• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Bluetooth Internet Sharing

vahidam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛
من ميخواستم ببينم كسي با bluetooth تونسته اينترنت رو بين 2تا كامپيوتر به اشتراك بزاره. اگر كه اين كار رو كرديد لطفا تجربياتتون رو در اختيار من هم قرار بديد.

خيلي ممنون از راهنماييتون

comer_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دوست عزیز هر دو PC باید Bluetooth داشته باشند .پس از تنظیمات نرم افزاری امکان پذیر است.

vahidam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از نظراتتون.
ميخوام بدونم قدرت ارسال سيگنال ديوايس هاي Bluetooth فرق داره؟ توي بازار كيفيت چه مدلي بهتر هستش؟
چون فاصله دو تا كامپيوترم تقريبا 10 متر هستش و بينشون هم يك ديوار قرار گرفته. چه فاكتورهايي رو براي خريد درنظر بگيرم مشكلات برقراري ارتباطم كمتر ميشه.

ممنون هستم از راهنماييهاتون

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
درسته تکنولوژی بلوتوس یا همان دندان آبی خودمون خیلی زود با ورود وایرلس نابود شد .

پهنای باند این سیستم چون خیلی محدود هست برای همین بیشتر جهت مصارف نقطه به نقطه استفاده میشه و بارز ترین روش موبایل ها هستند .

این سیستم در 3 کلاس انجام میشه :
کلاس 1 : 100 میلی وات هستند که دستگاه های تخصصی بلوتوس این سیستم رو دارند و در حدود 100 متر را پوشش می دهند .

کلاس 2 : 2.5 میلی وات که در دستگاه های لیتاب و موبایل ها استفاده می شود و در حدود 10 متر
کلاس 3 : 1 میلی وات که دیگر تولید نمی شود و تنها 1 متر را پوشش رادیویی می دهند .

البته اینها به شرط بدون مانع بودن هست .

من هم با نظر دوست عزیز موافقم و پیشنهاد شبکه وایرلس را می دهم .
در صورت راهنمایی بیشتر شما می توانید شرح فعالیتی که می خواهی انجام دهی رو بنویسی تا بهترین راه حل توسط اساتید پیدا شود .

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کسی تا حالا با بلوتوث اینترنت شییر کرده ؟

سیستم های بلوتوثی که تا حالا دیدم هیچ کدوم اترنت رو پشتیبانی نمی کنند که
263cylj.gif

network-plus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی Bluetooth رو روی سیستم نصب میکنید یک کارت شبکه مجازی میسازه که عین کارت شبکه واقعی میشه روش هر کاری کرد یعنی میشه اینترنت رو هم روش Share کرد. فقط مثل کارت شبکه باید بهش IP تو یک Range بدید تا همدیگرو ببینن

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وقتی Bluetooth رو روی سیستم نصب میکنید یک کارت شبکه مجازی میسازه که عین کارت شبکه واقعی میشه روش هر کاری کرد یعنی میشه اینترنت رو هم روش Share کرد. فقط مثل کارت شبکه باید بهش IP تو یک Range بدید تا همدیگرو ببینن

با تشکر

ولی این دیوایس های بلوتوثی که من تا حالا دیدم عین کارت شبکه نیستند ، و در واقع بعد از نصب کردنشون کانکشنی درست نمیشه که مثلا بخواهد ip بگیره

حالا جدا کارت شبکه ایی با این مشخصات وجود داره ؟

ممکن مارک و برندی که در این باره دیدید معرفی کنید ؟

مخزی

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
حالا جدا کارت شبکه ایی با این مشخصات وجود داره ؟
کارت شبکه با این مشخصات یا دوایس بلوتوث؟

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
جفت سیستمهام بلوتوث داره ولی تا به حال تست نکردم که میشه با بلوتوث نت رو share کرد چون سرعتش خیلی خراب میشه ولی فکر میکنم بدون کارت شبکه هم میشه share کرد و همون بلوتوث ها هم این قابلیت رو داشته باشن. منظورم یه جورایی همون پست 3 هست :)

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
از طريق شبيه سازی پورت com نميشه ؟ يه همچين چيزی تو يکی از اين BlueTooth Manager ها ديدم اما هر چی ور رفتم نشد.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
از طريق شبيه سازی پورت com نميشه ؟ يه همچين چيزی تو يکی از اين BlueTooth Manager ها ديدم اما هر چی ور رفتم نشد.

شما یک نرم افزار بلوتوث نصب کنید ( مثل همین هایی که رو موبایل ها هست ) اینها با شبیه سازی پورت COM یک کارت شبکه براتون می سازند

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما یک نرم افزار بلوتوث نصب کنید ( مثل همین هایی که رو موبایل ها هست ) اینها با شبیه سازی پورت COM یک کارت شبکه براتون می سازند
خیلی عالیه

میبشه یکم توضیح بدید ؟
چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید ؟

بعد پورت کام درست می کنه و تمام !!؟

میشه lan درست کرد و بهش ip داد و... در مجموع میشه ازش به عنوان کارت شبکه بی سیم استفاده کرد ؟

مخزی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
با برنامه BlueSoleil اينکارو کردم. امکانات جالبيم داره.

بالا