آژانس هواپیمایی
tanki

c++ سوال از اساتید محترم بخش

شروع موضوع توسط meshkipoosh2006 ‏2 دسامبر 2007 در انجمن خانواده C++ , C

  1. meshkipoosh2006

    meshkipoosh2006 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    #include<iostream.h>
    #include<conio.h>
    #include<stdio.h>
    #include<graphics.h>

    void main()
    {
    clrscr();
    int driver,mode;
    driver=EGA;
    mode=EGAMONOHI;
    initgraph(&driver,&mode,"G:\\TC\\BGI");
    cout<<"graph mod is "<<getgraphmode();
    getch();
    }

    این برنامه رو وقتی توی توربو سی ++ اجرا می کنم فقط یه صفحه سیاه میاد آیا این کامپایلر قابلیت گرا فیکی نداره یا برنامم اشتباه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  2. ARTA_ADOBE CO

    ARTA_ADOBE CO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 مارس 2006
    نوشته ها:
    132
    تشکر شده:
    0
    فقط ورژن تحت داسش توابع گرافیکی رو اجرا میکنه ! همین !
     
  3. saeb

    saeb کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2003
    نوشته ها:
    41
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran,Tehran
    برنامه ات مشکلی نداره
    چک کن ببین که آدرس توابع بی جی آی را درست دادی یا نه؟
     
  4. meshkipoosh2006

    meshkipoosh2006 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    وقتی آدرس توابع bgi رو درست نمیدی برنامه بر میگرده تو ی خودش بدون اینکه کاری انجام بده ..........ولی وقتی آدرس توابع bgi رو دقیق و درست میدم تو همون صفحه سیاه گیر می کنه و باید از taskbar ببندمش ورژن همون تحت داس...... آیا شما کامپایلر مفید تر در زمینه گرافیکی سراغ دارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    2ایا تنظیمات پنجره داس می تونه مشکل ساز باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    اگه می تونید این برنام رو که مود گرافیکی رو تعویض میکنه و بعد چاپ می کنه شما هم تست بزنید
     
  5. meshkipoosh2006

    meshkipoosh2006 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    یعنی کسی تا حالا به این مشکل بر نخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  6. meshkipoosh2006

    meshkipoosh2006 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 آپریل 2007
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    من دو تا کارت گرافیک دارم

    حالا که با کارت گرافیک on-board میام بالا درست کارت میکنه ولی این کارت گرافیک pci خودم به برنامه اجازه تغییر بورد گرافیکی رو نمیده geforce 7300gt 128 bit 256mb
    بازم کسی از دوستان نمی تونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  7. خرید بیت کوین
  8. masterpiece

    masterpiece کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    اگه کسی میتونه این تمرینات را یرای من جواب بده.متشکرم:
    1.برنامه ای که حداکثر 10 عدد صحیح را دریافت کند و سپس توسط تابعی دیگر درایه های منفی را قرینه کند.
    2. برنامه ای که یک ماتریس 3*2 ویک ماتریس 4*3 را توسط تابعی دریافت کند و حاصل را در تابع اصلی نمایش دهد.
    3. برنامه ای که در آن تابعی دو رشته را با حداکثر طول 10 دریافت کند و توسط تابع دیگر رشته اول را در رشته دوم کپی کند.
     
  9. vahidfantasy

    vahidfantasy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    4
    تشکر شده:
    0
    سلام می خوام ازتون چند تا سوال بپرسم. می شه بگید مشکل این برنامه ها چیه ؟
    1- این برنامه باید دوتا عدد بگیره و مضارب 5 بین اون ها رو چاپ کنه ولی برنامه اجرا میشه و دیگه وای نمیسه.

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <math.h>
    main()
    {
    int n,m,i;
    scanf("%d%d",&n,&m);
    for(i=n+1;i<m;i++)
    {
    if(i%5==0) printf("\n%d",i);
    }
    getch();
    }​

    2- این برنامه هم باید ارقام یه عدد رو جدا کنه ولی ارور میده

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    void finddigit(int);
    int main()
    {
    int x;
    scanf("%d",&x);
    finddigit(x);
    getch();
    }
    //****** function finddigit******
    void findigit(int x)
    {
    if (x<10)
    printf("%d\n",x);
    else{
    finddigit(x/10);
    printf("%d\n",x%10);
    }
    }​
    3- این برنامه هم دوتا عدد و یه عملگر میگیره و روی اونا اعمال می کنه. ولی یه خروجی عجیب غریب چاپ می کنه.

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    #include <iostream.h>
    main()
    {
    char op;
    int n1,n2,sw=1;
    while(sw)
    {
    printf("enter n1,n2");
    scanf("%d%d",&n1,&n2);
    printf("enter operator");
    op=getche();
    switch(op)
    {
    case'+':
    printf("\n%d+%d=%d",n1,n2,n1+n2);
    break;
    case'-':
    printf("\n%d-%d=%d",n1,n2,n1-n2);
    break;
    default:
    printf("error");
    sw=0;
    }
    }​
    }

    4- این برنامه هم باید عددهای سه رقمی با 0و2و4و6و8 رو بنویسه و تعدادشون رو هم حساب کنه ولی تعداد رو صفر چاپ می کنه.

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    main()
    {
    int i,j,k,count=0;
    for(i=2;i<=8;i+=2)
    {
    for(j=0;j<=8;j+=2);
    {
    if(i==j) continue;
    for(k=0;k<=8;k+=2);
    {
    if(k==j||k==i) continue;
    printf("\n%d%d%d",i,j,k);
    count++;
    }
    }
    }
    printf("total=%d",count);
    getch();
    }​
     
  10. g-i-m-l

    g-i-m-l کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏31 جولای 2007
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام اساتيد محترم
    من چند هفته ديگه 6 فصل اول كتاب قلزم (چگونه با c++ برنامه بنويسيم) را امتحان دارم.هيچي هم بارم نيست اين ترم اگه بيفتم اخراجم.آيا استادي هست براي تدريس خصوصي؟لطفا شهريه رو هم بگين.
    ممنون
     
  11. pbtd

    pbtd کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2008
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    با سلام
    دوستان برنامه نویس محترم من می خوام برنامه ای بنویسم که وقتی اجرا میشه از یه سری فایلهای روی هارد دیسک کپی بگیره و در یک دایرکتوری که خودم مشخص میکنم کپی کنه
    لطفا من رو راهنمائی کنید.
    با تشکر
     
avanak همکاری در فروش عسل طبیعی و گرده گل ایرانی