• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Blogger

nazaninnegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در قالبي كه رو اون كار مي كنم. قسمت Blogger را براي محكم كاري درون يك Table قرار داده ام و هر كدوم از اعضاي Blogger رو درون تگ [code:1]<div>[/code:1] قرار دادم. ولي وفتي مطلبي كه پست مي شه, آگه بهم پيوسته باشه, مثلاً يك حرف را به تعداد زياد تكرار كنم , قالب رو بهم ميزنه.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ببين اگه تعداد حروفي كه نوشتي از عرض قالب وبلاگت بيشتر باشه ميريزه بهم و براش هيچ راهي نيست. چون خودش اگه بين حروف فاصله نباشه نميتونه توي دو خط اونا رو نشون بده....

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان
از کجا باید بدونی که تعداد حروفی که نوشتی از عرض قالب بیشتر نیست؟
برای مثال شما تو ادیتور بلاگر شروع میکنی به تایپ کردن.طبعتا نباید مشکلی پیش بیاد و یا حروف از قالب بیرون بریزه! درسته؟
اگر جواب مثبت هست! مشکل ما هم همینجا هست که من یا تو ادیتور لامپ تایپ میکنم و یا تو ادیتور بلاگر.ولی باز نوشته ها بهم میریزه و یا میزنه بیرون :rolleyes:

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
با توجه به عرض اون قسمتي كه براي نوشتن مطالب اختصاص دادي ببين كه حدودا چند حرف جا ميشه... ولي يه سوالي... آخه اين چه كلمه ايه كه اين همه حرف داره و همه حروفش به هم چسبيده!؟ خب يه كم تعداد حرفهاش رو كمتر كن... اين مشكل فقط براي فارسي نيست ها... انگليسي هم بنويسي همين مشكل هست. چون نميتونه يه كلمه رو خودش از وسط بشكنه...

semahoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه بحث تخصصي اي!!. خوشبختانه من با اين مشكل مواجهه نشدم
HATGREEN.gif

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ظاهرا هر چي توضيح داده ميشه.قضيه بيشتر مي پيچه!
احسان براي اينكه متوجه مشكل بشوى فكر كنم با يك نگاه كردن ميتواني علت را بفهمى(شايد توضيحات من روشن نيست!)
اينجا <a href='http://sohrab2.blogspot.com' target='_blank'>http://sohrab2.blogspot.com</a> هست قالب.
ممنون از توجه شما.[/code][/url]

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بابا به خدا ايني كه من ميبينم همه چيش مرتبه ها! نكنه داري با NET Scape ميبيني؟ بابا اگه كسي توي اين صفحه مشكلي ميبينه بگه. شايد من حواسم نيست!!! 8O 8O 8O

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام احسان
نه والله(چي؟)
اينكه من با نت اسكپ كار نميكنم.و اگر يك كم با دقت به نوشته هاي قبل از پست آخر نگاه بكني ميبينى الان بعد از كلى انگولك كردن! نوشته ها به سمت چپ كشيده شده.و تايتل وبلاگ هم از دوطرف زده بيرون.
خلاصه وضعش خرابه.به نظرم يك دست پيستون و واشر بايد عوض بشه.تازه سيلندرش هم بايد بره تراشكارى.
بابا HELP !
:!: 8O :evil:

nazaninnegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مشكل حل شد.مشكل از <pre> بود. كه مطلبي با اون پست شده بود. تو قسمت <style> تعريفش كردم . مشكل حل شد.ممنون به خاطر همه چيز...
آقا احسان انشا..رتبه خوبي بياري در امتحان.و هميشه موفق باشي....................

بالا