Cache Express

shms

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2003
نوشته‌ها
15
لایک‌ها
0
آیا باید بر روی يکی از سيستمها، يک نسخه از نرم افزار Cache Express نصب کنیم یا بر روی همه سيستمها، :?:
============
 

sefrvayek

Registered User
تاریخ عضویت
23 ژانویه 2003
نوشته‌ها
557
لایک‌ها
5
سن
40
محل سکونت
Iran
ميشه چند تا انتخاب ديگه براي كش سرور معرفي كنيد؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
Squid, RealCache, . . .

خدا گوگل رو برای همين آفريده! يه جستجو کن هوارتا نمونه پيدا ميکنی . . .
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
خب مسئله مهم اينه كه از كجا ميشه اين Cache Express رو پيداش كرد ؟ البته طبق معمول نسخه فول رجيستر شده مجاني ..... ;) ؟؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
قبلا ميشد از سايتش Download کرد و Crack اش هم تو Astalavista راحت پيدا ميشد.
ولی الان نسخه جديدش Crack نداره.
بهترين نسخه اش که به عنوان Stable ازش اسم برده ميشه، 2.0.14 است. يه جستجو بکن شايد يافت کنی! اگه نيافتی بگو يه جا بذارم برش داری . . .
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
خب من كه توي گوگل گشتم ولي چيزي پيدا نكردم ( البته 5-4 صفحه اولشو بيشتر نگاه نكردم ) اگه يه جايي بزاري كه خيلي لطف كردي
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
الو الو ..... كسي خونه نيست ؟؟ كورش جان كجايي ؟ بابا بيا كار مارو راه بنداز ..
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
آقا حسام، يه آدرس ايميل بده که حدود 2 مگابايت فضای خالی داشته باشه تا برات بفرستم.
هرکس ميخواد ايميلش رو بنويسه . . .
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
دستت درد نكنه كورش جان الهي خدا 111 در دنيا 11111294458 در آخرت بهت خير بده الهي سفيد بخت بشي بابا جان الهي .... آدرس ايميل من همين زير پست نوشته شده .
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
ايميلی که فرستادم به همراهش يک فايل ZIP با نام CacheXpress 2.0.14.zip ارسال شده که حاوی دو فايل است.
يکی خود برنامه است که نصب ميکنی، ديگری فايل Crack شده است که بايد پس از نصب در محل نصب برنامه کپی کنی تا جايگزين فايل اصلی شود.
پس از اين کار و پس از Restart کردن سيستم، Service بصورت Automatic اجرا ميشود.
برای مديريت آن، بايد پورت 3132 رو Browse کنی.
مثلا از اين آدرس استفاده کن.
<a href='http://127.0.0.1:3132' target='_blank'>http://127.0.0.1:3132</a>
پس از اولين ورود، بايد نام کاربری و کلمه عبور را برای سيستم تعريف کنی.
توجه:
به هيچوجه به منوی Configuration > Registration کاری نداشته باش که در صورت اعمال هرگونه تغيير در آن، دچار مشکل خواهی شد و مجبور به نصب مجدد خواهی شد.

خوش باشی و موفق
 

Senator

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2003
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يه مشكل دارم و ميخوام بدونم اين جناب كش اكسپرس توانايي حل اون رو داره يا بايد بره بوق بزنه و يه چيز ديگه بايد جاش؟

آقا من يه شبكه داخلي دارم كه بايد رو همه سيستم ها پروكسي 8080 : 172.16.100.1 و اين كه 3 تا كر بر هم دارم كه با مودم ميان تو شبكه و اونها هم بايد همين بالا رو سر كامپيوتر هاي خودشون بيارن

حالا من ميخوام كاري بكنم كه اين جناب كش اكسپرس بره از 8080 : 172.16.100.1 اطلاعات رو بگيره و به بقسه بده تا مجبور نباشم رو همه سيستم ها پروكسي رو ست كنم حالا فكرش رو بكن اگه اين شبكه من كه الان 5 تا سيستم داره بشه 100 تا سيستم
 

fdavood

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2003
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
من يك شبكه خيلي كوچك دارم
به اينترنت وصله send از طريق dial up و recive از طريق ديش .

روي سرور همين جناب كش اكسپرس هستش. چطور مي توانم روي استيشنها Yahoo و Msn Messneger را داشته باشم .

بالا غيريتا هركسي كمكم كنه هم ممنوشم ، هم دعاش مي كنم :oops:

با ور كنيد بيچاره شدم.
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
كورش جان , من Cache Express را نصب كردم كركش رو هم درست كردم ولي روي 127.0.0.1:3132 هيچ صفحه اي باز نميشه در حالي كه وقتي Netstat -an كردم نشون داد كه پورت 3132 در حال Listening هست ! حالا موندم چرا ؟ اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم.
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
حتما بايد http رو هم توي URL وارد كني:
<a href='http://127.0.0.1:3132' target='_blank'>http://127.0.0.1:3132</a>
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
كوروش جان http هم از اول گذاشته بودم ولي با http بدون http با localhost نشد. البته من روي سيستم proxy ست كرده بودم كه اونم برداشتم ولي بازم فرقي نكرد. يك مسئله ديگه اينه كه IIS نصب نبود و من بعدش نصب كردم .نميدونم شايد به اين مربوط باشه يا نه ؟
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
نه کاری به IIS نداره
ببينم.
چطوري Crack كرديش؟
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
جاي فايل اجرايي شو با اوني كه توي فايل زيپ شده بود عوض كردم .. همين و بس
 

koorosh

Registered User
تاریخ عضویت
12 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,525
لایک‌ها
10
سن
38
محل سکونت
Iran - Tehran
برای تعويضش بايد ابتدا سرویسش رو Stop میکردی. وگرنه نميتونی Replace كني.
بعد بايد مجددا Service رو Start کنی.
Control panel > Administrative tools > Services
 

hessamsh

Registered User
تاریخ عضویت
22 می 2003
نوشته‌ها
156
لایک‌ها
0
خب اولش نميشد جاشونو عوض كنم ولي من اسم فايل اصلي رو عوض كردم و فايل كرك رو جانشينش كردم بعدش هم يه restart ناقابل نثارش نمودم اينطوري كرك شد . ولي فكر نكنم اين به كار ندادنش مربوط باشه .؟؟
 
بالا