• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call of Duty 5 دنیا در نبرد

DNL

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
16
cn371a_call_of_duty_5_world_at_war_01_1920x1200_001.jpg=600

شماره پنجم از سری محبوب call of duty در تاریخ November 11, 2008 یعنی حدود 3 هفته دیگه منتشر خواهد شد
داستان این شماره به دو بخش تقسیم میشه یکی مربوط به جنگ آمریکا و ژاپن در جنگ جهانی دوم خواهد بود که در دریای پاسیفیک اتفاق میفته و دیگری نبرد بین نیروهای شوروی سابق با آلمان و پیشرویه نیرو های شوروی به سمت برلین خواهد بود
در این شماره درجه خشونت بازی بسیار افزایش یافته و در صورت منفجر شدن بمب در کنار افراد خواهید دید که بدنشون تیکه تیکه خواهد شد
293.gif

موتور بازی نسخه ارتقاء یافته Call of Duty 4 هستش و برای تمام کنسول ها و pc منتشر خواهد شد.
به نظر میرسه این شماره از تمام شماره های قبلی سرتر باشه
298.gif

Developer(s) Treyarch
n-Space (Nintendo DS)
Rebellion (PlayStation 2)[1]
Publisher(s) Activision
Series Call of Duty
Engine Call of Duty 4 engine (Proprietary)[2]
Platform(s) Microsoft Windows, Nintendo DS, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii, Xbox 360,[3][1]
Release date(s) NA November 11, 2008[4]
EU November 14, 2008[5]
Genre(s) First-person shooter
Mode(s) Single-player, multiplayer, co-op
Rating(s) BBFC: 15[6]
ESRB: M[7]
OFLC: MA15+[8]
Media Blu-ray Disc, DVD-DL, Wii Optical Disc, Nintendo DS Game Card
System requirements
Microsoft Windows[hide]
Processor: AMD 64 3200+/Intel Pentium 4 3.0 GHz or better
Memory: 8 GB free hard drive space, 512 MB RAM (XP)/1 GB RAM (VISTA)
Graphics: Shader 3.0 or better, 256 MB Nvidia Geforce 6600GT/ATI Radeon 1600XT or better
call-of-duty-world-at-war-20080715043818781_640w.jpg

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
اوه دستت درد نکنه

این بازی هم خداست چهارش خیلی با حال بود خیلی من دو بار تا آخرش رفتم روی دو نوع حالت سختی

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
آره شماره 4 خیلی قشنگ بود اما حیف کوتاه بود منم 2 بار تمومش کردم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
84.gif
خبر خوبی بود!!

من اهل بازی نیستم ولی چند تا بازی هست که مطمئنم همیشه دنبال خواهم کرد! یکی اش CoD. سری قبلی اش خیلی خوب بود ولی من فضای جنگ جهانی دوم رو بیشتر ترجح میدم. خوشحالم این سری جدید برگشته به همون منوال قبلی.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
11 نوامبر که کمتر از 3 هفته ميشه..تقريباً 2 هفته ميشه.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
2 هفته دیگه تو بازار هست !!!!!

بی صبرانههههه منتظرم :f34r:

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
84.gif
خبر خوبی بود!!

من اهل بازی نیستم ولی چند تا بازی هست که مطمئنم همیشه دنبال خواهم کرد! یکی اش CoD. سری قبلی اش خیلی خوب بود ولی من فضای جنگ جهانی دوم رو بیشتر ترجح میدم. خوشحالم این سری جدید برگشته به همون منوال قبلی.

باهات موافقم منم با حال و هوای جنگ جهانی بیشتر حال میکنم, یادش بخیر چه دورانی بود :D

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
خب اين بازي از بازي هاي محبوب من هست ... 2 و 4 ش رو بازي كردم و 3 كه براي كنسول اومد و نتونستم بازي كنم .. 4 به نظرم فوق العاده بود و خوب بود اون سبك رو ادامه ميدادن .

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
بعید بدونم اثر هنری infinity ward تو cod4 رو تیم سازنده متفاوت بازی تو نسخه 5 بتونه تکرار کنه! حداقل تو نسخه 3 که نتونست انتظاراتو برآورده کنه ,مخصوصا که بازی دوباره برگشته World War II که خیلی دیگه تکراری شده برای همه
همین الان نسخه جدید Brothers in Arms: Hell's Highway هم هست اونم World War II

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اره ديگه جنگ جهاني ديگه خيلي تكراري شده .. بازيهاي مدال افتخار و سري هاي قبلي cod .. متاسفانه باز هم رفتن سراغ جنگ جهاني.
نمي دونم چه گيري دادند به اين جنگ جهاني.

komeil66

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
9
همون تیپ cod4 بود ؛ بهتر بود به نظرم !
حالا باید ببینیم چی در بیاد شاید راضیمون کرد !

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
البته گفتنی هست که بگم ، Treyarch تو اخرين اضهار نظر خودش به يکی از سايتهای مصاحبه کننده اينطور گفته که اثر cod3 رو به علت فشار زياده activision برای اتمام کار ما 9 ماه تموم کرديم و در کل اثر بدی هم نبود..حالا تيم ما بيش از 2 سال که داره رو cod5 کار ميکنه..شما بايد قدرت تيمه مارو رو cod5 ببينيد !
من به شخصه چند تريلر از بازی ديديم که فقط ميتونم بگم فوقولعاده ! همين و بس..جنگ جهانی 2 روبروی چشمان شماست انگار خودت تو جنگی !! گرافيک بازی هم خيلی بالا بود..موتور ساخته شده بازی هم همون موتور cod4 هست.

DNL

کاربر فعال
لایک‌ها
16
البته گفتنی هست که بگم ، Treyarch تو اخرين اضهار نظر خودش به يکی از سايتهای مصاحبه کننده اينطور گفته که اثر cod3 رو به علت فشار زياده activision برای اتمام کار ما 9 ماه تموم کرديم و در کل اثر بدی هم نبود..حالا تيم ما بيش از 2 سال که داره رو cod5 کار ميکنه..شما بايد قدرت تيمه مارو رو cod5 ببينيد !
من به شخصه چند تريلر از بازی ديديم که فقط ميتونم بگم فوقولعاده ! همين و بس..جنگ جهانی 2 روبروی چشمان شماست انگار خودت تو جنگی !! گرافيک بازی هم خيلی بالا بود..موتور ساخته شده بازی هم همون موتور cod4 هست.

کاملا درسته منم چند تا تریلر از گیم پلی بازی دیدم که واقعا باحال بودن باید منتظر یک بازیه عالی باشین

اینم چند تا تریلر از گیمپلی بازی:
http://www.gamespot.com/pc/action/c...ert&om_clk=userimagevideo&tag=user_vids;title

http://www.gamespot.com/pc/action/c...r.html?id=ICAxxTX85b0FuDbW&tag=videos;title;3

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چيزی شبيهه معجزه تا اين لحظه..مجله PSW پس از review بازی و دادن امتياز کامل 10/10 اين چنين گفته که اين بازی از شماره 4 يعنی modern warfare بهتره.

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یعنی اومده الان

لينک بازی واسه نسخه x360 که امده..ولی واسه pc نميدونم !
البته دوست عزيز در کل دليلی وجود نداره که يه مجله يا يک سايت وقتی يک بازيرو review ميکنن اون بازی امده باشه...
اکثر موقع ها بازيها تقريباً 1 ماه زودتر به دسته سايتها و مجلها ميرسه تا اونا بتونن زودتر از موعد مقرر بازيرو review کنن.
چون بازی که 1 2 هفته بعد از ريليز بخواد review بشه ديگه ارزشی نداره...تا اون موقع ما بازی کرديم تموم شده رفته...ولی از همين الان که اين امتيازو آدم ميبينه واسه بازی لحظه شماری ميکنه.

بالا