• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

biggestdollars , rivermails

meli

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان
بهتون این دو سایت رو توصیه می کنم.
اما من خودم یه مشکلی دارم.
نمی دونم از کدوم قسمت می تونم پول رو به حساب ایگولد بریزم یا آیا خودش هر چند وقت یک بار این کار رو برای من انجام میده؟
چطوریاست؟ اگه کسی می دونه دریغ نکنه! :wacko:

meli

Registered User
لایک‌ها
23
آقا هیچکسی اطلاعاتی نداره؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
عزیز . من از این سایتها هیچ اطلاعاتی ندارم و اینو میگم به عنوان یک نظر :
به نظر من این سایتها اصلا خوب نیستند و خیلی از آنها پول نمیدن من خیلی دنبالشون دویدم ولی به جز پول اینترنت و تلفن چیزی دیگه به من نرسید
من درباره سایت های هایپ اطلاعاتی نداشتم و کسی هم به من چیزی نگفته بود ولی این چند مدت که فهمیدم تازه میفهمم که چقد لحظات الکی گذروندم و حالا افسوس میخورم به نظر من هایپ از همه برنامه ها بهتر است . همین !!!

ببخشید اگه بی ربط بود

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
یک چی دیگه :blink: :blink: :blink:
یعنی شما منتظر هستید این 2 سایت به شما 20$ تا 1000$ بده برای هر ایمیل که میخوانید :happy: :p
کمی فکر کنید
اصلا جور در میاد
غیر ممکنه پول بده

Isatis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meli :
آقا هیچکسی اطلاعاتی نداره؟

منم حرف آرش خان را تاييد مي كنم. كار با اين سايت ها فقط تلف كردن پول و وقته. تجربه اي كه 8 و 9 ماه پيش خودم داشتم. :hmm:

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نقل از Isatis :
منم حرف آرش خان را تاييد مي كنم. كار با اين سايت ها فقط تلف كردن پول و وقته. تجربه اي كه 8 و 9 ماه پيش خودم داشتم. :hmm:
ممنون Isatis جان
ببین به نظر من یا برو دنبال سایتهای سرمایه گذاری یا اصلا ولش کن . تازه همین سایتهایی PTC که اگه پول بدن ( البته من تا به حال ندیدم ) خیلی خیلی کم هست قیمت هر ایمیلی که میخونید شاید 1 سنت تا 5 سنت باشد بعد هم پی اوتشم بالا هست. که خیلی ها تا نصفه راه میرن بعد ولش میکنن که انگار مفتی برای مدیر سایت کار کردند .
این نظر من بود . حالا هر جور خودت میدونی

meli

Registered User
لایک‌ها
23
آخه من تا حالا به خواطر چند تا میلی که گرفتم 7 یا 8 دلار گرفتم البته 2 یا 3 روزی بیشتر نیست اما نمی دونم چطوری به حساب ایگولد ریخته می شه؟

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
عزیزم میگم که الکی هست
اصلا باور نداری وقتی لوگین کردی برو تو قسمت My Redemption Area و دنبال free member cash-out بگرد زیرش نوشته Spend Cash $ xxxxxx که به جای xxxxxx یک مبلغی گذاشته که مثلا اگه پولت به این عدد برسه به شما پول میده ( البته اگه هم برسی نمیده )
این سایت ها یک مشت ساده گیر آوردن و گولشون میزنن :hmm: :wacko:
حالا دیگه هر جور میدونی عزیز
موفق و سربلند باشین :) :) :)

meli

Registered User
لایک‌ها
23
ad fortune هم همین حالت رو داره؟

mike1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aarash :
عزیز . من از این سایتها هیچ اطلاعاتی ندارم و اینو میگم به عنوان یک نظر :
به نظر من این سایتها اصلا خوب نیستند و خیلی از آنها پول نمیدن من خیلی دنبالشون دویدم ولی به جز پول اینترنت و تلفن چیزی دیگه به من نرسید
من درباره سایت های هایپ اطلاعاتی نداشتم و کسی هم به من چیزی نگفته بود ولی این چند مدت که فهمیدم تازه میفهمم که چقد لحظات الکی گذروندم و حالا افسوس میخورم به نظر من هایپ از همه برنامه ها بهتر است . همین !!!

ببخشید اگه بی ربط بود
آره، هايپ خيلي بهتره ولي پول در آوردن ازش احتياج به تجربه داره و بايد آدم حواسش خيلي جمع باشه وگرنه بد جوري ضرر ميكنه. ولي هر چي هست از اين PTC هاي مزخرف بهتره چون حداقل ممكنه يه چيزي گيرت بياد.

mike1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از meli :
آخه من تا حالا به خواطر چند تا میلی که گرفتم 7 یا 8 دلار گرفتم البته 2 یا 3 روزی بیشتر نیست اما نمی دونم چطوری به حساب ایگولد ریخته می شه؟
خوب خودت حساب كن دو روزه 7 دلار مگه ميشه، اصلا با عقل جور در نمياد اگه مثلا 1000 تا عضو داشته باشه و همه ازش روزي 3-4 دلار بگيرن كه اگه بيل گيتس هم اسپانسرش باشه ورشكست ميشه. :D
من هم قبلا خيلي تو اين سايتها وقتمو تلف كردم ولي واقعا هيچي گيرم نيومد. چرا فكر كنم 2-3 سنتي گرفتم اونم بعد از چند ماه ور رفتن و خوندن اون همه ايميل. :(

meli

Registered User
لایک‌ها
23
پس یکی از همین هایپا رو به من معرفی کنید.
البته اگه تا حالا خودتون چیزی گیرتون اومده!!!

بالا