• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Asus K43BY یا Acer 4750

Amir.Mansoury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

برای خرید دو لپ تاپ دیدم که توی انتخاب بینشون موندم. لپ تاپ را برای خواهرم میخوارم که دانشجوی مهندسی منابع است و نرم افزار های GIS دارند. همچنین میخواد باهاش کارهای روزانه از قبیل فیلم و بازی و موزیکو اینترنت و ... انجام بده.

Asus K43BY

مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: AMD E450 Dual Core 1.65 GHz - Cache 1 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 6470M DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS

قیمت : یک میلیون و هفتاد و پنج هزار تومن با گارانتی الماس (نمیدونم همون ویستا میشه یا نه)

========================

Acer 4750

پردازنده: Intel Corei5-2450 2.66 GHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB
کارت گرافیک: Geforce 520M 1G Up to 3G
صفحه نمایش: 14.1 اينچ LED
امکانات: DVD-RW - Webcam +HDMI+ Bluetooth + Wifi

======================================

قیمت : یک میلیون و پنجاه هزار تومن با گارانتی مادیران

======================================

از طرفی ایسوس زیباتر و کیفیت ساخت بالاتری داره به قول معروف ایسوس است :) ولی مشخصات ایسر بالاتر است و گارانتی مادیران است. واقعا موندم کدام را بگیرم.راهنمایی کنید ممنون میشم.

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
به نظر من، Asus بجز تو لپ تاپ های گرون قیمتش که بالای 1.5 میلیونن، تو بقیه لپ تاپ ها از نظر کیفیت ساخت خیلی کم گذاشته و به اون شدتی که شما میگید Asus نیست. در عوض، Acer مارکیه که همیشه ضعیف تر بوده و من یه زمانی شخصاً از اینکه مارک لپ تاپم Acer باشه، خوشم نمیومد. ولی با این حال، در عرض 3 سال، 2 تا لپ تاپ ایسر، یک سونی وایو، یک ایسوس و یک لپ تاپ دل گرفتم. رتبه اول مال سونی وایو بود که حرف نداشت. ولی رتبه دوم رو من به ایسر میدم و بعد دل و بعد ایسوس. جدیداً لپ تاپ هایی از ایسر تو بازار دیدم که از نظر طراحی هم قشنگن.

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
من نظرم اسوس هست
ولي ايسر هم از لحاظ زيبايي و رقابت شايد رقيب نداشته باشه ولي به قول معروف يكي دو سال اول زود خسته ميشه، مخصوصا باطري
ولي توجه كنيد اگه براي جا به جايي در دانشگاه ميخوان استفاده كنن قطعا وزن 3 كيلويي=2.4 دستگاه +0.6 متعلقاتش ديگه كتب دانشگاهي و ... نبرن براي يك خانم خيلي سنگين هست
لپ تاپ مناسب براي خانم ها نهايتا با متعلقات اضافي نبايد بالاي 2 كيلو باشه.
خيلي از افرادي كه ميشناسم ( خانم ) بعد از خريد يا كلا از جابه جايي لپ تاپ منصرف شدن يا با ميني عوض كردن.

"Mohammad"

Registered User
لایک‌ها
116
ایسر رو پیشنهاد میکنم
ایسوز فقط سری G ـش خوبه که قیمتش بالاست ، ولی در کل ایسوزم برند بدی نیست

mrmazmamfi

Registered User
لایک‌ها
15
سلام

اصلا مدل ایسوس رو پیشنهاد نمیدم ، چون CPU ش در حد مینی لپ تاپ هاس و برای یه لپ تاپ واقعا ضعیفه .

من موندم چرا این مدل رو ایسوس زده ، اصلا کانفیگش با هم همخونی نداره .

پیشنهاد من X44 HY از ایسوس هست ( چون تمایل بیشتری به ایسوس داری ، باز ایسوس پیشنهاد دادم ) که با کانفیگ core i3 و گرافیک اینتل میتونی خریداری کنید .

و اگر نخواستی الان مدل 4750 واقعا خوش قیمته ، ولی ظاهرش بعید میدونم دختر پسند باشه !!!

موفق باشید.

Amir.Mansoury

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
k43sj به قیمت 1330 تهیه شده. تشکر از همه

بالا