ASP.NET دو تا سوال ساده در مورد

شروع موضوع توسط m3hrz4d ‏3 مارس 2006 در انجمن asp , ASP.NET

  1. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    بالاخره با دات نت آشتي كردم و پروژم رو دات نتش كردم.
    اين پروژه من كه با VS.NET 2003 ساختمش از يه فايل WebForm1.aspx و يه فايل Webform1.vb استفاده ميكنه حالا من ميخوام اين پروژه رو روي سرور آپلودش كنم طوري كه حداكثر سرعت رو داشته باشم.همه ي فايل هاي پروژه رو بايد آپلود كنم توي دايركتوري؟ يا از توي كنترل پنل(Plesk) بايد كاري بكنم؟ البته ميتونم 2 فايل رو يكي كنم و آپلود كنم كه اينطوري مشكل ندارم اما فكر ميكنم اگه از اون DLL استفاده كنم سرعت بيشتره. نه ؟؟

    سوال بعديم اينه كه توي فايل WebForm1.vb ميتونم يه فايل اي اس پي رو Include كنم؟؟اگه از Response.WriteFile استفاده كنم اون رو اجرا نميكنه و مثل يه فايل معمولي باش رفتار ميكنه.
     
  2. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    خدا رو 100 هزار مرتبه شکر :D
    فقط فایل WebForm1.aspx رو آپلود کن و dll رو توی دایرکتوری bin آپلود کن ، اگه دایرکتری bin نداری توی root یدونه بساز احتمالن مشکلی پیش نمیاد ولی اگه دیدی بازی در میاره به هاستت تلفن کن

    خوب این که خودش جواب بود ؟!؟!:blush:
     
  3. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    سلام! ممنون چه سريع :D
    مشكل اولم حل شد.در در مورد سوال دوم...اگه از Response.WriteFile كنم فايلي رو كه بهش ميدم به عنوان يه فايل اي اس پي نميشناسه يعني كد هاي بين <% و %> رو اجرا نميكنه من ميخوام مثل خود دستور <!--#include file=file.inc--> فايل رو اول اجرا كنه و خروجي رو براي من write كنه.يعني ميخوام توي فايل include شده كد اي اس پي بنويسم.
     
  4. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    پس چي شد اين دات نت با اين همه طرفدارش كسي نيست جواب ما رو بده ؟؟!!
     
  5. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    آخه ! فکرت از ریشه غلطه ، دات نت امکانت بهتری داره مثل placeholder که میتونه قسمتهایی رو که نمیخوای نمایش نده ، ولی include و حتی دستورات asp هنوز کماکان کار میکنه !
    آخه من نمیفهمم چه کاریه میخوای فایل بسازی بعد توی صفحه include اش کنی ؟؟؟
     
  6. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    چرا غلطه آخه؟ چون دات نت نميتونه؟؟
    من ميخوام كد رو توي webform.vb بنويسم توي Form_Load .پس دستور اي اس پي نميتونم وارد كنم!
    قبلا توي اي اس پي وسط كد نويسي ها تگ <% رو ميبستم و inlclude رو مينوشتم :

    کد:
    main :
    <%
    ..
    ..
    if (a==b) {
    Session('URL') = 'persiantools'
    %><!--include file=ShowForm.inc--><%
    } else {
    Response.Write('Please enter url')
    }
    ..
    ..
    %>
    'incude:
    <%
    ..
    ..
    Response.Write(Session('URL'))
    ..
    ..
    %>
    يعني اينكه فايل ي كه ميخوام نوشته بشه به Session بستگي داره
    يه عمل از اين ساده تر كه من يه كد كه توي يه فايل ديگه هست رو اجرا كنم و خروجيش رو چاپ كنم؟؟؟؟؟؟

    ----
    قضيه ي placeholder چيه؟
     
  7. footbal
  8. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    خیلی ساده از یوزر کنترل ها استفاده کن !
     
  9. m3hrz4d

    m3hrz4d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    620
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    اصفهان
    ممنون اما چطوري؟
     
  10. H_R

    H_R مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏30 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,285
    تشکر شده:
    15
    محل سکونت:
    North Pole
    یه سرچ بکنی کلی برات جواب میاد ، مثلا این رو بخون http://www.asp101.com/lessons/usercontrols.asp
     
zarpopخرید بک لینک