با عرض سلام خدمت بچه های گل فروم
فعالیت من در بازار تهران در زمینه عطر و ادکلن میباشد و اجناسم رو به صورت مستقیم از دبی وارد میکنم به همین علت قیمت ادکلن ها به صورت بسیار ملموسی ارزان تر از مغازه ها میباشد
قیمت ادکلن ها در سایت درج شده اما خوب متاسفانه به دلیل نوسانات ارز زیاد معتبر نیستن اما خوب حدود قیمت رو به شما میرسونه
دوستانی هم که تمایل دارن به ضورت دقیق قیمت ها رو استعلام بگیرن میتونند تماس بگیرن
دوستان تهرانی میتونند حضوری تشریف بیارن و سفارش خودشون رو تحویل بگیرن و دوستانی که در شهر های دیگر هستن سفارششون با تیپاکس ارسال خواهد شد
از سایت ما دیدن فرمایید
به عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی خوش آمديد! - عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی
با احترام

سایت هنوز به صورت کامل تکمیل نشده و خیلی از ادکلن ها در سایت قرار نگرفته است
اگر ادکلنی را مدنظر دارید میتوانید از همینجا درخواست کنید
فعالیت من در بازار تهران در زمینه عطر و ادکلن میباشد و اجناسم رو به صورت مستقیم از دبی وارد میکنم به همین علت قیمت ادکلن ها به صورت بسیار ملموسی ارزان تر از مغازه ها میباشد
قیمت ادکلن ها در سایت درج شده اما خوب متاسفانه به دلیل نوسانات ارز زیاد معتبر نیستن اما خوب حدود قیمت رو به شما میرسونه
دوستانی هم که تمایل دارن به ضورت دقیق قیمت ها رو استعلام بگیرن میتونند تماس بگیرن
دوستان تهرانی میتونند حضوری تشریف بیارن و سفارش خودشون رو تحویل بگیرن و دوستانی که در شهر های دیگر هستن سفارششون با تیپاکس ارسال خواهد شد
از سایت ما دیدن فرمایید
به عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی خوش آمديد! - عطر و ادکلن - فروشگاه اینترنتی
با احترام

سایت هنوز به صورت کامل تکمیل نشده و خیلی از ادکلن ها در سایت قرار نگرفته است
اگر ادکلنی را مدنظر دارید میتوانید از همینجا درخواست کنید
Last edited: