auto submit چطورياست؟

شروع موضوع توسط first saeed ‏27 فوریه 2006 در انجمن PHP

  1. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    سلام

    توي بعضي از برنامه ها يا سايت ها وقتي يک option رو از داخل کامبوبکس انتخاب مي کنيد بدون اينکه کليد submit داشته باشه بعد از انتخاب خودش خودکار submit ميشه :blink:

    اينو چطوري بايد تعريف کنيم تو برنامه؟
     
  2. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    کد:
    <input onclick="window.document.form1.submit()">
    به جای form1 هم اسم فرم خودتو بزار
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    البته:
    HTML:
    <select onchange="window.document.form1.submit()">
    <option></option>
    
     
  4. shankimout

    shankimout Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2004
    نوشته ها:
    1,491
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
    بله . من به شکل کلی گفتم که اقا سالار کاملش کرد . ;)
     
zarpopخرید بک لینک