• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus 535

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

ببخشيد ASUS 535 تو ايران اومده؟ اگه اومده چنده؟
يكي لطف مي‌كنه مشخصاتش رو بنويسه؟

پاشا

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام!

ببخشيد ASUS 535 تو ايران اومده؟ اگه اومده چنده؟
يكي لطف مي‌كنه مشخصاتش رو بنويسه؟

پاشا
خیر قربان
هنوز وارد ایران نشده،باید منتطر بمانید،من پستهای شما رو چند وقته می خونم و می دونم که تصمیم دارید یه پاکت بخرید،اما اینو بدونید،اگر می خواید پی پی سی بخرید،باید بیشتر روی پی پی سی هایی که وجود دارند حساب کنید،چون اولا" رو زمان ورود به بازار پی پی سی های جدید،نباید زیاد حساب باز کرد،و ثانیا" اگر هم بیاد ممکنه پی پی سی های جدیدتر بیاد که از پی پی سی مورد نطرتون کارائیهای بیشتری داسته باشه و شما رو به شک بندازه،و ثالثا" ممکنه در بدو ورود،قیمت نامعقولی داشته باشه،
اما در مورد این پی 535 ،من به شما پیشنهاد می کنم،اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید،صبر کنید،به نظر من کاملترین پی پی سی از همه لحاظ هست،اتم اگزک تنها یه جی پی اس کم داره،ولی الان تو بازار موجوده،شاید اواسط مرداد ماه که من خریدم،بهترین زمان بود،چون با کیف و کیبورد و مینی اس دی 2 گیگ برام 790 تموم شد،
اما اینم مشخصات ایسوس پی 535 و همچنین مقایسه با اتم اگزک،
به نظر من مهمترین مشخصه یه پی پی سی،سرعت سی پی یو هست،من که اصلا" به زبر 520 مگاهرتز فکر نمی کنم،به خصوص وقتی دوستانم رو که سی پی یو های اومپ دارن،می بینم که چقدر مسکلات دارن،
اگر یه مقدار تو فروم دنبال مطالب بگردی،اساتید بنده زحمت کشیدن . مطالب زیادی در مورد خرید پی پی سی ارائه کردن که برای من هم خیلی مفید بوده،
موفق باشی،

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
p535 هنوز هیچ جا نیومده که بخواد تو ایران هم اومده باشه ! فکر کنم تازه حدود یک هفته پیش معرفی شد!

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جواب.
واقعاً موندم سر n راهي! نمي‌دونم صبر كنم يا نه! از يه طرف GPS دوست دارم خيلي زياد (مي‌دونم احمقم ولي دوست دارم ديگه! ) از يه طرف GPS دارِ خوبي پيدا نمي‌كنم. اين HP ها (9500) بده مگه كه هيشكي تو اينجا چيزي ازش نمي‌گه؟

يه سوال راستي: مي‌شه به PPC هايي مثل Atom Exec قابليت GPS رو اضافه كرد؟

بالا