• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<< Back Order >>

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
...

۱- شما اين کارو انجام مي‌ديد؟

۲- با چه هزينه‌اي؟

۳- چند درصد احتمال موفقيت داره؟ منظورم اينه اگه خود registrant ، دامين رو تمديد نکنه چه چيز ديگه‌اي ممکنه باعث عدم موفقيت اين کار بشه؟

۴- فقط يه نفر ميتونه بک اوردر بده؟ اگه آره چه جوري ميشه فهميد که اولين نفريم يا نه؟

داميني که ميگم، رجيسترارش tucowsه (OpenSRS)
الان در حالت redemptionperiod هست

تنکس اين ادونس

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
Back Order را شركتهاي خاصي انجام مي دهند.
البته ما اين سرويس رو ارائه نمي ديم. اگه خيلي ضروريه بايد صبر كني من تحقيق كنم ببينم از طريق كجا مي تونم برات Back Order بگيرم.
ضمنا اينجوري كه من مي دونم درصد موفقيت شما خيلي كم و در حد صفر است. مگر اينكه واقعا اين دامين ديگه خواهاني نداشته باشه. همانطور كه مي دونيد وقتي داميني ويزيتور داره هر چند محدود خود شركت ثبت کننده اش بعد از expire شدن معمولا اون رو یک سال دیگه رجیستر می کنه و بر روش تبلیغ خودش رو می گذاره و دامین رو برای فروش به قیمت بالاتری ارائه می کنه !
ولی به هر حال اگه خیلی واجب است خبر بده تا تحقیقات کنم برات ;)

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از knowhow :
همانطور كه مي دونيد وقتي داميني ويزيتور داره هر چند محدود خود شركت ثبت کننده اش بعد از expire شدن معمولا اون رو یک سال دیگه رجیستر می کنه و بر روش تبلیغ خودش رو می گذاره و دامین رو برای فروش به قیمت بالاتری ارائه می کنه !

منظور شما از "شركت ثبت كننده" شركت ايرانيه يا خود رجيسترار اصلي؟
اگه شركت ايرانيه، خوب اين چه جوري ميخواد ثبت بده؟ اين هم بايد مثل ما وايسته تا دامين available بشه بعد ثبت بده.
البته رو اين دامين سايتي نبوده تا حالا و ويزيتوري نداشته. شركت خارجيه هم كه به اين راحتي نميتونه بفهمه دامين چقد ارزش داره كه بخواد دوباره ثبتش بده. درسته يا نه؟

شما اگه با godaddy کار مي‌کنيد، تو سايتش گفته که اين کارو مي‌کنه.
(البته الان تو يه تاپيك ديگه خوندم كه گفتيد با آن لاين نيك كار مي كنيد در هر حال...)

دامين برام خيلي ارزش داره. در حقيقت اسميه كه به چند حالت مختلف spell ميشه. دو spellش دسته منه. تا ۹۰-۱۰۰ تومن هم ميتونم بدم. بچه مايه دار هم نيستم متاسفانه ... اگه اين كارو بتوني بكني علاوه بر نقد جور ديگه اي هم خواستي و تونستم شديدا" جبران ميكنم طراحي سايت و اين جور چيزا منظورمه (با گرافيك فوق العاده توپ!)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
خود رجيسترار اصلي منظورم بود.
ما با godaddy هم کار می کنیم.
خوب هزینه backorder می شه 20.000 تومان البته این رو هم بگم که این پول رو باید اول بپردازین. باز هم بگم که تضمین 100% وجود نداره ولی به محض اینکه دامین آزاد شد ، خود godaddy به صورت اتوماتیک دامین رو میگیره و چون هزینه ثبت دامین هم توی این مبلغ هست بنابراین همون موقع دامین مال شما می شه.
البته در نظر داشته باشین که godaddy پول رو پس نمی ده اینجوری که توی تعهد نامه اش نوشته و گفته پول نزد godaddy می مونه تا شما یه دامین دیگه بگیرین.
اگه خواستید اسم دامین رو ایمیل کنید تا من order بدم.

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون. از شرايطش خبر دارم تا حدودي. فقط يه چيز مطمئن نيستم اينه كه ظاهرا" فقط يه نفر ميتونه Back Order بده. حالا از كجا معلوم كس ديگه اي تا حالا اين كارو نكرده باشه. شما ميتونيد بپرسيد يا خودم ايميل بزنم به godaddy يا كس ديگه؟

بعد يه چيز ديگه اينكه Back Order كه داديد چي بهم ميديد؟ كه بفهمم اين كار اتفاق افتاده (جسارتا")

تشكر

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيز ديگه اين كه دامينهاي godaddy با يوزر و پسه؟
چون تو سايتش قيمتها رو ارزون گفته به شك افتادم

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب جواب اين سوال آخري رو گرفتم. تو سايتش گفته كنترل پانل دامين رو ميده.

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
بله کنترل پنل می ده ولی ما چون با یک اکانت همه دامین ها رو می گیریم (به دلیل اینکه godaddy سیستم resellerیش خیلی گرون است) ، نمی تونیم بهتون کنترل پنل بدیم. چون همه دامین ها در یک account هستند.
البته هر تغییری بخواهید با ایمیل براتون انجام می دیم.
در مورد اینکه از کجا بفهمید backorder دادیم. یا اینکه اولین نفر هستید یا خیر.
هر دامین فقط یک backorder می تواند داشته باشد. بنابراین شما نمی تونید دومی باشید !!!!
بعدش هم که اغلب این سایتهایی که whois میدهند مشخصات backorder رو هم می دهند.

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اوكي.
كنترل پانل رو كه گفتم ميخوام، براي تغيير مشخصات whois بود.

براي اون مورد اولين نفر بودن در backorder هم معذرت اصلا" حواسم نبود.

اوكي.
من ۲۰ تومن بريزم؟
فقط با سايتتون زياد آشنا نيستم اطلاعات شماره حساب و ايميل و اينا كدوم صفحه ست؟
كار خاص ديگه اي نياز هست انجام بدم؟

ممنون

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
امروز برات رديفش مي كنم.

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون. فقط يه چيزي دامين چون در مرحله redemptionperiod هست whois نميده. چه بايد كرد؟

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من Back Order گذاشتم برای اون دامین. امیدوارم که بتونی بگیریش. در ضمن در چه حد ازش WhoIs میخوای؟ ایمیل یا DNS یا چی؟

یه چیزی برای خودم سواله... مگه دوران REDEMPTIONPERIOD مدتش 40 روز نیست؟ پس چرا این دامین که 07-dec-2003 تموم شده هنوز تو این دوره هست؟

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دومين مال خودم بود. دو سال پيش تو يه آي.اس.پي كار ميكردم ثبتش دادم. يه جورايي از چنگم درش آوردن . البته اون موقع وارد نبودم

منظورتون رو درست نگرفتم از >>"در چه حد ازش WhoIs میخوای؟ ایمیل یا DNS یا چی؟"
قبلا پرسيدم چه جوري مييتونم بفم كه اين اتفاق افتاده و آقاي knowhow گفت كه "بعدش هم که اغلب این سایتهایی که whois میدهند مشخصات backorder رو هم می دهند"
براي اين گفتم whois

الان از اينترنيك دات نت whois ميگيريم و اون هم كه چيزي درباره Back Order نميگه

در هر حال ممنون

...
دومينهاي توكاز (OpenSRS) يه دوره ۴۰ روزه REGISTRAR-HOLD داره. بعدش ۳۰ روز REDEMPTIONPERIOD طول ميکشه. (تقريبا") ۵ روز هم توي PENDINGDELETE ه

آقا باز هم تشكر نصف عمر شدم از ديروز تا حالا!! ;-)

Persia

Registered User
لایک‌ها
20
مردم از فضولي! :blink: مگه اين دومين چيه كه اينقدر طالبش شدي؟
اگه فك مي كني احتمال از دست دادنشو زياد نمي كنه بگو ما هم بدونيم چيه!

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه چيز ديگه پيدا كردم. شركت snap names معتبرترين جاييه كه اين سرويس رو ارائه ميده گويا.
http://snapnames.com

مثل اينكه با network solutions كار ميكنه يه جورايي. نميدونم چه جوري
سال اول 69 دلار ميگيره. من حداكثر 80 تومن دارم. يعني اگه كل زندگيم + كفش و كلاه زن و بچه م رو بفروشم اينقد ميشه!

اگه ميتونيد از اين بگيريد و مي كنيد اين كارو، هزينه ش رو بگيد لطفا".

Thx

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Persia :
مردم از فضولي! :blink: مگه اين دومين چيه كه اينقدر طالبش شدي؟
اگه فك مي كني احتمال از دست دادنشو زياد نمي كنه بگو ما هم بدونيم چيه!

ارزش دومين كه يه طرف و بماند ولي از يه نظر ديگه هم برام ارزش داره چند تا پست پيش هم گفتم يكي - دوسال پيش تو يه آي.اس.پي كار ميكردم. هم سرويس اينترنت ميداد و هم كاراي دامين و طراحي سايت و اينا. دومين رو اونجا ثبت دادم. اينا اومدن و بهونه كردن كه "اسرار شركت لو رفته". عبارتيه كه خودشون ميگفتن. يادم نميره.... خلاصه دومين رو گرفتن ازم به نامردي.حالا در هر حالي بود كه ميشد دومين available رو هر جاي ديگه ثبت داد ...
يعني به قول معروف همون كل كل خودمون

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
آقا ديگه ما ثبت بك اردر رو داديم. نميشه كنسل كردش.

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه نگفتم كنسل كنيد!!!!!!!
....
مسلمه كه نميشه خوب
...

يه order ديگه منظورمه.
اون قضيه كه گفتم فقط يه نفر ميتونه back order بده مثل اينكه مربوط به هر شركتi. يعني از يه شركت ديگه ميشه گرفت. من الان دنبالشم سر دربيارم از اين قضيه. ولي تا اينجا كه فهميدم اينجوريه. 100 تا بك اوردر هم ميشه داد ولي از 100 تا جاي مختلف.

شما اگه اطلاعات بيشتري داريد و من اشتباه ميگم تصحيح كنيد

بالا