سایت ساز وبزیخرید بک لینک

Asus P525,P535 Club

شروع موضوع توسط sunnyboy ‏27 مارس 2007 در انجمن بررسی تخصصی دستگاه ها Windows Phone

  1. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    با سلام و عرض معذرت من این تردو زدم تا ادامه بحث اینجا دنبال بشه و با مشاوره برای خرید قاطی نشه ..

    فرهاد جان مرسی از توضیحاتت . خوب الان خیالم یه مقدار راحت شد که میشه ROM رو به انگلیسی تبدیل کنم .
    من پست اول و دوم اون ترد رو خوندم ... در پست دوم اون 4 تا بیلدی که معرفی کرده نگفته چه زبانی هستند ولی در آخر پست 2 یه official english ROM v3.20 گذاشته که فکر کنم خودشه . خواستم ادامه تردو بخونم که توی مراحل آپدیت نوشته اول ROM رو روی MiniSD بریزم .. خواستم اول از همه بگم فعلا براش MiniSD نگرفتم . آیا بدون اون نمیشه ؟ باید برم MiniSD هم بگیرم ؟

    من ادامه ترد رو میخونم ببینم به کجا میرسم ..
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
  3. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    من گیج شدم ! یه چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید :

    1 - آیا Firmware که تو سایت خود Asus هستش منظور همون رامه ؟ ( در این لینک سه قسمت داره firmware,Utilitie,Manual که منظورم همون Firmware اولی هستش)

    2 - آیا با تغییر Firmware که بالا گفتم سیستم عامل گوشی هم نو میشه یا فقط تغییرات جدیدی اعمال میکنه ؟

    3 - درآخر هم فرهاد جان من چون مبتدی هستم منظورتو از cid unlock نفهمیدم و نمیدونم با تغییر همون firmware که بالا گفتم زبان گوشی به انگلیسی تبدیل میشه ؟

    توضیح درباره این Firmware :
    اینم اخطارهایی که داده :
    منظور دقیقش از مورد اول نفهمیدم چی بود !

    اینم مراحل آپدیت:
    من اینارو برای این اینجا گذاشتم چون بعضی وقتها سایت Asus نمیاد بالا ..
    خلاصه خیلی ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .
     
  4. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    خوب. مرسی ازینکه خودتون این اطلاعات رو خوندید و اینجا نقل کردید [​IMG]

    اول از همه اینکه با توجه به توضیحات خود سایت asus ، شما حتماً باید یه مموری minisd تهیه کنید اول.
    توجه داشته باشید که نصب آپگرید به صورت مستقیم از روی مموری کارت یه مزیت بزرگه، و از ریسک کار یک عالمه کم می کنه. asus از معدود برند هاییه که رام آپدیت هاش به این شکل نصب می شن

    firmware همون رامه. وقتی رام رو آپدیت می کنید تمام اطالاعات قبلی روی گوشی پاک می شه.
    یک رام، مشخصه های متعددی داره: Operator,Language,CID (Country ID Lock),ROM,ExtROM,Radio,OS Build,AKU . به عنوان نمونه، رام های مختلف hermes رو با ذکر دقیق این مشخصه هاشون ایـــنجا ببینید.

    CID Unlock کردن مواقعی که بخواید تغییرات پدر مادر دار روی ppc تون اعمال کنید لازم می شه!! مثلاً بخواید یک رام i-mate بریزید روی یه دستگاه از برند dopod . هر بار که رام رو می خواید آپدیت کنید، اولین چیزی که ppc تون چک می کنه مطالبقت داشته باشه همین CID ــه. توضیحات کامل در مورد CID .
    حالا ببینید asus گفته که:
    برای از کار انداختن این cid/language check ، اینطور که توی ترد p525 توی xda-dev نوشتن، باید language unlock utility مخصوص p525 رو اجرا کنید. ظاهراً همراه رام customized شده آپلود شده، توی همون پست دوم.

    حالا من بازم محض احتیاط یه پست توی اون ترد دادم، صبر کن ببینیم چی جواب می دن اساتید[​IMG]


    درضمن ؛ دلیل اینکه من اینجور مطالب رو تاحالا اینجا ننوشته بودم، فقط و فقط این بود که فروشنده هایی مثل رمضانی، از این اطلاعات سوء استفاده نکنن. همین p525 ی که شما به خاطر چینی بودن 650 خریدید، اگه رام انگلیسی داشته باشه با کلی منت گذاشتن سر ملت می دن 750. [​IMG]
     
  5. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    wow.
    فرهاد جان من الان پستتو توی xda دیدم . واقعا وقتی پیگیری شمارو اینجوری میبینم شرمنده میشم . بله خود رمضانی به من گفت اگه چینی نبود این قیمت بهم نمیداد !

    من توی همون ترد 2 تا پست قبل شما برای کاربر sorg نوشتم داستانو . فعلا جوابی ازش نگرفتم ...
    فکر کنم منظور شما هم همین لینک here is official english ROM v3.20: بود که پاک شده ...

    در مورد توضیحات شما در مورد مشخصات رام و CID Unlock هم خیلی خوب بود و استفاده کردم .. بله دقیقا همین نکته ای که شما گفتید در مورد unlock کردن خود Asus توی نکاتش مورد اول مطرح کرده ... پس با این حساب توی همون فایل که پاک شده باید باشه .. حالا ببینیم چی میگه ...

    خوب پس یه miniSD هم افتادیم.

    1 سوال دیگه : آیا با hard reset کردن گوشی دوباره به همون حالت اول ( چینی ) درمیاد؟ ( اینو محض اطلاع پرسیدم شاید هیچ وقت لازم نشه چنین کاری بکنم )
     
  6. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    دشمنتون شرمنده باشه [​IMG]

    نه من منظورم این پست بود که توش language unlock utility رو به صورت جداگانه آپ کرده بود.
    الان این رو خواستم آپ کنه تا بتونید جدیدترین رام آفیشال asus رو نصب کنید
    وگرنه توی پست دوم، لینکی که گذاشته سالمه، رام customize شده ی خود sorg هستش همراه unlock utility
    این customize شده هه هم رام خوبیه، برنامه ها و یوتویلیتی های خیلی خوبی رو امبد کرده

    وقتی که رام جدید رو نصب کنید، دیگه نه.
    یعنی فرض کنید همین الان رام دستگاه رو آپدیت کردید، دقیقاً همین محیط و برنامه هایی که الان می بینید،
    اگه یه وقت لازم شد هارد ریست کنید، اون موقع بعد عمل (!) دوباره دقیقاً همینارو می بینید
     
  7. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    ok گرفتم چی شد ...
    البته من رام آفیشال ورژن 3.43 WWE از خود سایت asus گرفتم که حدود 35 مگ بود. نمیدونم حالا میتونم با unlock utility همون customize شده که موجوده ، رام اصلیو نصب کنم ؟!

    یه نکته دیگه اینکه تو اون 4 تا بیلدی که خودش customize کرده چیزی از زبانش نگفته . خودشم نوشته که یه رام روسیو برداشته و فقط voice commander و Business rec رو انگلیسیشو گذاشته . برای همین شک کردم :
    .. آخر پست 2 یه آفیشیال هم گذاشته ( ورژن قدیمی تر ) که منظورم اون بود که خرابه ...

    با تشکر . حالا فعلا فردا باید برم دنبال miniSD !
     
  8. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    خوب مثل اینکه به جای خوبی رسیدیم .. الان تو xda یه پست در جواب به من و شما زده شد...
    - پس unlock utility فرقی نداره و از بقیه لینک ها که سالمند میشه تهیه کرد.
    - رام هم فکر کنم بهتر باشه همون اصلیه و آخرین ورژنشو استفاده کنم چون گفته که با این unlock utility جواب میده .
     
  9. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,028
    تشکر شده:
    3
    1-آره
    2-آره
    3-بزن قدش[​IMG]
     
  10. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    حالا که یه ترد واسه P525 زده شده جاداره اینجا نحوه هاردرست این P525 رو که به سختی پیداکرم:happy: بگم:
    با استفاده از directional pad:
    UP+reset

    برخلاف اکثر ppc ها اصلا به کلید Power کاری نداره!
     
  11. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    ای بابا. ظهر رفتم miniSD بگیرم الان اومدم . کل تهرانو گشتم پیدا نکردم ... اول رفتم بازار رضا نمایندگی ترنسند بسته بود جاهای دیگه هم مثل جمهوری از این ریمارکها داشتند ... حالا فردا ببینم باز میکنه یا نه ... دیگه شبیه چینیا شدم !

    مرسی عزیز . خوبه اگه اطلاعات دیگه ای یا نکته خاصی درباره p525 دارید به اشتراک بزاریم... راستی تاپیک خاصی برای asus هست ؟ یا همین خوبه ؟

    [​IMG]
     
  12. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    شما مشکل باطری نداریدبا P525?! یه کم زود به زود تموم نمی شه؟!
     
  13. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    آخر موفق شدددددددددم . کامل انگلیسی شد...
    امروز رفتم به مموری 2 گیگ سرعت بالا از نمایندگی ترنسند تو بازار رضا گرفتم ... رام جدید با unlock utility و autorun.exe موجودو بدون دردسر رو miniSD ریختمو اپدیت شد....

    مواقعا من اینو از فرهاد دارم ... بدون اطلاعاتی که در اختیارم گذاشت برای من این نشدنی بود . به قول معروف استارتشو فرهاد زد و تا آخرش پیگیری کرد . مرسییییییی . ایشالا بتونیم جبران کنیم .

    در مورد باطری اتفاقا میخواستم بگم باطریش خوب عمل کرده .. من تا حالا PDA کار نکرده بودم همیشه فکر میکردم به خاطر صفحه و کارایی هایی که داره باید زودتر باطریش تموم بشه . ولی من دیروز نه پریروز گذاشتم کامل شارژ شد الان 40% مونده .. البته تو این مدت چون زبونش چینی بود زیاد از بلوتوث و .. استفاده نکردم ولی زیاد باهاش ور رفتم ... حالا بازم باهاش کار میکنم ببینم چجوریه .. یه باطری 1300 دیگه هم تو جعبه داره . اونو چی امتحان کردی ؟
     
  14. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4

    واسه من یه دونه بیشتر نداشت!:(
     
  15. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    یه مشکل کوچیک داشتم :
    بلوتوث روشنه ، وقتی سیستم خاموش یا stand by میشه ( وقتی صفحه اسکرین کامل خاموشه) با یک دیوایس دیگه وقتی سرچ بلوتوث میکنم هیچی پیدا نمیکنه ولی وقتی دکمه power رو میزنم و صفحه روشن میشه اونوقت وقتی سرچ میکنم P525 رو پیدا میکنه ...

    توی تنظیمات ارتباطی ، قسمت Beam هم فعاله . نمیدونم شاید طبیعی باشه ..

    در مورد USB هم مشکل دارم .. من تنطیمات USB رو تنظیم کردم که بصورت Ram reader باشه و دیگه Sync نکنه .. حالا وقتی گوشیو به USB میزنم مموریو میشناسه و مشکلی ندارم ولی به محض اینکه گوشی stand by میشه ارتباط با مموری هم قط میشه و دیگه نمیتونم بهش دسترسی داشته باشم .. ( البته میتونم توی تنظیمات power بگم که برای external power هیچ وقت stand by نشه ولی میخوام بدونم این امر طبیعیه و آیا تنطیمات دیگه ای داره که هم اسکرین خاموش باشه و هم USB متصل )

    میدونم سرتونو درد آوردم !.

    مرسی .
     
  16. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4

    در کل این حالت stand by در ppc ها تمام connection هاتون رو هم رو stand by می زاره شما اگه با WiFi هم امتحان کنید وقتی رو stand by می زارید WiFi به نوعی خاموش می شه و نمیتونین ازش استفاده کنید( اگر هم به شبکه ای وصل باشین قبلش, وقتی گوشی رو روشن می کنین دیگه بهش وصل نیستین)
    شما اگر می خواهید در مورد باطری صرفه جویی شه از اون کلید Hold کنار گوشی استفاده کنین که صفحه رو خاموش می کنه
     
  17. sunnyboy

    sunnyboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,041
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    IR,Tehran
    درسته . ولی اینجوری که بعضی مواقع مشکل سازه. فرض کن داری یه فایل نسبتا حجیم با بلوتوث میفرستی که حدود 3 یا 4 دقیقه طول میکشه .. در حال انتقال وقتی با گوشی کار نکنی و به stand by بره کانکشن هم قطع میشه! ( البته امتحان نکردم شاید تشخیص بده در حال دریافت و ارسال بلوتوثه به stand by نره .. شما امتحان نکردی ؟ )


    پس با این حساب در مورد USB هم توی تنظیماتش ست کردم که برای external power به stand by نره ...


    پ ن : یه درخواست از مدیران محترم این قسمت داشتم . چون مسائل مربوط به P525 اینجا مطرح شده و تاپیک دیگه ای در این مورد نیست، اسم این تاپیک رو از Asus P525 ROM Update به یه اسم کلی تر دیگه مثلا Asus P525 Club یا هر اسم دیگه ای که صلاح میدونید تغییر بدید . با تشکر
     
  18. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    بروی چشم انجام می شه
     
  19. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    شرمنده من بلوتوث رو امتحان نکردم اما وقتی WiFiروشن باشه و شما کار نکنی میره رو stand by. (حالا شما موقع فایل گرفتن 2 بار tap کن رو صفحه که گوشی نره رو stand by:lol: )
     
  20. alireza_simkesh

    alireza_simkesh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,696
    تشکر شده:
    4
    بخش تایوانی سایت Asus هم که حک شده گویا!:( :blink:
     
  21. king_dani

    king_dani مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏26 می 2005
    نوشته ها:
    4,971
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    London UK
    اگر از رسکو برای فرستادن فایل استفاده کنی ، خودش باز نگه می داره دستگاه رو
    حک؟؟؟؟؟ یا هک؟
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخرید و فروش اتوماتیک ارزهای الکترونیکی