازنده دقیقا مشابه قیمت قبل E6400 شده .
بیشترین کاهش قیمت مربوط به E6700 هست که 40٪ کاهش پیدا کرده کاهش قیمت پردازنده E4300 هم در رنج حدود 100 هزار تومن میتونه بازار بسیار خوبی برای این پردازنده درست کنه چون تو این رنج تعداد پردازنده ها کمتره و رقبا اکثرا ضعیفتر .

28154021463340b5e91bc.jpg

امیدوارم هرچه زودتر این کاهش قیمتها در بازار ماهم خودشو نشون بده . در ضمن احتمالا اینتل اوایل تابستون هم دوباره یه کاهش قیمتی داره .

این هم لیست کامل قیمت های پردازندهای اینتل .

فایل های ضمیمه

• Apr_22_07_1ku_Price_r3.pdf
    76.7 KB · نمایش ها: 67

agric

Registered User
لایک‌ها
1
این سئوال رو قبلا به نوع دیگه ای تو یکی از تاپیکها پرسیده بودم که جواب قانع کننده ای نگرفتم، امیدوارم اینجا دوستان راهنمایی کاملتری بکنند. با توجه به نوع کار من :

1- کارم بیشتر گرافیک و اینترنت است.
2- معمولا همزمان با هفت هشت برنامه ریز و درشت کار می کنم. مثل : فتوشاپ، FTP، Dreamwaver، فرنت پیج و ...
3- کامپیوترم اکثر ا بیشتر از 24 ساعت مدام روشن است.
4- اهل game نیستم.
5- نمی خوام اورکلاک کنم.

حالا با توجه به موارد بالا و قیمت این سه تا CPU کدوم رو پیشنهاد می دین:

الف) Core 2 Duo E4300 = 135 T
ب) Core 2 Duo E6300 = 185 T
ج) AMD X2 4200+ = 105 T

هر کدوم رو که پیشنهاد دادین، مادربورد مناسبش رو هم لطف کنین ذکر کنین.​

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این سئوال رو قبلا به نوع دیگه ای تو یکی از تاپیکها پرسیده بودم که جواب قانع کننده ای نگرفتم، امیدوارم اینجا دوستان راهنمایی کاملتری بکنند. با توجه به نوع کار من :​

2- معمولا همزمان با هفت هشت برنامه ریز و درشت کار می کنم. مثل : فتوشاپ، FTP، Dreamwaver، فرنت پیج و ...
4- اهل game نیستم.
5- نمی خوام اورکلاک کنم.​

حالا با توجه به موارد بالا و قیمت این سه تا CPU کدوم رو پیشنهاد می دین:​

ج) AMD X2 4200+ = 105 T​

خوب E6300 از همه قویتره این دیگه از قیمتشم فکر کنم مشخص باشه یه CPU هم وقتی قویتر باشه تو همچی قویتره .

فکر می کنین این کاهش قیمتها کی تو بازار ایران خودشو نشون بده؟
چون بازار ما حساب کتاب نداره اصلا مشخص نیست مثلا کاهش قیمت پردازندهای AMD خیلی سریع اتفاق افتاد ولی الان برای اینتل هنوز بجز یه کاهش قیمت جزئی که برای چند وقت پیشه خبری نیست ممکنه هم اصلا تا چند هفته دیگه کم نشه قیمتها .

agric

Registered User
لایک‌ها
1
خوب E6300 از همه قویتره این دیگه از قیمتشم فکر کنم مشخص باشه یه CPU هم وقتی قویتر باشه تو همچی قویتره .

بله دوست عزیز می دونم E6300 از هر دوتاشون قویتره ولی منظورم این بود که:

1- آیا با توجه به نوع کار من (که فکر نمی کنم زیاد cpu رو درگیر بکنه ) آیا منطقیه هشتاد هزار تومان هزینه اضافه بکنم؟؟

2- فرق E4300 با AMD X2 4200 با توجه به شرایط کار من که در بالا گفتم، چقدر محسوسه ؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0

نوع کار من :

2- معمولا همزمان با هفت هشت برنامه ریز و درشت کار می کنم. مثل : فتوشاپ، FTP، Dreamwaver، فرنت پیج 3- کامپیوترم اکثر ا بیشتر از 24 ساعت مدام روشن است.
4- اهل game نیستم.
5- نمی خوام اورکلاک کنم.

حالا با توجه به موارد بالا و قیمت این سه تا CPU کدوم رو پیشنهاد می دین:

ج) AMD X2 4200+ = 105 T

خوب يك جورايي منم همين سوال رو دارم

و اينكه ميدونم E6300‌ از E4300 قويتره ولي با توجه به سوالي كه شد ميخوام بدونم كه آيا با 4300 به مشكلي بر ميخورم يا خير ...

با توجه كارهايي كه قراره از كامپيوتر بكشيم ...
و در مورد مادربورد فكر ميكنم ASUS - P5B با توجه به قيمت مناسبش ( 125)‌ بد نباشه ... البته بازم براي كار ما ...
با يك رم 1 گيگ
و يك كارت گرافيك 256
حالا چه مدلي نميدونم

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
قیمت ها مثل اینکه یکمی ارزون شده E4300 حدود 125 تومن شایدم کمتر شده و E6300 هم حدود 175 تومن شایدم کمتر البته E6320 هم هست که یه 5-6 تومنی گرونتر E6400 هم حدود 200 تومن .

4- اهل game نیستم.
5- نمی خوام اورکلاک کنم.

اینکه چندتا برنامه بخوان با هم کار کنن (MultiTask) دقیقا مربوط به CPU میشه تو کار گرافیکی هم CPU و رم حرف اول رو مزنن . کلا CPU تو همچی تاثیر داره .

Abolfazl-R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب يك جورايي منم همين سوال رو دارم

و اينكه ميدونم E6300‌ از E4300 قويتره ولي با توجه به سوالي كه شد ميخوام بدونم كه آيا با 4300 به مشكلي بر ميخورم يا خير ...

با توجه كارهايي كه قراره از كامپيوتر بكشيم ...
و در مورد مادربورد فكر ميكنم ASUS - P5B با توجه به قيمت مناسبش ( 125)‌ بد نباشه ... البته بازم براي كار ما ...
با يك رم 1 گيگ
و يك كارت گرافيك 256
حالا چه مدلي نميدون

E4300 اگه اور زياد ازش نخواي، نه...
ASUS - P5N-E SLi هم 130 هست جالبتره...

بهرحال من به شما دو تا X2 4200 تا X2 5200 پيشنهاد مي كنم... با يه مادربرد و رم ارزون قيمت...

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مادربرد خيلي مهم هست . چون روي كاركرد اصلي cpu تاثير ميذاره.

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام

یه مسئله ای رو میخواستم با اساتید در میون بگذارم و از همگی میخواستم خواهش کنم نظرشون رو بدند

با توجه به اینکه AMD معمولا زود به زود سوکتش رو تغییر میده و افت قیمت زیادی به نسبت رقیبش داره

و با توجه به اینکه الان تقریبا همگی بر قدرت پردازنده های جدید اینتل اتفاق نظر دارید و اینکه اینتل خیلی کم دست به تغییر سوکت میزنه

الا فکر میکنید اگر بخواهیم آینده نگری کنیم و با دست خالی امروز به جای خرید مثلا AMD x2 بریم سراغ یه مادر برد

با سوکت intel بگیریم وبا سی پی یو pentium D شروع کنیم و بعد با کاهش قیمت ، سوئیچ کنیم رو EXTERME

یا اینکه از اول با AMD شروع کنیم و دلمون به سری FX اونهم تاFX62 خوش باشه

تو رو خدا اونهائی که اطلاعات دارند کمی مسائل رو باز کنند تا همه استفاده کنیم چون آقا امید لطف کردند و این تاپیک رو راه انداختند و قول ساپورت هم دادند

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام

یه مسئله ای رو میخواستم با اساتید در میون بگذارم و از همگی میخواستم خواهش کنم نظرشون رو بدند

با توجه به اینکه AMD معمولا زود به زود سوکتش رو تغییر میده و افت قیمت زیادی به نسبت رقیبش داره

و با توجه به اینکه الان تقریبا همگی بر قدرت پردازنده های جدید اینتل اتفاق نظر دارید و اینکه اینتل خیلی کم دست به تغییر سوکت میزنه

الا فکر میکنید اگر بخواهیم آینده نگری کنیم و با دست خالی امروز به جای خرید مثلا AMD x2 بریم سراغ یه مادر برد

با سوکت intel بگیریم وبا سی پی یو pentium D شروع کنیم و بعد با کاهش قیمت ، سوئیچ کنیم رو EXTERME

یا اینکه از اول با AMD شروع کنیم و دلمون به سری FX اونهم تاFX62 خوش باشه

تو رو خدا اونهائی که اطلاعات دارند کمی مسائل رو باز کنند تا همه استفاده کنیم چون آقا امید لطف کردند و این تاپیک رو راه انداختند و قول ساپورت هم دادند
Pentium D الان دیگه جزو پردازندهای ارزون قیمت اینتل به حساب میاد همشون رفتن زیر 100 دلار بجز 1-2 مدل . FX62 هم دیگه فکر نکنم کسی پیدا بشه براش پول بده کلا پردازنده مرده ایه اینکه چه پردازنده ای با چه قدرتی هم بخری کاملا مربوط مشیه به کارایی و بودجه ای که داری . ولی الان اگر بخوای زیر 100 تومن CPU بخری خوب Athlon تقریبا بهتره و بالای 100 تومن بدون شک اینتل Core 2 بهتره .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم مادربردهای جدید گیابایت بر پایه چیپستهای جدید اینتل Bearlake که تا چند ماه دیگه تو بازاره .
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7099

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
باسلام

ممنونم از اظهار نظرتون نمیدونم چرا این چند روزه هیچ کس اسنجا نمیومد

اما منظورم چیز دیگه ای بود

ببینید الان کلیه سی پی یو ها اینتل با سوکت 775 عرضه میشند
هم pentiumD وهم core exterme

مادربوردهائی هم هستند که هم pentium D & core due & exterme رو ساپورت میکنند

یعنی میشه الان ارزون تر رو بگیری و تا سال دیگه صبر کنی اون وقت با توجه به اینکه ساختار کاری اینتل طوری نیست که زیاد سوکت عوض کنه بیاییم و exterme رو بخریم که احتمالا اون موقع قیمتش نصف شده

اما AMD از همین الان زمزمه تغییر سوکت رو شروع کرده سابقه اش هم کاملا نشون میده که هر سال با کاهش قیمت زیاد و تغییر سوکت اصلا به یوزر اجازه نمیده که بتونه با مادر بورد فعلی اش از سری جدید تر استفاده کنه

البته شما چون نوع کاربری رو هم مطرح کرده بودید میم فرض کنیم خانگی برای بازی و مولتی مدیا

kamellia64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بعد از شكست مقابل Nvidia حالا نوبت اينتله AMD بكلي داره بازي رو به اينتل واگذار ميكنه .

بالاخره بعد از مدت ها AMD يه چيزهايي از برنامه ايندش مشخص كرد پردازنده هاي نسل بعدي Phenom نام گرفتن كه احتمالا در پايان سال 2007 روانه بازار ميشوند اين پردازندها روي مين هاي با سوكت AM2 كار ميكنن و تا رم DD2 1066 ساپورت ميكنن . همچنين قرار اسم Athlon 64 X2 يه Athlon X2 تغيير پيدا كنه چون ديگه 64 معني نداره وقتي همه پردازنده ها 64 بيتي هستند .

اما خبر خيلي بد براي دوست داران AMD اينه كه متاسفانه تا اواخر سال 2008 و اوايل سال 2009 خبري از رم DDRIII نيست اين در حاليه كه اينتل در كمتر از يك ماه ديگه مينبوردهاي با پشتيباني از رم DDR 3 خودش رو وارد بازار ميكنه .

14173530464873b2ec131.jpg

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2987&p=1

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
لزوما داشتن سوكت همسان دليل بر ساپورت نسل بعدي نيست . اكثر مادربردهاي سري 945 نميتونستند از core2 ساپورت كنند يا چيپ 955

kayvan.azarbarz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر می کنین این کاهش قیمتها کی تو بازار ایران خودشو نشون بده؟

کانالهای توزیع سی پی یو تو ایران ادعا دارن که تغییرات قیمت جهانی این قطعات حداکثر ظرف مدت دو هفته تو ایران هم اعمال میشه خب من مصرف کننده میشنم و نگاه می کنم تا ببینم چی میشه ؟؟؟!!! یعنی میتونه بشه
به نظر من بعد این تغییر قیمتها باید منتظر شگرد های جدید این دو تا غول پردازندها باشیم تا ببینیم چطوری سعی میکنن تا همدیگرو از میدان بیرون کنن

بالا