Asus 40max من رو .....ده

شروع موضوع توسط mori ‏14 اکتبر 2004 در انجمن بایگانی

  1. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    من یه سی دی رام Asus 40X از همون قدیمی هاش دارم
    یه مشکلی رو از اول باهاش داشتم که دیگه اعصابم رو خورد کرده
    موقع رایت سی دی به سی دی که سرعتش از 16 بالاتر نمیره
    موقع image هم فوقش 22-23
    ultra dma 2 هم هستش
    تازه همچین cpu رو اشغال میکنه که هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد
    رم من 256 sd و سی پی یو 800 FCPGA (پنتیوم 3) هستش
    چی کار کنم؟ :hmm:
     
  2. خرید بک لینکبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    مطمئني كه داخل Windows هم روي Ulltra DMA 2 تنظيم شده ؟
     
  4. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    من زدم رو DMA

    الان که رفتم میبینم خود ویندوز یکی رو DMA و یکی دیگه رو روی PIO گذاشته
    چی کارکنم؟ :(
     
  5. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    اصولا در اين جور مواقع بعيد مي دونم چاره اي جز تعويض Windows داشته باشي :eek:
     
  6. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    یعنی ردیف میشه فکر میکنی؟
    از اول تا حالا همین بوده!
     
  7. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    دوست عزيز من فقط درباره قضيه ultra DMA اش اين رو گفتم . بد نيست شما با نرم افزارهاي Drive Speed سرعتش رو تست بكني و با رايترت مقايسه كني .
    راستي زمان كپي كردنش چطوره ؟ (mp3,vcd) اين زمانها رو بگو ، با هم مقايسه كنيم ، اين طوري هم يك قضاوت نسبي ميشه كرد . ممكنه كلا مشكل داشته باشه . يا يه وقت ديدي بد شانسيت يه پارتي از اينا مشكل داسته كه يكي اش هم به تو رسيده !!؟
     
  8. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    موقع کپی کردن با clone cd سرعت رایت بالای 16 نمیره
    cpu load هم شدیدا بالاست
    من قبلا teac داشتم الان Tdk (رایتر) این دو تا مشکل cpu load و سرعت رو ندارن اما Asus داره
    باز هم ممنون
     
  9. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    jacky جون دمت گرم
    من رفتم Secondry IDE Channel رو از تو Device Manager ریموو کردم و Refresh کردم دوباره شناخت
    الان تا 37X میخونه و کپی CD هم به 37X میرسه
    ایول :) :rolleyes:
     
  10. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    منم یه رایتر ASUS دارم با نرو که میخوام رایت کنم وقتی سی دی رو میذارم توش حداکثر سرعتی که میشه انتخاب کرد 16 است اما وقتی سی دی توش نیست تا 52 میزنه!! مشکل از چیه؟
    اقا اینو ریموو کنیم دوباره میشناستش؟ و در کل برای چی ریموش کردی؟
     
  11. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    فريد جان با چند تا ‍ cd خام اين رو تست كردي ؟ روي همه يك جور بود ؟ در مورد Rewrite چطور ؟
     
  12. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    والا 5-6 تا سی دی البته همه مارکشون مثل هم بود datalife روش هم نوشته بود که تا 52 ساپورت میکنه!
    ری رایت هنوز امتحان نکردم
     
  13. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    برای من مشکل انتخاب سرعت نبود
    تا 40X میشد انتخاب کرد
    اما توی همون Secondry IDE Channel به جای اینکه روی Ultra Dma باشه روی PIO بودش( فکر میکنم PIO تا 24X بیشتر نمیره سرعت)
    ریموو که کردم خود ویندوز درایور رو دوباره نصب کرد و ردیف شد
     
  14. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اتفاقا ماله من هم روی PIO بود الان درستش کردم اما هنوز با 16 رایت میکنه
     
  15. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    عجیبه
    ببین فقط اینکه خودت بذاری رو DMA مهم نیستا
    من خودم رو DMA تنظیم میکردم اما ویندوز PIO میشناخت
    یه نکته مهم تر از همه اینه که باید به CD-ROM/Writer
    کابل ATA 133 وصل کنی وگرنه همه این کارها الکیه!
     
  16. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    داداش اكثر رايتر ها ( يا ميشه گفت اكثر Optical Drive ها ) Ultra DMA 2 هستن و نيازي به زدن كابل دور بالا نيست . مگر اينكه Device تون از اين حد بالاتر باشه . ( من Cd Writer در بازار سراغ ندارم كه بالاتر از اين باشه ، فقط دو يا سه مدل DVD Rom هست كه 66 و 100 هستن )
     
  17. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    از کجا بفهمم که کابلم چیه؟ من از کابل خودش استفاده نکردم از ماله همون هار وصل کردم بهش
    اتفاقا ویندوز اینو میشناسه
     
  18. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    يك سري كابلهاي IDE هستن كه وقتي نگاه مي كني بنظر مي آيد تعداد رشته سيمهايي كه از اون رد شده بيشتر از بقيه است يا فشرده تره . اگه هاردت رو Ultra DMA 5 /6 مي شناسه ، پس كابلت دور بالا ست .
    در ضمن اينكه رايترت بالاتر از 16 رايت نمي كنه طبيعي نيست ، اول با چند مارك مختلف CD خام تست كن ، بعد با نرم افزار هاي مختلف تست كن ، اگه از windwos هم مطمئني ، پس بهتره به فكر گارانتي يا يك رايتر ديگه باشي .
    راستي اين رايترت از اول اينطور بوده ؟ از كي و چطوري به اين روز افتاد ؟
    اگه دقيق تر بگي شايد بشه كار بيشتري كرد .
     
  19. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    رشته سیمهاش نسبت به اون یکی کابلها بیشتره اما هارد رو Ultra DMA4 میشناسه

    اقا خیلی شرمنده انگار مشکل از سی دی بود!! با یه مارک دیگه تست کردم شد 48 ! اخه رفته بودم 100 تا data life خریده بودم سی دی خام دیگه ای نداشتم!! خلاصه شرمنده!
    راستی چرا اینجوریه؟ روی هر دو مارک زده 52X اما چرا یکی رو 16 و اون یکی رو 48 بیشتر راست نمیکنه؟
     
  20. Jacky

    Jacky مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    1,770
    تشکر شده:
    34
    دوست عزيز بنظر من هر CD از Datalife بهتره . پولت رو براي اين Cd هاي آشغال حروم نكن .
    و اين هم كه هاردت رو Ultra DMA 4 مي شناسه ، بخاطر خود هاردت . هاردت قديميه .
     
  21. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,504
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    اره تقریبا 2 سال پیش خریدمش 60 گیگ دور بالا مکستور
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون