• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Beyond Good & Evil

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من اينو سفارش دادم.به چه كرافيكي مياد؟چه جوري بازيش؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من اين بازي رو نديدم خودم اما تعريفشو شنيدم..فكر ميكنم همه سنين خوششون بياد.خصوصا سن بين 13 تا 19 سال چون در اصل مال اين رده سني هست .سبكش هم اكشن/ادونچر هست.و امتياز خوبي هم گرفته توي سايت GameSpot.اينم يه بازي هست كه در اصل ماله دستگاههاي بازي (كنسول) بوده و براي PC اومده و اين بازيها معمولا همه قشنگ هستن.ساخت شركت Ubi Soft هست كه Prince Of Persia و Rayman از جمله بازيهاي ديگش هست.
سيستمي هم كه ميخواد طبق چيزي كه سايت خود بازي گفته زياد قوي لازم نيست باشه..گرافيك Geforce 2 يا Radeon 7200 به بالا.CPU هم 700 به بالا.رم هم 256 مگ.

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خدا رو شكر كه مياد به ما.

esimof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازيش بسيار عاليه.
محيط گرافيكي بسيار جذاب داستان خيلي عالي كه به مرور ازش سر در مياري و با وجوديكه بازي از ديد سوم شخصه كنترل خيلي زيادي رو كاركترت داري. اگر از توليدات قبلي همين شركت مثل Rayman خوشت اومده باشه از اين هم حتماَ خوشت مياد. هرچند مود بازي ماجرايي تر شده ضرب آهنگ پيشرفتش سريعتر شده طوريكه بعضي وقتها نمي توني بين دمو و خود بازي تفكيك قائل بشي.

البته من همه اينها رو توي كامپيوتر رفيقم با Cpu : Athlon XP 2.5 و رم 512 و كارت گرافيكي redeon 9200 ديدم و روي كامپيوتر خودم كه كارت گرافيكي اش Gforce 4 MX 440 4x بازي در آورد ولي من چون هم سرم شلوغ بود و هم به زودي قصد عوض كردن كارتم رو دارم خيلي انگولكش نكردم.

sharifgame

Registered User
لایک‌ها
2
بازي فوق العاده عالي و قشنگيه. همين

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من 4 تا سي دي از 4 تا جا خريدم.4 تاش هم تو سي دي 2 ارور ميده.اروره چيه؟براي كسي اينطوري نيست؟

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
يه ارور ميده ميگه همچين فايلي تو اين نيست!

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نقل از $aeed :
من 4 تا سي دي از 4 تا جا خريدم.4 تاش هم تو سي دي 2 ارور ميده.اروره چيه؟براي كسي اينطوري نيست؟
يعنی اشتباه

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اشكال از سي دي نيست چون تو كامپيوتره دوستم اومد.آخه اينستال شدن كه انقدر اشفه نداره.

بالا