• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

AutoSurf عالي با 5.25 دلار جايزه ثبت نام و روزي 5% سود!

tomrom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الن سايت شبيه 4Daily كار ميكنه با اين تفاوت كه 5.25 دلار هنگام ثبت نام به شما ميده و سودش هم روزي 5% هستش! يعني راحت و بدون سرمايه گذاري فقط با Autosurf ميتونيد درآمد كسب كنيد. اينم لينك:

http://5daily.com/?ref=3515

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از tomrom :
الن سايت شبيه 4Daily كار ميكنه با اين تفاوت كه 5.25 دلار هنگام ثبت نام به شما ميده و سودش هم روزي 5% هستش! يعني راحت و بدون سرمايه گذاري فقط با Autosurf ميتونيد درآمد كسب كنيد. اينم لينك:

http://5daily.com/?ref=3515
در هنگام عضويت ارور ميده واسه من!

Your Ip is assigned to another account !!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
اتفاقا منم این سایتو قبلا دیده بودم . ولی من عادت دارم وقتی میخوام تو یه سایت ثبت نام کنم اول FAQ و Terms and agreements های اون سایتو میخونم ... ولی این سایت نه FAQ درست و حسابی داشت نه Terms .. واسه همین ثبت نام نکردم ...
منتظرم ببینم میزاره یا نه .. فکر کنم چون چیزی از فعالیتش نمیگذره اینجوریه ..

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
يه چيز جالب از اين سايت (كه صد در صد كلاهبرداره) اينه كه حتي ايميل اختصاصي نداره و ميل هاشو از يه ميل سرور رايگان ميفرسته.

reza1350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از davidmors :
يه چيز جالب از اين سايت (كه صد در صد كلاهبرداره) اينه كه حتي ايميل اختصاصي نداره و ميل هاشو از يه ميل سرور رايگان ميفرسته.
من تو اين سايت عضو بودم با 8 تا زير مجموعه كه 3 تا از ايران و 5 تااز بقيه كشورها در ضمن يكياز زير مجموعه هاي خارجي من 200واحد خريداري كرده بود كه 50دلار به من مي رسيد اما در اخر ماه سايت يك قران هم به من نداد كلاهبردار 100درصد خود دانيد

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
منم 5$ ريختم کشيد بالا به رو خودشم نياورد :D
ليست کلاهبردار ها رو از کجا مي شه گير آورد؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به حرف من رسيديد؟:lol:

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
egold-iran.com کارمزدتون فوق الاده بالاست اگه برای 30$ حساب کنید با کار مزد می شه هر$ 970!! چه کارررررررریه
چند تا انجمن دیگم مونده که اونجا SPAM نزدین ! ;)

بالا