• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

atom life

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
گوشي در حد آك مي باشد تنها 2هفته مفيد شايد كاركرده باشه بدون هيچ خط وخشي با گوشي هاي ديگر نيز تعويض مي كنم قيمت هم برا فروش الان آكش را مغازه رمضاني گزاشته 820 اين گوشي هم مسل آك مي باشد پس لزومي هم نداره كه ازش عكس بزارم قيمت پيشنهاديتون را بگين به بالاترين پيشنهاد ميدم يا با گوشيهاي هم رده تعويض مي كنم

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مغازه رمضانی کیه؟

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1

reza_parsa1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسختون ممنون و متشکر

جقدر مد نظرتون هست ؟

حقیقتش اتم لایف دیکه ازش قطع امید شده که بشه با کد091 انتن بده

درسته که فلم هم همین مشکل انتن دهی با اپراتور اول رو داره ولی هنوز جای امید براش هست چون اینطور که مشخصه قار هست براش ویندوز موبایل 6 بیاد

به هر حال از این صحبتها گذشته نظرتون رو چقدر سر دادن هست و اگر امکان داره چند تا عکس مثل همونی که من تو تاپیکم قرار دادم رو تهیه کنید

منتظر نظرتون هستم

لازم به ذکر هست که دیروز رفتم رمضانی فلم اکبند رو 1 میلیون میگفتن

mohsen_h

Registered User
لایک‌ها
1
از پاسختون ممنون و متشکر

جقدر مد نظرتون هست ؟

حقیقتش اتم لایف دیکه ازش قطع امید شده که بشه با کد091 انتن بده

درسته که فلم هم همین مشکل انتن دهی با اپراتور اول رو داره ولی هنوز جای امید براش هست چون اینطور که مشخصه قار هست براش ویندوز موبایل 6 بیاد

به هر حال از این صحبتها گذشته نظرتون رو چقدر سر دادن هست و اگر امکان داره چند تا عکس مثل همونی که من تو تاپیکم قرار دادم رو تهیه کنید

منتظر نظرتون هستم

لازم به ذکر هست که دیروز رفتم رمضانی فلم اکبند رو 1 میلیون میگفتن

کی گفتن با 0912 آنتن نمیده من رامی که روش نصب کردم الان راحت داره آنتن میده به شرط آنتن دادن میدم بهتری با تل صحبت کنیم خواستین تماس بگیرید
09353643818

بالا