• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

APPLE IPHONE 3GS در حدددددد نووو

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
با ویالن دست ساز تعویض داری اگه نه 290 هستم

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با ویالن دست ساز تعویض داری اگه نه 290 هستم

من خودم تعمییر کارم اگه از باطری نباشه که خودتون بهتر میدونید هست یا این این آقا خیلی خوب میخره چون نمیشه icpower یا تغذیه برد این مدل را عوض کرد بشه هم اصلا نیست

hossein_1368

Registered User
لایک‌ها
2
mersi az nazaret dadash

upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Last edited:

parsa98

Registered User
لایک‌ها
5
با اجازه استارتر دوستان ایراد از برد نیست از ایسی تغذیه هست اگه گیر بیاد که احتمالش کمه با 60-70 درست میشه ولی میگم احتمالش کمه گیر بیاد

من خودم تعمییر کارم اگه از باطری نباشه که خودتون بهتر میدونید هست یا این این آقا خیلی خوب میخره چون نمیشه icpower یا تغذیه برد این مدل را عوض کرد بشه هم اصلا نیست

داداش باهم پست دادیم که:D

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
با اجازه استارتر دوستان ایراد از برد نیست از ایسی تغذیه هست اگه گیر بیاد که احتمالش کمه با 60-70 درست میشه ولی میگم احتمالش کمه گیر بیاد

داداش باهم پست دادیم که:D

عزيز دلم همكار گرامي اي سي تغذيه رو برده ديگه مشكل همينجاست با هر هيتري من روي برد ترجي اس كار كردم يا مشكلاتش بيشتر شده يا بالا ديگه مرده
معلوم نيست برد تري جي و ترجي اس چجوري لايه بندي كرده كه اينقدرحساسه

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

payam_kh

Registered User
لایک‌ها
365
دوست عزیز مشکل از سوکت شارژ هست یا باطری که برق رو نمیرسونه چون آیفون بدون باطری و بصورت برق مستقیم کارمیکنه بدینصورت که نیرو از باطری به سوکت شارژ و از اونجا به برد اصلی منتقل میشه در این صورت یا باطری تعطیل هست یا سوکت برق رو از باطری نمیرسونه و فقط از برق مستقیم

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز با این مشکلات 180 هستم چون میفرمایید مثل لپ تاپ بدون باطری باید به برق باشه همیشه . اومدیمو میخواستیم از خونه یا کنار پریز بریم یکم اونورتر سیمش چند متره؟

tps_star

Registered User
لایک‌ها
53
181 هستم
میخوام به عنوان تلفن رومیزی استفاده کنم

بالا