C++ چند سئوال ابتدايي از

شروع موضوع توسط MSN_Golden ‏3 نوامبر 2005 در انجمن خانواده C++ , C

  1. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    روش پاك كردن صفحه نمايش چيه ؟ ( همون Clear Screen )
    سئوال بعدي هم اينكه ....
    من برنامه اصلي رو خوب تو Main نوشتم بعد يك زير برنامه نوشتم كه از داخل بدنه اصلي برنامه اجرا ميشه
    چي كار كنم كه بعد از اينكه زير برنامه تموم شد دوباره بياد از اول بدنه اصلي . برنامه اجرا بشه
    ممنون از شما
     
  2. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    براي پاك كردن صفحه از
    clrscr() استفاده كن
    سئوال دوم رو نفهميدم مي توني بيشتر توضيح بدي
     
  3. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    منم یه سوال ساده داشتم:
    فرق این دو تا در چیه؟
    برنامه ای که عدد x رو از ورودی گرفته و توان دومش را محاسبه کند ( بشرط غیر صفر بودن x)
     
  4. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    ممنون میشم کمک کنید
    فعلا در مرحله یادگیری هستیم:p
     
  5. saeedsmk

    saeedsmk مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏6 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    1,519
    تشکر شده:
    4
    ببين توي اوليش عدد رو ميگره بعد دوباره عدد رو ميگيره و خروجي رو اگه عدد مخالف صفر بود چاپ ميكنه
    يعني while ايتدا شرط رو چك ميكنه بعد بدنه حلقه رو اجرا ميكنه
    اما توي دومي يه بار عدد رو ميگره و بعد در صورتي كه برابر صفر نبود خروجي رو چاپ حالا چك ميكنه كه عدد صفر و يا نه كه حلقه رو ادامه بده
    يعني do هميشه حلقه يه بار تكرار ميشه و بعد چك ميكنه ايا ادامه بده يا نه ( ولي while ايتدا چك ميكنه )
    اميدوارم كمك كنه:)
     
  6. mostafa_gm

    mostafa_gm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,718
    تشکر شده:
    231
    محل سکونت:
    My House
    خوب تو main اول برنامه یه label بذار و بعد از خط دستور صدا زدن زیر برنامه یه دستور goto بذار به همون label.
     
  7. footbal
  8. لیلی

    لیلی کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esf
    سلام دوستان
    میشه لطف کنید و توی نوشتن یک برنامه به من کمک کنید؟
    ممنون میشم
    یه برنامه به زبان ++c که یک عدد را از مبنای 2 به مبنای 10 ببره؟
     
  9. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    من سعی میکنم الگوریتم این برنامه رو بنویسم اضافه کردن توابع و باقی قضایا با خودت:happy:
    int r,n,s=0,i=0;
    cin>>n;
    while (n>0){
    r=n%10;
    s=s+r*2^i;
    n=n/10;
    i=i+1;
    }
    cout<<s;

    کد:
    
    
    اگه توضیحی چیزی لازم بود بگو.
    البته با اجازه پیشکسوت ها:p
     
  10. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    فقط یه توضیح ساده در مورد الگوریتم بالا:
    برای اینکه بدونی عددی مثل n رو از هر مبنایی مثل دو به به مبنای 10 ببری باید ابتدا تک تک ارقام n رو بدست بیاری (با محاسبه باقیمانده های تقسیمات متوالی بر 10 که همون r بالاییه و بعد بسط چند جمله ای عدد n رو بدست بیاری که در متغیر s ریخته میشه.
    همین
     
  11. لیلی

    لیلی کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esf
    ممنون کمک خوبی بود
     
  12. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    خواهش می کنم;)
     
  13. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    حال می تونید برنامه ای بنویسید که بدون استفاده از دستور شرطی
    دو عدد a,b را خوانده و بزرگترین آنها را چاپ کند؟
     
  14. avajang.com .leftjee.ir.right
  15. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    در یک کلمه غیر ممکنه(حتما یک شرط می خواد) این مسئله شما از نوع NP هستش که حلش 1 میلیون دلار قیمت داره
     
  16. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    لطف می کنی یه مقدار بیشتر توضیح بدی؟
    من که متوجه نشدم:f34r:
     
  17. لیلی

    لیلی کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    15
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Esf
    سلام
    بچه ها کسی فرق endl و" n\" در زبان ++c میدونه؟
     
  18. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    یک سری مسئله ریاضی وجود دارند که با حل آنها یک میلیون دلار جایزه میگیرید(فعلا راه حلی ندارند)
    و مسئله شما از آن نوع مسئله هاست
     
  19. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    پس بگو!!!
    استادمون اومده سرکلاس گفته هر این الگوریتم رو حل کنه نمره میان ترمشو 5/5 میده:wacko:
     
  20. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    کسی میتونه در مورد حل این الگوریتم کمک کنه؟
    با بکارگیری یکی از عملگرهای بیتی shift right & shift leftالگوریتمی بنویسید که یک عدد صحیح را از ورودی خوانده و مشخص کند بیت یازدهم از سمت راست کدام است؟
    در ضمن ممکنه واضح و شفاف توضیح بدین که کاربرد این دو نوع عملگر در کجاهاست؟
     
  21. plusdeck

    plusdeck Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2005
    نوشته ها:
    548
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    In My Earphones
    فکر کنم با استفاده از دو رابطه ساده زیر بشه حلش کرد:
    max(a,b)=(a+b+|a-b|)/2
    min(a,b)=(a+b-|a-b|)/2
    یعنی دو عدد a,b رو از کنسول ورودی خوند و با جاگذاری در روابط بالا max و min رو محاسبه کرد.
    البته این روش برای دو عدد جواب میده و نمی دونم برای تعمیم اون به n عدد چیکار باید کرد:questionm
     
  22. Persianit

    Persianit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    910
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    پای کامپیوتر
    توی مدارات منطقی و معماری کامپیوتر کاربرد زیادی داره(معمولا در مدارات سری برای ارسال اطلاعات)

    استاد ما گفت یک فرمول بگید به ازاء هر N عدد اول تولید کنه بهتون 20 میدم. ما رفتیم خودمونو جر دادیم و بعدش فهمیدیم مسئله np است.
    برای اطلاع بیشتر از مسائل np کتاب طراحی الگوریتم جعفرنژاد فصل 8 ش رو بخون. ولی در اصل موضوع مال ریاضی داناست.
     
zarpopخرید بک لینک